Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mivel táplálkoznak a rákos sejtek? fórum

Mivel táplálkoznak a rákos sejtek? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mivel táplálkoznak a rákos sejtek? (Jó tudni!)

24. Ruslan
ma 01:10
Ez is egy amerikai maszlag. Kb. ezer módon kísérleteztek már, de itt csak egy kutatásra tértél ki, mintha ez lenne a rák ellenszere. Minden rákos megbetegedést más módszerekkel lehet megelőzni vagy késleltetni. Csak a sarkomanak több mint ötven típusa van. Szentpéterváron is régóta foglalkoznak a kutatásokkal és injekciókat árulnak. Néhány embernél bevált. De ezek mind csak állítólagos esetek azért, hogy el tudják adni a termékeket. Nem kell elhinni mindent, akik ezt írták előbb szerintem igazuk van, a gyógyszeripar fenntartása fontosabb, mint megmenteni az embereket. A természetgyógyászat inkább az, ami segíthet esetleg rák típusától függően és attól, mennyire előrehaladott. Például üröm, ópium.
23. Panna.33 (válaszként erre: 7. - 55Judit)
tegnap 22:04
Lusta dög vagyok.😁
22. Regin_a (válaszként erre: 14. - Enissa)
tegnap 21:29

másik vesszőparipám, ne szedj antidepresszáns gyógyszereket"

Höhö, ja ismerős a szöveg. Ha mégis újra beteg akkor elvonási tünettel magyarázza

21. komor (válaszként erre: 20. - Globus)
tegnap 21:00
Akkor 28 évet nyertek. Ezalatt a családja mennyi mindent kaphatott tőle...
20. globus (válaszként erre: 19. - Komor)
tegnap 20:45
Ismerősöm anyukája 48 éves korától 76-ig többször volt műtve. Hol itt, hol ott ütötte fel a fejét, de mindig rendbe rakták. Közöttük élte az életét, szőlőt műveltek és dióültetvényt. Eredetileg mellrákos volt.
19. komor
tegnap 20:29

Rendkívül sokat fejlődött az orvostudomány az utóbbi időben. Szinte minden évben jön valami új gyógyszer, vagy műtéti, besugárzási technika, ami sok betegen segít.

Ismerek több daganatos beteget, akik 15, 25 éve küzdenek ezzel a %N§+! betegséggel. Náluk megszokott egy másik kemoterápia kúra, vagy egy újabb műtéti elv alapján elvégzett műtét. Ha már a kezdetekkor feladták volna, merthogy "a gyógyszerek nem gyógyítanak" rég nem élnének!

18. Enissa (válaszként erre: 17. - Globus)
tegnap 19:38

Testvérem nem panaszkodott.

Az is lehet a kezelések is változtathatnak az ízérzékelésen is.

17. globus (válaszként erre: 16. - Enissa)
tegnap 19:35
Avemárnak borzalmas íze volt, betegünk nem itta meg. Ha jól emlékszem, mintha hűteni kellett volna, már ez kivágta a biztosítékot nála...
16. Enissa (válaszként erre: 15. - Globus)
tegnap 19:31
Sajnos tudom, családi tapasztalatból, nem minősül gyógyszernek, de ajánlott a rákosbetegeknek és az AVEMÁR is.
15. globus (válaszként erre: 14. - Enissa)
tegnap 19:28
Azt írja a betegtájékoztatója, hogy "készítmény szedése daganatos betegek étrendi ellátására, terápiájuk kiegészítésére ajánlott."
14. Enissa (válaszként erre: 8. - Regin_a)
tegnap 19:21

A Culevit még mindig létezik. Magyar biokémikus és rákkutató fejlesztette ki, a saját lányát szerette volna meggyógyítani. Nem sikerült 😭, mert rövid is volt az idő és nem tudták infúzióban beadni. Tablettákat meg akkora mennyiségben sokan nem tudtak beszedni. Már létezik italpor, ami állítólag, megegyezne az infúzióval.

Nem tudom, amikor kellett volna még nem volt.

Nagyon kártékony az embereket félelemben tartani bármilyen kezeléssel kapcsolatban.

Aki hajlamos rá, elhiszi és nem meri kezeltetni magát.

Hány ember elmondhatja hála Istennek, hogy car volt a kezelés, úgy érezte beledöglik, DE ÉL.

