Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
A dokim azt mondta rendben van. Nem is adott semmit rá...Szóval IR kizárva,hormonok rendben,...akkor meg miért nem esek teherbe?????
ááááááááááh!!! néha annyira kivagyok !
Más rá se gondol és terhes lesz...én meg évek óta :(
Na nagy nehezen megtaláltam :
Se glukóz 5,6 mmol/L
Inzulin meghat. <2,00 mU/L
Vércukor terhelés 120' : 7,2 mmol/L
Prolaktin 311,2mU/L
Luteinizáló hormon 4,7 mU/mL
Follikulus stimul.horm. 6,3 mU/mL
Progesteron 3,1 nmol/L
Östrodiol 179,0 pmol/L
Testosteron 1,32 umol/L
Dehidroepiandrost.szulf. 3,8 umol/L
Az endokrinológus azt mondta rendben vagyok ....
cíjja!
:*
Nem vagyok cukros !!!
Minden hormon eredménye a doki szerint jó és a lombiknál is a stimulációra jól reagáltam,tehát nem itt a gond.
Ráadasul a párom eredményei is szerencsére kitünőek...
Csak valami miatt nem tapadnak meg az embriók.....
mire innád a cickát?
ha peteérés serkentésére, akkor igyál helyette málnalevelet. (ha nem vagy cukros)
inzulinrezisztencián is voltam .
minden rendben van és az egyéb hormonokkal is.....
azt olvastam ,hogy a pco-ra egyáltalán nem ajánlott a cickafark fű tea...
na szép , akkor milyen alternatíva létezik a hormon gyógyszeren kívűl vajon???
Valaki tud írni valami lehetőséget?
Sziasztok! Végig olvastam az egész beszélgetést az elejétől és nagyon sok infót tudtam meg még pluszban, pedig már 1 éve tudom, hogy nekem is PCOS-em van... Elkezdtem tavaly az IR diétát és szedtem a metet és nagyon sokat segített :) Azóta minden hónapban megjön, pedig előtte volt hogy fél évig semmi! Volt egy-két mélypontom és abbahagytam az egészet sajnos, nagyon bánom, vissza is jöttek a kilók, de holnaptól megint belevágok, olyan szigorúan, mint az elején :) babát szeretnénk mi is, szóval az első 3 hónapban inkább védekezzünk? Nagyon hasznos dolgokat írtatok és nagyon köszönöm, mert ezek is segítenek nekem újrakezdeni!
Mindenkinek gratulálok, akinek összejtt már a baba!
Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok, aki erre vágyik és mindenkinek kitartást :)
Szép napot
Valaki szed zafír barátcsrje kapszulát a pco-ra?
Tapasztalat??
Sziasztok!
Szilvi vagyok. 1 éve tudom, hogy pcom van, de még nem találtam igazán jó orvost. Tudtok valakit ajánlani Szabolcs megye környékén? Akár nődoki, akár endos! Nagyon fontos lenne. Köszi
értem.
köszönöm a felvilágosítást! :)
jellemzőne szinte mindenki szedi. vagyis konkrétan a metformint, mint tabletta (pl metformin a1pharma), eddig 1-2 embertől hallottam, csak, de minden egyébnem (merckformin, metfogamma, meforal, stb) ez a hatóanyaga.
általában elmondható, hogy segít, bizonyos egyéb "játékszabályok" betartásával. (mint pl odafigyelni az étkezésre)
Kinek m ia véleménye a METFORMIN tablettáról?
Valakinél segített??
Bocsi lányok, hogy nem jövök a további részletekkel, csak épp szeretném megosztani veletek z örömhírt, hogy 6. hetes terhes vagyok. Met nélkül, paleózva, az első gyerekem is így jött össze, így hiszem, hogy most sem lesz gond! :)
Sok sikert nektek is! :)
OK, ne vitázz!
és drukkolj nekem is ;)
mondjuk éppen ha az LH is alacsony, az egyáltalán nem jellemző a pcos-re.
pcos-ben azért nincs ovuláció, mert nincs lh-csúcs, mert az lh folyamatosan magas...
szóval?
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!