Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Működhet még valaha egy rossz kapcsolat? Merni és menni vagy maradni? fórum

Működhet még valaha egy rossz kapcsolat? Merni és menni vagy maradni? (beszélgetés)

1 2 3
40. pom-pom-pom (válaszként erre: 39. - D68657db8f)
2010. nov. 11. 09:46

Én már nem ráijeszteni akarok,nem akarom bántani,Ö ilyen én meg másmilyen és nagyon nem illünk össze....én ezt felfogtam,feldolgoztam,megértettem...lépnem kell,csak nehéz elindulni,pedig utána már menne...Neki viszont kényelmes a helyzet.

Tegnap egyébként 9 után jött haza,én az ágyban olvasgattam a neten,lefeküdt,elkezdte nézni a tv-t,majd 2 perc múlva horkolt:-S....

Ma reggel korán elment dolgozni...így nem lehet élni....vagyis lehet,de én nem szeretnék....

39. d68657db8f (válaszként erre: 37. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 11. 09:13

Nagyon sajnalom, at tudom erezni. Kar, hogy nem este olvastam, akkor rabeszeltelek volna, hogy csipd ki magad, es menj el otthonrol. Megerdemelte volna, hogy raijessz.

Tudom, hogy nem konnyu, lehet, hogy nekem sem lett volna erom...

Mi tortent azota?

38. d68657db8f (válaszként erre: 36. - Szilvamama)
2010. nov. 11. 09:10

Jezusom...

Van erod utanajarni? Tudom, hogy kicsi az eselye, de akar ossze is keverhet valakivel, vagy o sejti rosszul.

Nagyon drukkolok, hogy ne legyen igaz!

Majd ird meg, hogy mi lett, jo?

37. pom-pom-pom (válaszként erre: 36. - Szilvamama)
2010. nov. 10. 20:31

?????????????Micsoda?Uhhh ez kicsit megrázó lehetett...hogy vagy?Rákérdeztél?Érezted,hogy van valakije?

A mi sztorink ott tart,hogy holnap korán van dolgom,anyósom eljött a kicsiért,ott alszik náluk.Ezt már tegnap megbeszéltük.Gondoltam lesz egy szabad esténk,igaz esik,de elsétálunk a kínaiba,veszünk kaját,hazasétálunk,megvacsizunk,beszélgetünk és megnézünk valami jó kis filmet vagy csak a hauset...EGYÜTT...5 kor azt mondta miután elmentek anyósomék,hogy mindjárt jön,kiszalad egy haverjával beszél 2 mondatot.Én elkészültem...most fél 9 van.Az eső elállt,a kínai 8-kor bezárt én pizsiben az ágyban,Ö azóta sincs itthon...Már sírni sem tudok....

36. Szilvamama (válaszként erre: 35. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 10. 19:15
Én lépek. Ma reggel egy idegen férfi várt az ovi előtt. Azt állítja, hogy a férjemnek fél éve viszonya van az ő exével. Ennyi ...
35. pom-pom-pom (válaszként erre: 34. - Csimpilimpi2)
2010. nov. 10. 16:54
Köszönöm a válaszod,teljesen így gondolom.De az első lépés őrült nehéz.....
34. csimpilimpi2 (válaszként erre: 1. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 10. 16:15

Szerintem lépj!!!

Tapasztalat. A bőréből senki sem tud kibújni. Ő ilyen és ha erőszakkal változna meg, az neki is szenvedés lenne és Neked is. Hiszen minden alkalommal, amikor programot csinálnátok, gyötörne a tudat, hogy tudod: ő csak kényszerből van veled.

Nem szabad sajnálni és azt hinni, hogy ezzel a lépéseddel "nyomorba" döntöd őt érzelmileg. NEM! Soha nem fogja megköszönni, hogy feláldoztad az életed érte. Sőt! Az első adandó alkalommal lépni fog úgy, hogy benne nem lesznek olyan gondolatok, hogy mi lesz Veled, ha.....

Ha most azt hiszed, hogy saját tapasztalat alapján írok, ....jól gondolod. Csak mi 30 év után jöttünk rá, hogy nem az igazival éltük le a - remélhetőleg - fél életünket.

