Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Munkanélküliek ide...akik még remélik, van számukra munka (beszélgetés)
Abból még éhen se lehet halni!:)
Na ugye!
Jól tetted hogy nem fogadtad el!
Nekem meg 250/órát kínáltak,röhejes,mi?
Még én is ide kell hogy csatlakozzam,sajnos!
Bp.-ről volt egy utolsó visszajelzés raktárba targizni.Az 500 ft/ó + 5ft dobozonként szállás(munkásszálló)Ááááá...!Két műszak.Nem fogadtam el!
Ennyit helyben is ígértek!
És 3x ennyi volt az órabérem mint amit ezek írtak.
Az előző főnökeim tisztességesek voltak és jól megfizettek.
oké:)
Olvass vissza lécci:)
Akkor neki is drukkolok. :)
Ez épp illene a szakmámhoz,lakberendezésit végeztem,de nem is tudom hány éve annak hogy 60 ezret kerestem volna:))
Érdekes,az én férjeménél nem,igaz hogy az egy elég nagy cég és Zrt.
ezt a céget amúgy ismerem,ez híres neves RS-bútoráruház!
Kissé el vannak szállva maguktól!
Cilu drága: hol nem verik át az embert ?:) A férjem munkahelyén is így megy. sajnos...
Egyébként azt figyeltem meg, hogy amikor egy munkáltató keres meg az mindig gázos valami. A jó állásokra nem kell keresgélniük, csak meghirdetik aztán jelentkezik a nép. Én le is iratkoztam a múltkor az álláskeresési oldalakról, csak spammeltek és ügynököket kerestek.
Csak úgy,ha csal és részmunkaidőre jelenti be az embereit.Na ezeket kéne jól megbüntetni!
De a benzin sem olcsó.
De ezek szerint nem érted a lényeget.Átverik az embert mert a törvény szerint nem adhat nettó 60-at!
Én meg nem.40 ezer maradna a bérletek megvétele után.Röhej!
Az tényleg sok! És kocsival?
Hát tudod én már úgy vagyok, hogy egy ilyennek is örülnék, csak ne kelljen itthon ülni...
csak a bérlet oda egy 20-as
Ugye ezt nem gondolod komolyan????
Ennek a pénznek több mint a dupláját kerestem tavaly ugyanennyi munkával,ráadásul nem vidéken!
Jobbára azért másoltam be,hogy lássátok mennyire törvénytisztelőek a munkaadók.
Ez jól hangzik! Sok-sok sikert!
A jutalékkal nem számolok,az olyan mint a kutya vacsorája.
ez pedig a válaszom:
Tisztelt Hölgyem!
Ma,2011-ben a szakképzett minimálbér bruttó 94000 ft,azaz nettó 70.549 ft.(heti 40 óra esetén)
Én egy érettségizett,eladói és üzletvezetői képesítéssel,20 év gyakorlattal rendelkező (ebből 10 év üzletvezetés) hölgy vagyok.
Budapesten lakom,Fótra a közlekedés nekem havi 20 ezer forint lenne.
Ennek fényében az interjún nem kívánok megjelenni,köszönöm szíves megkeresését
Üdvözlettel:...
Igen,Bendinek is,neki is drukkoljunk:))
Nekem meg még várat magára a dolog:(
Neked is össze fog jönni! Látod, nekem is hirtelen kettő lehetőségem is adódott! :)
De nem baj,örülök neked,csak jöjjön össze!!!!
További ajánlott fórumok: