Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
olyat én is akarok :o
egyszer nekem is lement 2 hét alatt 8 kiló, de az hasmarstól volt :S jó lenne, ha a met is csinálna vmi hasonlót.
Én csak az elején kívántam az édeset, azóta alig eszek, pedig elötte... Húúú...
Nekem 2 hét alatt lement olyan 7-8 kg. Mára 13 kg...
Köszönöm!
Értem. Szóval önmagában nem ér semmit a Closty? Pedig jó lenne ha jövő héten én is pozitivat tesztelhetnék. De ezek szerint nem sok esélyem van rá :(
A Merional, Ovitrelle, és Premens mind recept nélkül van?
endomókusnál még nem is jártam :)
a meforalt pedig most szeretném lecserélni... valami olcsóbbra :p
Kíváncsi vagyok, az endo doki mit mond majd nekem...
én 2x1000 mg-ot szedek. Még most mondhatom, hogy megszoktam, pedig 3. hónapja szedem. De hasmenésem van mindig, és időnként hányingerem is. Nem tudom emel-e adagot, vagy esetleg vált-e meforalról másra.
Lányok!
volt valakinek olyan problémája, hogy a mettől állandó ehetnékje lett?
azt mondták, csökkenti a cukoréhséget (ezáltal a nassolhatnékot is), de én csak akkor nem vagyok kajás, ha elfelejtem bevenni :(
Orsi!
Mi ez a szédelgés????? Vigyázz magadra!!!!!
"csak" a meleg???
Sziasztok!
Örülök,hogy mindenki itt van,remélem jól telt a hétvégétek:-)
Ma itthon vagyok,néha-néha bekukkantok:-)
Szamó szerintem nagyon jól nézel ki!!:-)
Egyébként én anno kaptam a Closti mellé szurit,de csak 1db-ot!És nem is volt tőle pé-m,csak 6mm-es tüsző.Lehet,hoyg kevés volt az 1db..hmm.:)
Szia, örülök hogy újra velünk vagy :-))
Hééé nem szabad így elkeseredni, nyaralás= néhány kiló hízás, ez mindenkivel így van.
Fel a fejjel, és kezdj új élet címszóval valóban új életet. Sajnos én dettó ilyen vagyok, de a múlt héten elhatároztam hogy megváltom a világot na jó azt azért nem, de megmutatom magamnak és a környezetemnek hogy képes vagyok rá.
Helló, Lányok!
Újra itthon, most már melóból írok. :(
Betta, tiszta szívemből gratulálok Nektek! Mekkora öröm lehet!!!
Lina, nagyon sok boldogságot kívánok, remélem, nem olvadtatok el ebben a melegben!
Én sajnos annyit híztam - zabálás, Bromó -, hogy minden józan megfontolás ellenére ma újra bevettem a Reductilt meg a metet is elkezdtem megint. Hiába, tudomásul kell vennem, nem engedhetek meg magamnak mindent. :( Aug. közepén megyek nőgyógyhoz, megbeszélem vele a műtét előkészületeit, meg ezt a Reuctil-témát is tisztázni kellene, de egyszerűen most már 90 kg fölött vagyok, ez nem mehet így tovább.
nem számolom !
ahoz kellene egy kalória tábla és egy jó kis mérleg, egyik sincs :-)
Tartom a diétát, amilyen keményen csak lehet.
Mozogni még nem mozgok, csak a kertben, na sokszor az feltesz egy futással.
De szeretnék majd, csak előbb hozzá kell szoknom ehhez a kevés kalóriához.
Metet szedtem, de azt nem a doki irta :)
Megszereztem magamnak mert hittem benne, májusba kezdtem a metet szedni... biztos segitett az is.
mert akkor elkezdtem és meg lett hozva a nem létező menzim norcoluttal, a köv menzi meg magától jött már, tuti a met-től...
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!