Munkanélküliek ide...akik még remélik, van számukra munka (beszélgetés)
Hát most az enyém is fogytán van.Lassan a 2 hónaphoz érek:(
Nem voltam még ennél többet itthon.
megértem, de nem szabad feladni
valahol nekünk is van egy hely :)
afsz.hu
de itt is elég nevetséges ami van
Ezeket én is nézem,kivéve a kozigállást.
Jobinfo,Jobline,Monster,workania,profession,mindtől jönnek a szűrések.Ezeken fenn is van az önéletrajzom.Ne tudom még mit tehetnék.
régebben szoktam nézni itt:
kozigallas, workania, profession
meg a jobkereso.commal keresgélek
gondolom az expressznek is érdeke a látogatottság
jómagam egyáltalán nem látogatom, mert annyi hamis, álhirdetéssel találkoztam már, hogy azt az egy-kettőt ami nem az, nemigen van kedvem keresgélni
tegnap meglatogattam a volt fonoknomet, mivel mar tobbszor hivott. ameddig ott dolgoztam, nem egyszer bunko megjegyzeseket tett ram.... az anyagi helyzetemmel kapcsolatosan. pedig nem vagyunk hid alatt lakok (a csaladom), hozza kepest lehet szegenyek vagyunk, de ennek ellenere megvan mindenunk ami kell.
s tegnap beszelgetes kozben felfigyelt arra, hogy mar nem dohanyzom. miert? kerdezte. nincs mibol vennem? nah ezt hallgassatok meg. mire en felkaptam a vizet: miert talan koszos vagyok h ugy gondolja nincs mibol cigarettat vennem?? erre o artatlanul: nem rosszbol kerdezte.
nah? szerintetek ez a no hulye s nem tud viselkedni (falusi, nem egy kifinomult holgy aki gazdag ferjet talalt), vagy meg akar alazni? hogyan ertelmeznetek amit csinal?