"Nagy fogyás" a TV2-n (beszélgetés)
Nagyon nehéz lesz nekik otthon ez a 1,5-2hónap!
Meg persze utána is!:) Csak azért írom ezt, mert lehetnek meglepik a fináléra!
Szerintem a következő adásban már nem lesz szavazás!
Amúgy akkor mi lenne, ha 1-1szavazatot kap mindkét kieső jelölt? Az megy, aki kevesebbet fogyott?
Azt hiszem, a Storyban volt egy interjú Anitával, aki azt mondta, hogy nembiztos, hogy eléri a 68kg-os álomsúlyt a februári döntőig!
Szóval februárban lesz a döntő! Ami azért még nagyon sok idő!
Istvánnak drukkolok. Pétert számomra ellenszenvessé tették ezzel a Kinga üggyel. Első három:
István, Péter, Edina
Szerintem meg az nem igazságos, hogy versenyt futtatnak egy olyan emberrel, akinek beteg a lába. Nem is beszélhetünk egyenlő esélyekről a párbajnál.
Viszont, ha ezen a szálon haladunk, akkor miért válogattak be nem teljesen egészséges játékost?
Én változatlanul Péternek szurkolok. Milán természete nekem soha nem volt szimpatikus, viszon külsőleg kezd alakulni ;)))
A betegsége miatt lehet sajnálni Gábort, de ez akkor is egy verseny, és nem igazságos, hogy egy olyan ember nyeri a futást, aki a legrosszabb futó és ezzel védettséget nyer.
Megnyerni nem fogja a versenyt, mert annyit nem tud fogyni, ezzel a fogyási %-kal max. még 1 hétig marad bennt, viszont így cserébe szerzett egy csomó ellendrukkert magának. Nagyon okos döntés volt.
Persze kivéve, ha a tv2 valamilyen újabb barbatrükkel továbbra is benntartja. Ami nem áll távol a tv2 szellemétől, mert minél igazságtalanabb valami, annál jobban háborognak az emberek, beszélnek róla, újra megnézik a műsort, és a lényeg a nézettség, más nem is számít.
Sziasztok!
Nekem a játékosok közül eddig Milán volt a legszimpatikussabb, de most, hogy ő kiesett, Péternek drukkolok, mert ő tényleg belead apait-anyait. István szintén, de vmiért mégis Péter nálam a befutó.
Szia!
Olvasom mások hozzászólását, de ettől még lehet saját véleményem nekem is. És nekem az a véleményem, amit leírtam. Tetszik, nem tetszik, ez van. Ilyen vagyok. Vitatkozni nem szeretnék, a fórum célja nem ez, és a véleményemről meggyőzni másokat szintén nem. Egyszerűen sajnálom Gábort a betegsége miatt, és ennyi. Nem állítom, hogy Neked nincs igazad, mert azzal, hogy bejutott, biztosan lett hátránya a többieknek, de ez csakis a műsor készítőinek hibája, nem az övé. Ha már ott van, drukkolok neki, hogy jobb minőségű életet élhessen a verseny után, akár csak a többi résztvevő.
Én nem ragaszkodok az igazamhoz. Olvasgathatnád néha a többi hozzászólást is. Azt hogy nem érdekel mások véleménye nem állíthatpd! Toleranciáról meg nem beszélhetünk mikor ez egy verseny és nem egy szanatórium.
Remélem a jövő héten olyan feladat lesz amibe beletörik a bicskája "szegény elnyomott üldözött utlsó esélybe kapaszkodó" rokkantnyugdijas Norbi kedvencnek.
Egyszerűen forog az ember gyomra. De nem csak az enyém.
Szia!
ez a lány a Zsófi, a másik a Bogi volt aki bent flörtölt a tegnap kiesett fiúval.
Mindenesetre elég érdekes lenne ha terhesen fogyózott volna ilyen drasztikusan!!
szuper!
mondjuk ez a lány már elég régen kiesett, egyáltalán nem biztos, hogy ott bent lett terhes. nem?
vagy ezek szerint mégis volt valami akció, csak nem mutatták a tv-ben?
nem adok igazat senkinek.
egyszerűen ez van.
van, aki "nyert" ezzel a dologgal, van aki megszívta.
amúgy az életben sem mindig azok nyernek, akik úgy tekernek, hogy kiköpik a belüket....
szóval szerintem el kell fogadni, hogy ez történt, gábornak jól jött ki a lépés, a többieknek nem nem.
Sziasztok!
Nagyon kíváncsi voltam,hogy nektek mia véleményetek,a tegnapi nap után.Én oylannyira felhúztam magam,alig tudtam elaludni.
A játék szervezői ,amikor kitalálták,hoyg futás lesz,akkor a Gábort eleve nem is lett volna szabad engedni egy lépést sem tenni.!!Eleve a futás ötlete rossz volt!!
Miért kell védettséget adni amikor már csak 5 ember van??? Hagnyi,hogy manipulálják a végeredményt??
Nagyfokú gazságtalanság volt!!És Norbi nyilatkozata..hmmmm,minősítette az embert rendesen.Egyáltalán minek csinálták kiesősre a játékot? a százalékos fogyás mércéjével mindenki bentmaradhatott volna...Győzzöna jobbik,ne a szerencse,mega manipuláció...Azért egy 150 kilósnak fogyni másfél kilót, vagy egy 100 asnak 1 et,na az sem egyforma...
Én szeretem a műsort, nézem rendszeresen.Hihetetlen akaraterővel bír némelyik..Ez a tegnapi kiábrándítóan igazságtalan volt!!!!!!!
Remélem, hogy csak ironizáltál, és nem adsz igazat Gábornak? :)
Ja, egyébként az élet kegyetlen de igazságtalan! :)
Én is hasonlóan gondolom, h Gábornak a betegségei ismeretében nem kellett volna eleve bekerülnie a műsorban, ha pedig vállalta, h ennek ellenére beválasztják, akkor pedig ugyanolyan jogok és kötelezettségek terheljék mint a többi játékost. Na most ez utóbbi nem áll fent, mert egyáltalán nem ad bele mindent, ezért talán törvényszerű lenne, h - megnyugtatva az aggódó pártfogóit - az egészsége védelmében mielőbb kikerüljön a műsorból (már korábban kellett volna), és esetleg más módon, könnyített mozgással, szigorúbb diétával próbálna meg fogyni. Így nem hátráltatta volna a csapattársait, és nem szerzett volna a lustaságával előnyt egy olyan játékban, amely a küzdelemről, akaratról, szenvedésről szól.
Szerintem...