Moziba megyek, mit ropizzak, nyammogjak a film alatt, ha diétazom? (tudásbázis)
egyébként kompromisszumos megoldás lehet, hogy ha az ember olyan filmeket néz ami már 1-2 hete megy a mozikban. azokon már kevesebb az ember, jobban eloszlik a nép, és kicsit arrébb lehet ülni, ha valaki zavar:) na meg ahogy írtátok is itt alább, a művész mozikban sem esznek a népek (bár ezek meg sorra zárnak be).
sajna másokat átnevelni úgysem lehet, én azért próbálnám megérteni, hogy mi a jó a mozi alatti evésben, de még nem sikerült. addig is próbálom elkerülni a nagy tömegeket vonzó filmeket:) (bár tegnap pont ilyenen voltam, és nyilván mindenki az öt literes kukoricával és literes kólával állt sorba. már a bejáratnál halomba állt a kiszórt kukorica :S. na mindegy, legalább amit kiszórnak azon már nem rágódnak:)) a többi meg egészségére mindenkinek :D) (de legalább a film vicces volt :))
A pop-corn cola és az egész büfé dolog csak a multiplexek megjelenésével jött be a moziba, régebben még tini koromban (most 37 vagyok) nem volt ilyen. Úgyhogy ezt a multiplexek tették szokássá, hisz ez a nagyobb bevétel nekik, nem a jegyek.
Ez egyébként átterjedt az otthoni tévét nézek és zabálok szokásra is. Nem azt mondom, hogy igénytelenség egyszerűen csak rossz szokás, és valóban nagyon zavaró.
Kicsit idegbeteg vagyok!
A buszon is fel tudnék robbanni mikor valaki egyhuzamban szipog. Nem taknyos, de szipog, Ezt egy 20 perces úton kibírni, húúúú.............
Szabadságom érdekében nem járok moziba.
Egyszer elöntene az agyvíz, jól fejbe csapnám a csámcsogó, szürcsölő, böfögő, szék rúgkapálós, telefonáló, cseverésző egyént.
Élő szex bemutatóra sem vagyok kíváncsi.
Kedves Jozsu, és Zsóka:)!
Javaslom petíció benyújtását a popcorn és kóla ivás beszüntésére a mozikban!
Nyugodtan hivatkozzatok a korotokra! :D
50, és az én szememben még az. Egyidős a gyerekeimmel. :)
Tényleg Londonban laksz?
Így edzem a tűrőképességemet, és gyűjtöm az információkat. Próbálom megérteni...
Az iskolában szükség van rá...
Kezet foghatunk... Mi már tudjuk azt, amit ők még nem... Majd megtanulják. Keservesen. A tandíj pedig magas :D
Vajon milyen "értékeket" fognak a gyermekeiknek átadni?
Zsóka, ez is általánosítás...én magam után nem hagyok szemetet, kiviszem és kint kidobom. Ugyan úgy, ahogy UTCÁN sem dobok el SOHA semmmit a földre...és szelektíven gyűjtöm egyébként itthon is a szemetem...én úgy érzem minden tőlem elvárhatót megteszek azért, hogy ne zavarjam az embertársaimat.
Azok, akik popcornal dobáloznak és szemetelnek az utcán, egyszerűen nem tanították meg őket viselkedni ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Az abonett kenyér jó ha diétázom?
- Miért nem fogyok? Diétázom, sportolok és nincs eredmény.
- 41 napja diétázom, tornázom, de egyszerűen nem mozdul a mérleg, esetleg valakinek tanács?
- Fogyni szeretnék 18-20 kg-ot! A ZUMBA segíthet nekem ebben? Természetesen diétázom is.
- Szerintetek le lehet fogyni, ha alakformáló tornát csinálok és diétázom?(térdfájás miatt)
- Normális ez? 4 napja diétázom, 3 napja hasmenésem van.