Ugyanaz a helyzet volt nálunk is, mint nálatok. Nem léptem ki én sem a házasságból, mert őt féltettem és reménykedtem a javulásban. Soha nem változott meg. .... és most ő lépett másvalakiért.

Egy új esélyt kaptam az élettől az IGAZI megtalálására. Kár, hogy nem sokkal előbb. Talán még nem késő! Te ne várj eddig!!!!

33. ebf2510f25 (válaszként erre: 24. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 10. 12:18
Értem. Mondjuk nálunk úgy alakult, hogy a mostani páromat a fiam jobban tiszteli és szereti, mint a saját apját...
32. ceea79692f (válaszként erre: 31. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 9. 20:37
Nehéz meghozni a döntést,de sosem késő!
2010. nov. 9. 20:35

ezt kaptam instrukcióként:

´...Úgy gondolom, függetlenül attól, hogy hol vagyunk: a világ gyönyörű, csak néha nem látjuk a kút aljából. A kút mélységénél csak egy rosszabb dolog van: a beletörődés. A döntés mindenkinek megadatott - élni a négy fal között és csak vágyakozni dolgokról tettek nélkül, vagy elindulni és a bőrünkön érezni a világ csodáit.´

...

30. Szilvamama (válaszként erre: 29. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 9. 20:16
Én is felsorakoztattam már többször az érveimet pro és kontra, egyelőre maradok. A húgom szerint túl sok romantikus filmet nézek, de én még bízom benne, hogy olyan lesz, mint régen ..
29. pom-pom-pom (válaszként erre: 28. - Szilvamama)
2010. nov. 9. 20:13
Napközben egy barátnőmnek belinkeltem a topikot és Ö azt mondta,hogy a gyerekei az elsők és nem fosztaná meg az apjuktól Öket,inkább éldegélne így tovább,még lehet jó....írtam neki,hogy értem amit ír,de nem értek vele egyet.....
28. Szilvamama (válaszként erre: 27. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 9. 19:59
Igen, és nagyon félnék változtatni. Elég friss a szitu, de röviden. Én 34, ő 30, neki 2 munkahely, állandóan dolgozik, ha itthon van alszik, vagy tévézik. Beszélgetni nem lehet rólunk, mert hárít, semmiségekről csevegünk. A kislányunk 4 éves, a házasságunk 5. A tavalyi évben 4 hónap különbséggel haltak meg a szülei, azóta nem talál magára. Azt mondja, hogy megváltoztak benne a dolgok, időre van szüksége a feldolgozására. Egyke, azt hittem, hogy kapaszkodni fog belénk, de éppen ellenkezőleg. Falat épít, de nem csak a családja (mi) felé, hanem már a haverjai is panaszkodnak, hogy folyamatosan lerázza őket. Nagyon fura, mert addig mondhatni lángolt a kapcsolatunk, most meg éppen csak pislákol. Hiába közeledem, és már képtelen vagyok feldolgozni az állandó elutasítást.
27. pom-pom-pom (válaszként erre: 26. - Szilvamama)
2010. nov. 9. 19:51
Elmesélnéd?Még benne vagy a kapcsolatban?
26. Szilvamama (válaszként erre: 1. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 9. 19:46
Ismerős sajnos a szitu ... :(
25. pom-pom-pom (válaszként erre: 23. - Manul)
2010. nov. 9. 16:29
Köszönöm,tudom,hogy csak az első lépés nehéz és az első időszak...és még sok olyan pillanat lesz az életemben amikor úgy fogom érezni,hogy rosszul döntöttem...,de remélem több lesz az amikor úgy érzem,hogy jól...:-)
24. pom-pom-pom (válaszként erre: 22. - Ebf2510f25)
2010. nov. 9. 16:25
A lányoknak van apukájuk,akivel jó a kapcsolatuk az én párom a kistesójuk apukája,semmiképp nem tekintenek rá apaként...nem is engedném....
23. manul (válaszként erre: 18. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 9. 16:09
Nagyon bölcs és bátor Nő vagy!Minden jót kívánok az életedben!
22. ebf2510f25 (válaszként erre: 1. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 9. 15:19

Ha te is úgy érzed, nem ő a társad, akkor nincs mit tenni.

