Munkanélküliek ide...akik még remélik, van számukra munka (beszélgetés)
Mennem kell,majd jövök:)Pussz:)
Mondanám, hogy Pestről költözött falura, de akkor a városiak mind nekem esnének. XD
A szomszéd meg tüzel. Telefüstöli a falut.
Reméljük az lesz. Legalábbis a nap süt.
Köszi,de én ezekben nem hiszek:))Erőt nekem a szeretteim adnak:))
Nem tudom rád van-e nyugtató hatással, de én ha nagyon parázom valamiért, megnézem a tarot kártyákat a
[link] lapon és az sokat segít. Még nem tudom higgyek-e benne, de nagyon sokszor bejött és reményt adott. Ha másra nem, időkitöltésre jó :)
Hát az írja április vagy május.Nekem előbb kéne állás,nincs semmi jövedelmem.
Óh de jó,h nem lett semmi baj:(
Elszalad az a pár hét rögtön.
jaj,szegénykém,ezután csak jó lehet:)
Ma reggel a szemem láttára egy autó egy hajszál híján elütötte a két nagyobbik lányom, most igazából annak a hatása alatt vagyok. Elsötétült a világ előttem egy pár percre. De most épp kávézom s benéztem ide, majd kezdem átnézni a mai munkakínálatot :)
Igen,csak a munkakezdés:)Az sokára lesz még.
Jézusom,miket álmodsz te!Akkor most a hatása alatt vagy még,ugye?
Off: Mondtam nektek egy pár napja ezelőtt, hogy néha úgy érzem el vagyok átkozva. Erre ma éjjel azt álmodtam, hogy egy nagy fekete kutya megakart enni de én szétfeszítettem a száját, ugyanakkor tudtam, hogy nem bírom sokáig s végül meg fog enni a kutya. Erre most nézem az álmoskönyvben és a fekete harapós kutya azt jelenti, hogy el vagyok átkozva :(
Sziasztok,
ez elég jónak tűnik.
a papírbolt közelebb állna hozzám mint a ruhák:)
Úgy gondolod??
Hát meglátjuk:)
Tetszik de azért jó lenne kicsit több pénz.
Úgyis megkapod azt ahol a tegnap voltál interjún :)
5 év gyakorlatom van ilyen boltban
Kiskereskedelmi boltnál ez tök normális.Én nem nagy cégekhez jelentkezem ugyanis utálom a multikat.Ebben is az ragadott meg hogy egyszemélyes.Ami nagyobb baj,hogy későbbre szól a meló.
Jónak hangzik! A cégnév hiánya és a freemail cím ad némi aggodalomra okot, de meg lehet próbálni :)
Jó reggelt!
Jelentkeztem ide:)
Álláshirdetés címe:
Papír-Írószer bolti eladó
Szakma:
Bolti eladó
Iparág:
Értékesítés, kereskedelem
Munkavégzés helye: Budapest - Budapest, VIII. kerület
Minimális iskolai végzettség:
Középfokú
Idegen nyelvtudás:
Angol
Nyelvtudás szintje:
Alapfok
Munkatapasztalat:
2-5 év
Jelentkezés módja:
Önéletrajz emailen
Cég neve, leírása:
.
Közvetítő neve:
Andrea
E-mail címe:
Budapesten működő egyszemélyes papír-írószer üzleteinkbe keresünk 1 fő főállású (munkaidő: H-P 9:00-18:00) és 1 fő részmunkaidős (heti 3 nap 9:00-18:00 ) eladót. Célunk talpraesett, megbízható, kreatív, önálló munkavégzésre termett, megfelelő kommunikációs készséggel bíró eladóval bővíteni csapatunkat. Számítógép felhasználói szintű ismerete a jelentkezés elengedhetetlen feltétele! Papír-írószer szakmában szerzett tapasztalat előnyt jelent. Fényképpel ellátott önéletrajzokat várunk az andandi@freemail.hu címre. A munkavégzés kezdete április közepe-május eleje. Kérjük levelében tüntesse fel, hogy a teljes vagy a részmunkaidős állásra jelentkezik. Ezen információk hiányában nem áll módunkban jelentkezését elfogadni.
További ajánlott fórumok: