Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Most mit tehetek? fórum

Most mit tehetek? (beszélgetés)

1 2
2011. aug. 5. 14:03
2011. aug. 5. 13:54

jogifórum.hu-n nagyon sok segítséget kaphatsz

a bíróságok ügyfélfogadásán szintén

mivel külföld is bejátszik,így nem lesz olyan egyszerű

3. Csill69 (válaszként erre: 1. - Láthatatlan78)
2011. aug. 5. 13:38

A családsegítő szolgálatot tudnám a figyelmedbe ajánlani. Náluk vannak ügyvédek is, akik nem csak ingyenes jogsegélyszolgálatot, de képviseletet is vállalnak.

Sok szerencsét kívánok neked.

2011. aug. 5. 13:33

Gondolom nem ártana leíratni vele, hogy lemond a gyerek felügyeletéről. A közös lakás, eladni nem lehet? Te nem tudod megvenni tőle a részét és átvállalni a hitelt a saját nevedre? Barátnőmék ezt csinálták.

Gondolom nem ártana egy ügyvéd azért...

Kitartást kívánok!

2011. aug. 5. 13:28
Szeretnék érdeklődni aki már járt ebben a cipőben és tud segíteni kérem segítsen.Próbáltam ügyvédhez menni de tanácsokért is sok ezreket kérnek.Az a helyzet,hogy feleségemmel 5éve vagyunk házasok ő kint él angliába a 2saját gyerekével én kb 3 hete jöttem haza a közös gyerekünkkel.eddig kint éltünk vele de már nem szeret engem és azt mondta válljunk el így érkeztem haza.Gyerek elhelyezéssel nincs gond mert azt mondta nálam maradhat mert a fiam jobban szeret engem mint az anyát.De van egy közös lakás ami törlesztő részletes de az alól ki akar bújni,hogy őt nem érdekli ez és én oldjam meg egyke.Eddig soha nem neveltem egyke gyereket és kicsit félek,hol és hogy kezdjem ezt az egészet.Mert ha vállunk nem szeretném ha esetleg mégis külföldre vinné a gyerekem .Megteheti ezt?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook