Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Nem tudom csajok. Elmesélem, hogy volt....
Reggel amikor felébredtem, mártottam a tesztet, amikor kivettem a pisiből, felébredt a lányom sírva, én meg rohantam be hozzá. Mire megnyugtattam, bőven letelt a 5-perc, aztán eszembe jutott a teszt, nem tudom pontosan mennyi idő után néztem meg, lehet volt 10-15-perc is. A teszten meg úgy van, hogy 5-perc után már nem ad pontos eredményt!! Most nem tudom mi van, mindegy, ha nem jön meg a 7végén hétfőn ismét veszek tesztet és kedden megcsinálom.
EDINA!!!!!! Ezt csak így, hogy hát...meg ilyenek!!!!!! ANNNYIRA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!
Nagyon-nagyon drukkolok !!!!!!
Szia!!!
Hűűűű!! Jaj, de izgi! Pár nap és biztos jóó erős lesz! Drukkolok tovább! Fotó van róla?
sziasztok
Milyen lett a teszt?? Igazából én sem tudom eldönteni!!!:) nem negativ, se erős bivaly pozitiv
Edina szorítok a két csíkért .
Várjuk az eredményt !!
Sziasztok !
Szamó örülök hogy itt vagy velünk, sajnálom hogy nem javulsz, de kitartás, Gergő hogy viseli ?
Egyébbként meddig tart ugy átlagban a hányós időszak ? Akinél ugye van mert azt is hallom vannak akik észre sem veszik hogy terhesek.
Sziasztok!
Szamó de jó, hogy legalább tudunk kommunikálni, ha már bent kell legyél. Sajnálom, hogy még mindig ilyen rosszul vagy. Remélem hamar kitalálnak vmit amitől már nem fog kínozni a hányás.
Edina mesélj milyen lett a teszt??!!?
Igen, az ágyam mellett van egy kis asztal, azon van a gép:-))) Tök jó, csak olyan vacakul vagyok, hogy most még netezni sincs kedvem.....
Mára elköszönök, mert megkaptam a szurimat, lassan mély álomba szenderülök.
Jók legyetek, holnap megpróbálok jönni!
És most simán a kórházi ágyról nyomod a netet?:-)
tök jó ötlet!
Mert megérdemled,csak azért vagyunk aranyosak:-)))
Gondolom rájöttél,hogy nem arról a számról kerestelek,amit megadtam,de mind2 az enyém.
Köszike Drága!
Nagyon aranyosak vagytok!
Edina!
Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!
Nem igazán tudom,hogy miért nem adnak....
UH mostanában nem volt...
sziasztok
Szamó: Sajnálom, hogy még mindig rosszul vagy!!!!
Remélem hamarosan segít a gyógyszer,és élvezni fogod a terhességet. Picurt láttátok, ő jól van??
Orsi: Szerdán kellett volna megjönnie, holnap tesztelek, aztán megirom az eredményt.
Elkezdett fájni a mellem, olyan nagynak, és duzzatnak érzem de ez lehet pms-is. Meg tompán fájdogál a hasam, nem élem bele semmibe magam, nem akarok csalódani.
Puszi mindenkinek. nagyon meleg van
Sajna nem vagyok jobban, sőt.... Minden nap hányok, nem is egyszer. Csak azt nem értem, hogy most miért nem kapok infúziót, már napok óta, csak a gyógyszereket tömik belém, azt meg mindig kihányom....
Ez van....
Szia Szamó!
Jó hallani Felőled. Még mindig kórház? Nem engednek el? Rosszul vagy nagyon?
Picúr? Növöget? Láttad?
Jobbulást kívánok!
Sziasztok!
Most nincs még erőm visszaolvasni mindent, de igyekszem bepótolni a lemaradásomat.
Mindenkinek sok puszit küldök a kórházból!
Sajna még bent vagyok és itt is leszek egy darabig, de legalább már van netem, így tudunk dumcsizni. Már amennyire erőm engedi.....
Halihó!!!!
Van itt valaki????
Nekem nem pontos a mensim sajna..De a max cilus 34nap volt,és az majd július 1.-én lesz.Addig bármi lehet.
Szamóról nem tudok újabbat,majd holnap beszélek vele.
Sziasztok!
Igi remek a táblázat! Köszi!! :) Én is a lila csíkra pályázom! :)) Debreceni vagyok és az nkm kb. július 2-3. Pontos dátumot pár nap múlva fogok tudni mondani a hőgörbém alapján.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!