Munkanélküliek ide...akik még remélik, van számukra munka (beszélgetés)
Jelentkezz erre!:))
Köszönöm:)
Ráadásul a volt padtársnőm az egyetemről ugyanott személyügyis. Jaj de jó volna :)
Cilu nagyon ügyes légy, szorítok neked!
Én meg ezt találtam, nagyon jó lenne nekem és meg is felelek a pályázati feltételeknek!
Budapest I. Kerület Budavári Önkormányzat Polgármesteri Hivatal
Jegyzői Titkárság
személyügyi ügyintéző
munkakör betöltésére.
A közszolgálati jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közszolgálati jogviszony
Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő
A munkavégzés helye:
Budapest, 1014 Budapest, Kapisztrán tér 1.
A köztisztviselők képesítési előírásairól szóló 9/1995. (II. 3) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:
1. számú melléklet I/1. pont: Foglalkoztatással kapcsolatos humánpolitikai, valamint munkaügyi feladatok
Ellátandó feladatok:
A Polgármesteri Hivatal köztisztviselőivel és az Önkormányzat intézményvezetőivel, gazdasági vezetőivel kapcsolatos személyügyi, munkaügyi feladatok ellátása: a pályáztatási eljárás lebonyolításával kapcsolatos feladatok, kinevezések, átsorolások, jogviszony megszüntetések elkészítése, a köztisztviselők képzésének, továbbképzésének szervezése, a teljesítményértékeléssel, a vagyonnyilatkozat-tétellel kapcsolatos személyügyi feladatok ellátása, a jubileumi jutalmakkal, cafetéria-juttatással kapcsolatos feladatok, a munkáltatói kölcsönökre vonatkozó megállapodások elkészítése, a bérek költségvetési tervezése, statisztikák készítése, a közszolgálati alapnyilvántartás vezetése.
A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
A Polgármesteri Hivatal köztisztviselőivel, az Önkormányzat intézményvezetőivel, gazdasági vezetőivel kapcsolatos személyügyi, munkaügyi feladatok.
Jogállás, illetmény és juttatások:
A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Köztisztviselők jogállásáról szóló" 1992. évi XXIII. törvény, valamint a(z) Polgármesteri Hivatal SZMSZ-ének és Közszolgálati Szabályzatának rendelkezései az irányadók.
Pályázati feltételek:
§ Magyar állampolgárság,
§ Cselekvőképesség,
§ Büntetlen előélet,
§ Főiskola, jogász vagy főiskolai szintű államigazgatási és személyügyi szakképesítés vagy személyügyi szervező, humánszervező szakképzettség,
§ Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),
§ A munkakör betöltéséhez három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány szükséges.
jó a közlekedés,ez az újpesti boltos,de az interjúra Angyalföldre hívtak egy üres üzlethelyiségbe,nem is értem,de majd meglátom:)
Lehet hogy nyitnak több boltot is?
Jo reggelt.Sok szerencsét Cilu!!!!
Remélem sikerül!!!