Nagyon hullik a hajam. Milyen szakrendelésekre menjek ezzel? Vérvétel és házidoki után. (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha nagyon hullik a hajad érdemes lenne egy hajgyógyászt is felkeresned,mert a problémád valószinüleg belső eredetű!Nem mindegy az sem,h hol hullik,melyik területen,mert minden terület egy belső szervedre utalhat pl:pajzsmirigy,petefészek...stb!És ha megoldódik a probléma,akkor vissza nőhet a hajad!:))))
Sajnos nagyon sok nőnek látom,h ilyen jellegű baja van és azt is,h mennyire elhanyagolják...:(nem szabadna!
Sok szerencsét!:))))
Hát már több éve hullik a hajam, hol jobban-hol kevésbé. Már rengeteg dokit végigjártam, először mindig teljes vérképek csin. és mindig minden rendben volt. Csak a hajam hullik továbbra is. Csak lassan már nem lesz minek kihullani. Pattanások vannak, de azok kicsi korom óta. A nyirokcsomó is kb 10 éve ott van. Más tünetet nem vettem észre, esetleg a fáradékonyságot.
Hajgyógyásznál is jártam, nem is egynél. Biztos van akinek segít, nekem ez sem, sajnos :( Rengeteg időt és pénzt beleöltem már, és az bosszant, hogy semmi eredmény. Most tényleg utána akarok járni ennek az egésznek!
Sziasztok!
Nagyon régóta küzdök, sajnos sikertelenül a hajhullással. Most egy fél éves nyugalmi idő után ismét szörnyen hullik a hajam, és eldöntöttem, hogy most tényleg addig megyek amíg ki nem derül mégis mitől. Először megyek a házidokihoz és teljes vérkép. Utána kérek beutalót fogászatra, fül-orr gégészetre, nőgyógyászatra, bőrgyógyászatra. Ezeken kívül hova érdemes menni? Ja és van két nyirokcsomó duzzanatom is, azzal hova mehetek, gondolom ennek is lehet köze hozzá!
További ajánlott fórumok:
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- Terhesgondozás magándokinál vagy jó a síma szakrendelés is?
- Véleményeket szeretnék a Tatai nőgyógyászati szakrendelőről. Melyik orvoshoz érdemes menni?
- A jelenlegi Covid helyzetben elmennétek a kórházi szakrendelésre?
- Mostanában mennyit illik adni a szülészorvosnak, ha a szakrendelőbe jársz hozzá és végül ő vezeti le a szülést?
- A Kecskeméti Megyei Kórház meddőségi szakrendelésén járt már valaki?