De ott a baba, a két nagylányod, akik talán már valahol apaként tekintenek rá...

Nehéz!

21. annamarya77 (válaszként erre: 1. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 9. 14:24
A legtöbb pasi ilyen szerintem, inkább otthon fekszik tévézik, lusták. Az én párom is teljesen az ellentétem, de 7 év alatt sikerült össze csiszolódnunk, nem volt egyszerű. De én mindig azt nézem benne, hogy szeret. Nem romantikus, nem kedveskedik túl sokat, de ha haza jön elmosogat ha kell, pelenkát cserél, fürdet, bármit megcsinál, és mindent megad nekünk amit bír.
20. marduk
2010. nov. 9. 14:01
Ha most elkerülöd a felelősség vállalását akkor folyton futsz előle,most vállalni kell a választás elhamarkodottságát,vele akartál élni,ha eddig formálgattad a természetét ezt akartad,hogy ilyen legyen,ha ilyen volt akkor mi a baj.Néha mi nők túl sokat akarunk a férj ennek nem rendeli alá magát.Örülni kell ha képes szeretni ezek után.
19. Jasmine24 (válaszként erre: 18. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 9. 14:00

Szerintem jol gondolkodsz! Nem fogod megbanni!

Minden jot!

2010. nov. 9. 13:57

KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER!!!!MEGERŐSÍTETTÉTEK A DÖNTÉSEMET!

21 évesen két kisgyerekkel kiléptem egy kapcsolatból,de akkor még gyerek voltam,azt sem tudtam mi mivel jár...na az volt a nehéz...ma már úgy gondolom,hogy csak könnyebb lehet...értsétek jól,de egy gonddal kevesebb lesz amit cipelnem kell...

Már túl vagyok azon amikor az embereknek éltem és az érdekelt,hogy ki mit mond.ma már magamnak szeretnék élni és megfelelni,de úgy gondolom,ebben a legnehezebb az lesz,hogy ezt fel kell vállalnom,elsősorban magam elött....

17. Jasmine24 (válaszként erre: 13. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 9. 13:54
Szerinte igen, de en ugy gondolom nemcsak 1 igazi lehet! Tobb emberrel is meg lehet talalni a kozos hangot es harmoniat!
16. Havran
2010. nov. 9. 13:53
Ez igy igaz,ideig-óráig meg lehet változni,de totál az biztos nem.Én azt szoktam mondani ilyenkor mindenki szálljon magába és gondolkozzon el,hogy meg tud é változni.Szerintem nem.Én legalábbis biztos nem.Ezért nem is várom el a másiktól.Ne csapjuk be magunkat.
15. marduk
2010. nov. 9. 13:53
Lehet fáradt a szabadidőt másra elfecsérelni,ne várd el tőle azt amire nem képes,keres elfoglaltságot magadnak és érezd jól magadat benne,felfigyelhet rá és szeretne ő is veled tartani,de ehhez sok idő és türelem kell.Sokan vagyunk így mint te a férj másra fecsérli az idejét,ha szeret megváltoztatható.Hajlamosak vagyunk azt hinni el se fárad a férj a munkában,kedvességgel sokat el lehet érni.
14. Szeszipuszi (válaszként erre: 11. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 9. 13:52
Épp ezt írtam én is!
2010. nov. 9. 13:52
viszont van olyan, hogy igazi mindenki életében...????Ez kérdés lett volna....
12. Jasmine24 (válaszként erre: 10. - Pom-pom-pom)
2010. nov. 9. 13:51

En a helyedben az elmondottak alapjan lepnek. Te sem leszel mar fiatalabb es nehogy megband, hogy annyi idot pocsekoltal 1 olyan emberre, akivel sajnos nem talaltatok meg a kozos celokat, stb.

Sok szerencset az uj kezdesneh, es persze erot es kitartast!

11. pom-pom-pom (válaszként erre: 7. - Szeszipuszi)
2010. nov. 9. 13:50
Ez így ebben a formában nem igaz...nem félek az egyedülléttől...sőt úgy gondolom,hogy kevésbé érezném magam magányosnak,mint ebben a kapcsolatban...mert szerintem annál nincs rosszabb mikor valaki mellett vagy magányos...
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook