Musical (beszélgetés)
Csak jövő héten indul.
Én imádok minél előbb ülni, akkor mimikát is lát az ember :)
Ha tetszik a darab, abban is segíthetek :)))
ja eltévesztettem 3. sor
ja ez nincs már nagyon közel??
Nos hogy halad a licit???
Megkaptuk a Macskákra a jegyet, 4. sor közepe
:-))))) el sem hiszem, tegnap nézegetttem belőle jelenteket, amit sikerült összekanalazni a netről, most már teljesen rá vagyok kattanva. A férjem is jön, remélem tetszik majd neki, mert a musicalekért nincs nagyon odáig, csak ez olyan Hírhedt darab, hogy ő is kiváncsi rá.
Jövő pénteken megyek Vámpírbálra, nagyon várom :)
A youtube-on van fent 4 részlet a múlt vasárnapi előadásból Bot Gabival.
Jó buli lehetett :)))
nekem a csüt.i Mozart volt bomba jóóó :)
Szia!
Fenomenális volt!!!!!!!!!!!
Nagyon élveztem Kamarás Máté volt a meglepetés vendég és itt volt a kisfia is. Volt néhány bulizós rész és táncolós rész is szóval nagyon -nagyon jó volt. A szervezés katasztrofális volt, mert nem igazán volt meghirdetve normálisan, szóval nagyon kevesen voltunk,(családias volt a légkör) és a végén már mindenki Velük együtt a színpadon táncolt:-)))
Én holnap megyek az évad utolsó MÁZS-os Mozartjára, szintén 5. sorba :)))
Aztán jövő pénteken Vámpírbál, és 4-én Rómeó.
Idénre ennyi :)
Halihó meg!
Mostanában semmi új program nem volt erre mi felénk, de hétvégén megyek MÁZS koncertre :-)) itt lesz Miskolcon, egyik munkatársam nagyon ügyesen az 5. sor közepére szerezett jegyet, már nagyon várom.
Én annyira szeretem :) egyik kedvencem.
A másikat holnap? :))
halihó:-)))
megérkezett, nagyon köszönöm aszem hozzá is látok, aztán majd később még beszámolok
ja és reggel fejeztem be az Erzsébet magyar királyné könyvet, szóval történetileg talán képben leszek
Pénteken találkoztam először az operával szemtől-szembe
A Pillangókisasszonyt néztük a kolléganőmmel és hát nem varázsolt el ;-( szóval sztem nem túl gyakori lesz az Opera az életemben
Mozart..huuu nagyon tettszett....de imádom a musicalt...
bármiröl darabról is legyen szó.
Az szuper szo.
Nekem a 28-i Rudolf MÁZS- Vágó Zs- földes lesz, én jobban örültem volna a Dolhai- Vágó D- Homy osztásnak, de most ez van.
Hú megvan a Március 8-i Rómeó és Júlia szereposztása :-)))
Dolhai Attila-Vágó Bernadett-Szabó P.Szilveszter-Németh Attila-MÁZS
Ennél fantasztikusabbat el sem tudnék képzelni a mostani szereposztások közül.
Az erkélyen milyen a közép 2. sor!!!
Sajna csak oda sikerült jegyet kapni!
FERGETEGES VOLT A TEGNAPI ESTE, KÜLÖNÖSEN ÁRPI ÉS N. ATI REMEKELT.
Én az alábbi bakikat vettem észre tegnap:
1. a kis mozart 2x elcsúszott lés akkor is amikor az Árnyékdal után fel kellett Árpihoz mennie.
2. amikor Mozart beront colloredohoz a fürdőbe, Atinak nem sikerült magára tekernie a fürdőlepedőt, így kissé összevissza lepelben met a paraván mögél átöltözni.
3. a Miért nem fogadsz el után kissé összegabalyodott a fürdőköpeny és a bárónőnek csak 3. próbálkozásra sikerült a pőrén várakozó Mozartra borítani :)))
Meg egyszer mintha valami mikrofon lazlása lett volna Árpinak.
4. amikor Colloredo szánkóval megy, a bal oldali ember valamiért nem tudta a szalagot beakasztani, a jobb oldali már feltete, maj észrevette a másik kínját és ő is levette és ők tartották végig.
Persze ezeket csak az veszi észre, aki többször látta, engem nem zavarnak, sőt nekem még élvezetesebb lesz tőle.
Én Márciusban a Rómeó és Júliát nézem, de amennyire láttam még nincs meg a pontos szereposztás.
Mozartnak nekem is jobban tetszik MÁZS