Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Igen, ez már másféle izgalom és majd idővel alábbhagy! Ez biztos!
Ugyanúgy az utolsó mensitől számolják, így kb 4 hetesnek számíthatok.
Alig várom a következő uh-ot aztán meg a 6 hetes uh-ot a szívhang, hangok miatt!
hűű, ez nem sikerült túl vígasztalóra!
Javítom: ha meglesz a hsg, eggyel előrébb lesztek! És hamarosan...
:)
Elhiszem,hogy legszívesebben átaludnád addig az időt. én is szerdáig!
Nekem a véreredmények egy hét alatt voltak meg. Nagyon alapos lehet a dokid, de ez jó!
Hogy mit hoz Nektek a jövő?? Hát babát!!! :-)
Köszönöm!
Csak jót hozhat Edina! Tudom, elfogult vagyok, de a closti lehet a megoldás nálatokis. Tök jó lenne!!!
Azt meg nemtom meséltem-e de nekem azért nem csináltak hsg-t, mert már szültem. Furi, hogy ez így nem vetődött fel nálatok. Bár mástól meg hallottam, hogy azóta is lehetett gyulladás, aminek elzáródás a következménye.
Niki: Ez nagyszerű hir!! Gartulálok.
Macifül: Nagyon izgatott vagyok, már most remeg-kezem lábam. Legszivesebben átaludnám az időt kedd reggelig.
Ez az eredmény a 3.cn vv-erdménye,lesz.
Elszánt vagyok, de lehet elég lesz egy hsg-is.
Ki tudja,mit hoz a jövő nekünk.
ez nálunk már nem működik, és ez szerintem természetes is...
Viszont, ez azért már másféle izgalom, mint az elején, ogy összejön, nem jön, sikerül, nem sikerül... és ahogy telnek a napok, ez a nyugtalanság is alábbhagy remélhetőleg!
Akkor Te tulajdonképpen hány hetesnek számítasz? Ugyanúgy az utsó mensitől számolják neked is?
Nagyon szépen köszönöm!
Még azért egy tíz hétig lerágohatom a körmöm. (ha jól számolom, az heti egy köröm.. :S kevés lesz :S)
Jajj, nagyon örülök Nektek :))))
Mostmár tényleg nyugodj meg! és vigyázz magatokra!
A letrox és a hasonfekvés mire jó?
Sziasztok! Megérkeztem.
Egy picit nyugodtabb vagyok :)
Ott van a kiscsillag, a "lakása" 3,8 mm. Hatalmas mi? És írtó jóképű kis Maszat!
A doktorbácsi meg is beszélte vele, hogy nem lesz semmi baj, és ha hazajött külföldről, akkor azonnal randi!
Papírom van róla, hogy ő van, mehetek védőnőhöz kiskönyvért(ezzel még picit várok azért), és egy kazal utrogestant kaptam. Adott egy nevet, kit kereshetek, ha gondom lenne, le vagyunk fedve :)
Letrox, Magne B6, Gravida, Utrogestan, sok fehérje, sok folyadék, hasonfekvés!
Edina!
Komolyan 3 hét a vérvétel eredménye? Miért?
Hogy érzed magad? Hsg-re felkészültél? Úgy láttam a soraidból, hogy nagyon elszánt vagy! :) és az tök jó!
Niki! Ha tudsz írj!!!
Szoríííítok!!!
Mosolygós szép jó reggelt Csajócák!
Legyen mindenkinek nagyon szép napja!!!
Az enyém biztosan szép lesz, mert ma lesz a farsang az oviban! Szerintem én jobban várom, mint a gyerkőc!:-))))
Lesz műsor, zene, tánc, tombola, zsákbamacska, büfé(kaja, pia), vetélkedő.....Tavaly is nagyon szuper volt, reméljük most is jó lesz!
Megyek, dolgozok egy kicsit, aztán rohanok haza, készítem a pizzákat a büfébe!
Majd azért még benézek hozzátok, hátha itt lesz valaki.....
Puszóka!
:-)))
:-DDD
Szia Niki!
Holnap nagyon drukkolok neked!!!
Szia! Hát, jó sokára lesz eredmény.....
De kivárjuk!
Merre vagytok????
nagyon eltüntetek:(
Minenkinek nagyon köszönöm a drukkot!!!
Hatásos volt :)
Sziasztok :)))
Sikerült! 190 lett a hcg :)))
Azt mondta a doki, hogy lehet, hogy ketten vannak, jövőhét szerdán uh-on megszámláljuk őket :)))
Nagyon boldogok vagyunk! :)
Nem tesztelek, minek?
Egy nap telt csak el, nem hiszem, hogy sokat erősödött volna, meg a holnapi lesz a tuti, a rendes "kórházi"...
3 hét? :S Vagyis később lesz eredmény, mint hsg?
Niki:
Nem teszteltél ma??
Szamó: Meg volt a vv-el minden rendben ment. Erededmény kb 3hét múlva:(
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!