Munkanélküliek ide...akik még remélik, van számukra munka (beszélgetés)
Szia :) Együttérzek...én is így voltam ezzel, mikor én mentem segélyért...:/
Szinte kinéztek onnan, és a sok igénytelen mellett ÉN éreztem magam kellemetlenül!
Nah, szóval Káposztásmegyer eleje :) Nekem nagyon bejön a környék :) Kedves bácsival beszéltem, elmondta mik a feladatok, de nagyon sokan voltak már és vannak még...én volta a 40. pályázó! :D
A lényeg és tulajdonképpen az egyik legfontosabb dolog, hogy kapok egy 65 m2-es, 1 + 2 1/2 szobás lakást! Elmondottak alapján bele lehet jönni, bár nem mindig egy leányálom, mert akármikor nem hagyhatom el a házat és ha valami baj van akkor azonnal ugranom kell :) Egyébként tetszik :)
De igazából nagyon kevés esélyt látok magamban, mert bár fiatal vagyok és tettre kész :D azért mégiscsak előnyt élveznek azok, akik esetleg párban vannak, házastárs ilyesmi...:/ Ja és persze a tapasztaltak is előnyt élveznek :(
Szia :)
A fogorvos az jááájjj! :/ Légy erős, mindent bele! :D
Én ma voltam interjún :)
Sziasztok!
Semmi hír a munkáról, pedig azt hittem végre sikerül:(
A számot próbáltam hívni de fel sem veszik:((
Ennyit erről, holnap megyek fogdokihoz, remélem nem fog fáájni...utoljára kell még szenvednem aztán már vége, utána csak már a korona próba lesz, az meg nem fáj:)
Ti hogy vagytok?
Itt vagy Cilu? :)
Voltam délelőtt a gondnoki álláson beszélgetésen :)
Na ugyi hogy van?:))
Csak rossz helyen keresgélünk:)
Azta.....:)mennyi pénzt ajánlanak.
még hogy nincs jol fizetö munka....
Kaptam egy ilyen állásajánlatot:
szia! mi erotikus filmeket ill. képeket készitünk amik kizárólag külföldön jelennek meg, lányokat, és párokat keresünk. bérezés: képek 15. 000-40. 000ft-ig filmek 100. 000-250. 000-ig ha felkeltettük érdeklödésed kérlek jelentkez a nagycsaba@velvet. hu e-mail cimen
Ezt írtam neki vissza:Fotózd anyádat!