Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Sziasztok !
Hát mindig elkerüljük egymást lányok:-(
Orsi nagyon szupi a konyhád, ötletes a kis párod,
borisz meg halálos, hatalmas kutyu pont mint a mienk, ha épp nagyon örül nekem, piszkosul figyelni kell hogy fel ne döntsön.
Szamó nagyon cuki lett az ovi, annyira szeretném tudni hogyan készíted, hogyan tudod ilyen pontosan megrajzolni ? van sablon ?
Tettem fel pár képet....
Voltunk körmös bulin vasárnap és Guinness rekordoztunk.....
Meg néhány dekort is tettem fel.....
Köszi!:-) nem élem bele magam,ha nem sikerül,majd lesz más.
Rám is rám férne már a hajfestés..de majd talán a jövő héten:-)
Igen, délutános leszek ma. Később kezdek, mert először megyek kedvenc fodrászomhoz, festi a hajam. Utána lesz 2 pedikűröm és jövök haza.
Drukkolok neked holnap!!!!
Délutánra mész dolgozni?
El is felejtettem!Holnap megyek próbanapra egy fehérnemű üzletbe.A belvárosban van,vagyis 9-17-ig van nyitva,szombaton pedig csak 9-12-ig.Ez tök jó lenne.:-) végre nem kellene egész napoznom még vasárnap is.
Köszönjük szépen! Isten hozott ismét! :) Jó látni!
Mindenkinek legyen szép napja!
Én is szeretnék egy nagy akváriumot!:-)
Már sikerült visszaolvasnom,és láttam,hogy lett pár halacskátok:-)
Borisz tényleg csúcs!Annyira imádjuk kis sz@rost:-) Most azon gondolkodunk,hogy elvisszük kutyaoviba vagy suliba.Mert elég makacs,sokszor az van,amit ő akar:-)
Borisz valami csúcs!!!!
Annyira édes!!!
Nekünk azóta lettek halacskáink. Sőt, már kicsit nagyobb akváriumra is váltottunk, de még ez sem az igazi..... Szeretnénk egy nagyon nagyot!
Láttam! Nem semmi.... :-))))
Jó munkát a továbbiakhoz!
Ne izgulj, egyszer majdcsak kész lesz!
Orsi!
Nagyon várom a képeket!!!!
Sziasztok!
Én is most jöttem, melóztam....
Megyek Gergőért oviba, aztán jövök. Közelben leszek egész estig.....
Én itt vagyok,most értem haza:-)
Mizu Igi?
Hahó !!!!
Hol vagytok lánykák ?
:-))))
Úgy legyen!
Na, mostmár megyek alukálni. Reggel korán kell mennem, viszem Gergőt oviba, fél 8-kor meg be kéne érnem melóba.....
Délután jövök!!!
Jó éjt!
Élvezd ki az áramot! Netezz, tv-zzzz, olvass lámpafénynél.....
Hű, jó vacak munkahelyed volt! Nem csoda, ha nem bírtad! :-((((
Drukkolok, hogy hamar találj egy jobbat!
Halihó!
Nincs új munkahelyem, csak a régi kiegészült.....
Melózok a szalonban, szerencsére jó sok vendég van! Mellette minden szombaton oktatok 12 csajt körmözni. Közben persze dekorozok ezerrel. Kicsit kemény, de megéri!
Szia Szamó:-)) mizu?Új munkahelyed van?Vagy félreértettem valamit?Nem nagyon tudtam még olvasgatni..
Igi az Árkádban dolgoztam egy butikban.Nagyon fárasztó.Reggel 8:20-ra kellett menni,este 8ig van nyitva.Nem ülhetünk le,csak a kevés szünetben.Kikészültek a lábaim,derekam.Beadtam pár helyre az önéletrajzom,nem vagyok elkeseredve:-)
Szijjjaaa!!!!!
Hurrá! Hurrá!
Végre újra itt vagy! Már nagyon-nagyon hiányoztál!!!
Jó, hogy alakulsz, meglátod, lesz még jobb is! Drukkolok, hogy sikerüljön a babucika végre!
Hát igen addig nem is tudja az ember míg a saját bőrén nem tapasztalja meg mit jelent pl: az áram, de azért titeket nagyon próbára tettek.
A lényeg hogy hősiesen helytálltatok.
Miért hagytad ott a munkahelyet ?valami boltban voltál ugye ?
Szia!
Gondolhatod,én hogy örülök:-))
Megy a hűtő,a mikróba melegíthetem Pistinek a vacsit,mindjárt itthon van:-) az élet apró örömei:-)
Nagyon nagy próbatétel volt ez a 3hónap,voltak nehéz pillanatok,de túléltük:-) Sajnos a házon nem nagyon tudtunk áram nélkül mit csinálni,de most Pisti behozhatja a lemaradást:-))
Kész a konyhabútorom,holnap teszek fel képet.Vagyis félig kész.
Szombaton felmondtam a munkahelyemen,most újat keresek.
26.-án megyünk katonavizitre.
Ebben a ciklusban a 10.napon volt egy 6mm-es tüszőm,tudom,hogy kicsi,de a doki szerint ez haladás,mert gyógyszer nélkül lett!!
Endokrinológus szerint hipertesztoszterózisom van(tudtuk,hogy magas a tesztoszteron),következő ciklustól szedek rá gyógyszert,és úgy talán lesz peteérésem.
Nagyjából ennyi:-)
Majd még jövök:-))
Jajjj,úgy hiányoztatok má:-))
Szijjjjja!!
Jaj de örülök neked, És az áramnak :-))
Na mesélj mi újság veletek ?
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!