Munkanélküliek ide...akik még remélik, van számukra munka (beszélgetés)
munkahelyen szerintem a munkával kéne foglalkozni
és legfeljebb híreket olvasni
ne gondold, hogy mindenki számára láthatatlan vagy :D
pl a közösségi oldalas rész.. én már elejét vettem a dolognak ugyanis idegeneknek láthatatlan vagyok :o) meg sosem voltam magamutogató sem.
az hogy anyázós kommenteket írok az meg nem befolyásolja a munkámat.. szerintem hülyeség. annak hogy a barátaimmal hogy kommunikálok semmi köze ahhoz hogy a leendő főnökömmel hogy fogok. :) serintem :)
az a kár, hogy nem mindenhova lehet elektronikusan jelentkezni
ballaghatok a postára, és fizethetek
de majd csak holnap :D
majd megalkuszol velük, hogy csak 20 órát dolgozhatsz:)
biztos jó lenne nekik
mizujs?
na ide vágó téma.. a hvg. hu-n olvastam egy cikket ami elég viccesen hangzik néhol de lehet hogy azok a hülék (munkáltatók) vér komolyan veszik :)
a címe:
Négy halálos bűn, ami az álláskereső vesztét okozza
konyhai dolgozó
Pályázati feltételek:
§ Középiskola/gimnázium, közegészségügyi, élelmiszer-higiéniai, minőségügyi és környezetvédelmi tanfolyam,
Erre jelentkeztem:
OSSKI
Sugáregészségügyi Főosztály II. Nem-ionizáló Sugárzások Osztálya
Titkárnő
munkakör betöltésére.
A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony
Foglalkoztatás jellege:
Részmunkaidő, heti 25 órás
A munkavégzés helye:
Budapest, 1221 , Anna utca 5.
A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:
A főosztály adminisztratív teendőinek ellátása, gépelés, másolás. Számítógépes programok alkalmazása. A beérkező és kimenő posta iktatása, rendszerezése. A jelenléti ív vezetése.
Illetmény és juttatások:
Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.
Pályázati feltételek:
§ Középiskola/gimnázium,
§ Gyakorlott szintű MS Office (irodai alkalmazások),
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
§ Titkárnői munkakörrel kapcsolatos - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
A munkakör betölthetőségének időpontja:
A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.
A pályázat benyújtásának határideje: 2011. február 25.
Khm... "Pályázati feltételek: középiskola/gimnázium"
De tudom mit? Beküldöm egye fene, próba szerencse. Nincs mit veszítenem. Sajnos már több hasonlóra beküldtem, de semmi:(
Ez se rossz. Én elfogadnám szívesen:
titkárnő
munkakör betöltésére.
A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony
Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő
A munkavégzés helye:
Budapest, 1183 Budapest, Thököly utca 11.
A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:
az iskola hivatalos tanügyi adminisztrációs teendőinek ellátása tanulói jogviszonyigazolások kiadása kiállítja a bizonyítványmásolatokat tanulói adatok nyilvántartása
Illetmény és juttatások:
Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.
Pályázati feltételek:
§ Középiskola/gimnázium,
§ Gyakorlott szintű Internetes alkalmazások,
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
§ iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány
A munkakör betölthetőségének időpontja:
A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.
A pályázat benyújtásának határideje: 2011. március 10.
A pályázatok benyújtásának módja:
§ Postai úton, a pályázatnak a Pogány Frigyes Két Tannyelvű Építőipari Szakközépiskola és Gimnázium címére történő megküldésével ( , . ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 87/2011, valamint a munkakör megnevezését: titkárnő. § Postai úton, a pályázatnak a Pogány Frigyes Két Tannyelvű Építőipari Szakközépiskola és Gimnázium címére történő megküldésével (1183 Budapest, Thököly út 11. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 87/2011, valamint a munkakör megnevezését: titkárnő.
§ Elektronikus úton Martineczné Tömösközy Éva részére a gazdasagieva@freemail.hu E-mail címen keresztül
Én is mindig 1 összegbe kértem.Mindig meg is szoltak érte hogy az Államnak adom a pénzemet 1 évig.De amikor én megkaptam egyösszegben 120000 ezret akkor meg a sárga irigység majd megette öket!!!!
A párom idén kap elöször,neki eddig nem járt.