Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Halihó!
Igen, vannak méhecskéink, nagyon szeretünk méhészkedni. Már sok-sok éve......
Tegnap elmentünk, megnéztük őket, hát, vége a repcének, elvirágzott. Így ma éjjel visszük őket Debrecen mellé akácra, mert az a napokban fog nyílni. Este indulunk, felpakolják a fiúk a kaptárakat az ifára, utazunk kb. 110km-t, szépen, lassan. Hajnal lesz, mire lepakolunk. Holnap este jövünk haza! Holnap egész nap egy erdőben fogunk pihenni, játszani, méhészkedni. Már annyira várom!!! Évek óta nem mentünk anyáékkal, csak 1-1 napra a gyerkőc miatt. Igaz, most is csak 1 nap lesz, mert már hétfőn dolgozunk, de nagyon jó lesz!
Még nem akarnak babát,majd az esküvő után.Az meg majd jövőre lesz.
Mentek valamerre a hosszúhétvégén?
Mi ma délután megyünk focimeccsre.Tiszta romantika:-)) de oda legalább vihetjük a kutyát is:-)
Szia Orsi
Jól tetted, hogy elküldted őt. JObb ha még időben észre veszik a pco-t. Mert tényleg öröklődhet.
Ő még nem akar kisbabát? Ha nem, akkor biztos a dine35-fogamzásgátlót fogják neki felírni. Szoritok, hogy ne legyen pcos, mert ha igen akkor még sok-sok szenvedés fog rájuk várni:(:(:(
Szióka Mindenkinek!
Hogy-smint?
Nemsokára indulunk a méhecskéinkhez. Megnézzük mennyi mézet gyűjtöttek.
Szép napot!
Hali:-)
Az élet apró örömei:-) mi nők hogy tudunk örülni egy új hűtőnek is:-)) már én is várom az enyémet az új házba:-))
mi nem megyünk sehova,max ki a házhoz.Sok a munka ott.Pedig hétfőn lesz a házassági évfordulónk!:-) majd itthon főzök valami finit:-)
Halihó!
Hosszú hétvége???
Mentek valahova?
Mi ma dolgozunk, de vas-hét. itthon leszünk. Eddig még nem készülünk sehova, de nálunk ezt sosem lehet tudni.....
Tegnap este megérkezett a szép, új hűtőm! Imádom!:-)))))
Sziasztok!
Örülök, hogy olvasok mindenki felől és mindenki jól van.
Edina, úgy érzem soraidból, hogy megnyugodtál. Jó volt olvasni.
Szamó, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! A történetetek nektek sem egyszerű. Ezt mi is Pesten oldottuk meg anno egyszer. Egyszer meg itthon. Nem egyszerű az biztos, de segítséggel megy az :)
Mango! Szerintem egy röntgen nem árthat annyit, inkább ha folyamatosan közelében lenne.
Na csajok,azt hiszem,sikerült felfáznom..:-(
Mango az biztos,hogy a röntgen nem tesz jót a spermáknak!Még az is lehet,hogy ez a baj,ha nem oly rég volt.
Szisztok! Szóval a röntgen csinál ilyet katonákkal! Mi is utánna olvastunk a lehetséges okoknak mivel nagy megdöbbenésünkre a férjemnek sem nagyon tolongtak az ivarsejtecskéi a mintában.
A röntgenről is olvastunk. A férjemet röntgenezték hastól combig a szemét vámosok szúrópróba címen. Lehet ez a baj?
Oké Szamó, túl vagytok rajta! Ügyik vagytok, utólag mi is nevettünk, ott annyira mi sem :S .
Bízzunk a jó eredményben!
Ügyik vagytok! :)
Elhiszem, hogy nevettél:-))))
Így, utólag, már mi is nevettünk a dolgon! De akkor...... Kicsit sem volt vicces, sőt!
Na,ez jó hír,hogy az ismidnek sikerült végre teherbe esnie:-)
Bocs,de én nevettem kicsit a parkolós dolgon:-)) egyébként nem rossz ötlet!!
Amúgy velem minden oké,barnának szerencsére azóta sincs nyoma!
Ja, és van egy jó hírem!
Ismerős háazspár már sok-sok éve hiába próbálkozik( első baba). Kiderült, hogy a csajszinak a hormonjai nincsenek a toppon, a srácnak, mivel röntgenben dolgozik alig van használhatő sejtje. Már teljesen feladták.... Elkezdtek járni nyirokmasszázsra, meg a srác valami biorezonanciás kezelésre.Februárban teltek le a kezelések. Most 7 hetes kismami!!!!!
