Nagyon büdös kolléga (beszélgetés)
14. Lilabika (válaszként erre: 11. - Fincsi5)
2022. febr. 6. 15:28
Akkor ha beteg , meg kezeltesse !
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Fincsi5)
2022. febr. 6. 15:28
Ez nem izzadságszag,hanem pi..i meg ka..i.
12. Lilabika (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 6. 15:27
Ha meg igénytelen akkor elé kell állni , hogy “ fürdjé le “ , mert k@rv@ büdös vagy , ha meg megsértődik az ő baja . Nehogy egy ember miatt szívjon több !
11. fincsi5 (válaszként erre: 8. - Gigi>)
2022. febr. 6. 15:25
Nem kell ahhoz lustának, koszosnak lenni, vannak akik betegségből kifolyólag izzadtságszagúak. Egy munkatársam volt a barátnőm, 15 évig dolgoztunk együtt, nem mertem volna felhozni, pedig már így nyugdíjasként is találkozgatunk.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Gigi>)
2022. febr. 6. 15:23
Úgymond Úri családból származik,milliomosok voltak,csak elitták a fiával a vagyont!
nekem senki ne jöjjön fürdőszobával egy lavorba is megmosdok 1 szappannal.tehát egyszerűen csak igénytelen.
9. Lilabika
2022. febr. 6. 15:22
Lehet betegsége , de közölni kell mindenképp vele , meg azt is , hogy max. megszűnik a munkaviszonya , ha nem tesz ellene . Nekem kolléganőim voltak iszonyú büdös izzadtságszagúak , nem is egy , legalább 3 . De van azellen drága botox .
8. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 6. 15:20
Mit tudtok róla? Azt tudjátok esetleg,hogy miért ilyen? Tényleg csak lustaság és igénytelenség van a dolog mögött,vagy esetleg más? Gondolok itt arra,hogy milyen körülmények között él,van e fürdő szobája (persze tudom,hogy enélkül is meg lehet oldani a tisztálkodást)de lehet,hogy őt is zavarja csak nem tud változtatni valamiért. Beszélgettetek már vele erről??
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 55Judit)
2022. febr. 6. 14:45
Azért ez így túlzás,hogy megérdemeljük! Nem egy botlásról vagy rossz munkavégzésről beszélünk,amit könnyen odamond az ember. Volt már szünetben "higiéniai tanácsadás" de nem vette a lapot. Én minden esetre holnap átülök mellőle az biztos!
6. 55Judit (válaszként erre: 5. - 55Judit)
2022. febr. 6. 14:38
Ha lemondotok a jó levegőről, a kellemes közérzetetekről azért hogy a bűzbomba jól érezze magát, akkor megérdemlitek a mostani helyzetet. Ha úgy érzed mégse, akkor meg kell vele beszélni.
5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 6. 14:35
Bárhogy szembesíted ezzel a problémával, megsértődik az biztos. Aki ennyire igénytelen magára, az mérhetetlenül primitív is. Mint ilyen, a legegyszerűbb reakciója a sértődés.
4. barai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 6. 14:33
Már rég szóltam volna.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Scherlock)
2022. febr. 6. 14:33
Sajnos mi is így gondoljuk :(
2. Scherlock
2022. febr. 6. 14:32
Nyíltan, és meg fog sértődni.
2022. febr. 6. 14:31
Van a munkahelyen egy hölgy kollégám,aki mellettem ül,és iszonyú pisi és k..a szaga van. Többen jeleztük a problémát a főnöknek ő is érzi. Hónapokig ugyan abba a ruhába jár,ez mosdatlanság és igénytelenség. A főnök holnap hoz be neki ruhákat,mert mosni sem szokott.Hogyan közöljük vele,hogy ne bántsuk meg?
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Hogyan lehet kollégának finoman a tudtára adni, hogy kellemetlen nagyon a szaga?
- Hétvégén lesz kolléganőm esküvője. Nagyon várom, már ezer...
- Mit tennétek ebben a szituációban? Nagyon tetszik az egyik kollégám.
- Nagyon kedvelem az egyik kollegám.
- Holnap meglepem egy ajándékkal a kolléganőmet,nagyon szeretem őt!