Annyira örülök nekik!!!!
Bocsi, kivágott....folytatom....
Szóval: "CSAK TEGYÉK LE ARRA AZ ASZTALRA".....Na, szép, tele volt mintákkal. Mi meg rohantunk vele, melegen tartottuk, beszéltünk hozzá, erre csak tegyük le.......
Mindegy.....
Ma reggel fél 9-től lehetett volna menni az eredményért, de kértük, hogy postázzák ki. Várjuk!
Most jobban van időm, leírom röviden.
Utána olvastunk, meg kérdezősködtem, mindenki azt mondta, hogy jobb friss mintával érkezni a kórházba. Szerda este közöltem párommal, hogy mi a helyzet, ugyanis ő úgy gondolta, hogy reggel felkel 4-5 körül, letudja, 6-kor megyünk vérvételre, irány Miskolc fél 8-ra......Majdnem összevesztünk..... Úgy volt, hogy visszük Gergőt is magunkkal. Reggelre kitaláltuk, hogy Gergő mégiscsak oviba fog menni, elmegyünk vérvételre, aztán irány Miskolc (nem nevetni!) és majd valamikor útközben "mintát veszünk" Miskolc közelében.
Annyira röhejes és egyben elkeserítő volt az egész helyzet! Hát, nem könnyű vezényszóra produkálni. A kórházban semmi szín alatt nem akarta, így maradt egy eldugott parkoló. Na, meg persze az én segítségem.... Még sosem cekceltünk a kocsiban, most már ezt is kipróbáltuk. Közben persze azon izgultunk, hogy nehogy arra járjon valaki.... De végül is sikerült. Repültünk a kórházig, ahol rögtön be is mehettünk, egy kedves hölgy volt, aki kérte az adatokat, kaptunk egy papírt, amit rá kellett ragasztani az üvegre és
Most olvastam vissza....
Orsa! Minden oké? Gőzöm sincs mi lehetett a barnázásod.....Azóta van valami?
Hátha jó jel:-))))))
Edina! Neked van már eredmény a vérvételről?
Itt vagyok Csajócák! Hiányoztam?:-)))))
Eredmény?
Írtam, hogy a hormontükör csak jövő pénteken lesz, a katonavizitét ma adták postára. Szerintem már csak jövő héten kapjuk meg. (hétfő ünnep)
Sziasztok
SZAMÓ: Eredmény????? Szét izgulom már magam:)
Szamó
Nagyon sztoritok, hogy minden rendben legyen a mintával:)
Edina,ez a beszéd!Örülök,hogy így fogod fel,és figyeld,meg,hogy nemsokára ott dobog a pici szivecske a pocidban újra:-)
Szamó szia!
Végre túlvagytok rajta!!Vihettétek a mintát?Belefért az időbe?
Sziasztok!
Megjöttünk!
Most csak röviden annyit, hogy sikerült!
Megvolt a vérvétel, aminek csak jövő pénteken lesz eredmény....
Párom leadta a mintát, holnap reggel kipostázzák....
Hát akkor csak bizakodni tudunk, hogy a hosszabb ciklus, fog hozni tüszőt és peteérést is.
Én nem érzek semmi, de már nem is érdekel. Belefáradtam, 1 éven keresztül mindig kerestem a tüneteket, és támogadtam a teszt gyártókat.
Lesz amikor lesz, ha meg nem lesz több babánk, akkor meg ezt szánta nekünk a jó Isten:) Fáj, de bele kell törődeni!! Mióta szeretnénk kistesót párom szerint teljesen megváltoztam, szerinte a rossz irányba:( Ingerült vagyok, nincs olyan türelmem mint régen volt, és őt robotnak tekintettem, hogy mikor én füttyentettem akkor kellett sexelni!! Megállok, ne hogy valami baj legyen. Van egy szép Kislányunk neki szenteljük minden szeretetünket. Ha meg jönni akar az a baba, úgy is fog jönni, majd akkor amikor nem is számitunk rá. Szeptemberig pihenünk, de szerintem nem fogok el menni a meddőségibe sem:( Kész, vége, ennyi volt.
és nagyon örülök, hogy már van egy lányom és utána derült, ki hogy pcos vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!