Orvos főnökömnek örökre lelkiismeret furdalása maradt, mert a szeretett apja rákos lett, és ezt az éheztessük ki a rákot választotta terápiának, nem működött. :/

Borzalmas felelőtlenek az emberek, amikor arról papolnak, hogy ezt-azt nem veszik be mert..... délelőtt is olvastam a munkahelyemen egy fórumot, hogy nem szedi be a gyógyszert, mert az méreg. Az anyja borogassa!!!! Nekem méreg a penicillin, a lidocain, de eszembe nem jutna azt mondani rájuk, hogy méreg, nekem az, de milliókat meg megmentett, és milliók foghúzását azzal érzéstelenítik.

A másik vesszőparipám, ne szedj antidepresszáns gyógyszereket, miért is??? Tudják mit él át az a valaki?

Inkább éljen minőségi/BB életet, mintsem pl. öngyilkos legyen valaki. Volt a családban és volt a szomszédomban is példa rá, egyik felakasztotta magát, a másik a vonat elé lépett.

Mindenki elgondolkodhat mielőtt valami hülyeséget tanácsol.

13. globus
tegnap 19:11

Nagyon összetett ez az egész. Milyen szerv érintett, van-e áttét. Időben felfedezték-e, eltávolították-e. Ráadásul rosszindulatúságnak több típusa van. A betegek aktuális immunrendszeri állapota, hozzáállása.

Azért ma már szep számmal vannak gyógyult betegek is.

12. 55Judit (válaszként erre: 11. - Regin_a)
tegnap 18:55
Én nem ismerek csodaszert.
11. Regin_a (válaszként erre: 10. - 55Judit)
tegnap 18:41

Egyröl beszélünk. dE MEGEMLITHETNÉL ESETEKET AMIKOR MILLIOMOS VALAMI CSODASZERTÖL MEGGYÓGYULT A SZEGÉNY MEG MEGHALT

éN TUDOK FORDITOTT ESETRÖL

10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Regin_a)
tegnap 18:21
Másról mint te, és el se mondtam mindent a valóságról. Nem fórum téma.
9. Regin_a (válaszként erre: 5. - 55Judit)
tegnap 18:09

És ha mindenki meggyógyulna aki antibiotikumot szed. Romlásba dőlne az ország

A jó utóbbi időben nem kevés milliomos halt meg daganatos megbetegedésben

Igaz hogy külföldön a kutatásokba is lehet szerezni állami pénzt, de jellemzően magán és alapitványi pénzekböl kutatnak

Miröl is beszélsz akkor?

Judit....

tegnap 18:04

Bizonyára van aki emlékszik a magyar rákellenes csodaszerre a Culevit-re

Arohattgyógyszermaffia, azt is lenyelte

7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Panna.33)
tegnap 15:53

Szívesen! 😀

Abból se lett volna semmi baj ha te írod le.

6. Panna.33 (válaszként erre: 3. - 55Judit)
tegnap 15:44

Köszönöm, hogy ezt nem nekem kellett leírni.😃

Meg amit a többiek reagáltak. 😃

5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Globus)
tegnap 15:22

Nekem is van ilyen sejtésem, és azt is feltételezem hogy nem az átlagembert segítik meg vele. De kutatgatni azért kell, mert őrült nagyokat lehet vele kaszálni.

Belegondoltál már mennyi munkanélküli lenne ha minden rákos meggyógyulna hirtelen? Nem beszélve arról, mekkora haszontól esne el a gyógyszeripar.

4. globus (válaszként erre: 3. - 55Judit)
tegnap 15:18
Egyesek szerint megvan az, csak eltitkolják. Kik? Hát ők! Ezek meg azok, az új világrend 😂
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:13

Tele van a cikk fél információkkal. Vagy még féllel se. Arra jó a cikk hogy kis étrendi változtatással, ezzel-azzal reményt sugalljon. A beteg elkezd hinni benne - már aki - aztán jön a nagy pofára esés. Mintha ilyen irományok nélkül is nem lenne éppen elég baja egy rákosnak.

Ha ennyi elég lenne, miért kutatják még mindig a rák gyógyításának a lehetőségeit? Ki tudja hány embernek kell még meghalnia azért, mert még mindig a sötétben tapogatóznak?

2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:17
Ha ez ilyen egyszerű lenne, nem lennének rákos megbetegedések.
tegnap 09:35
Világszerte egyre többen szembesülnek valamilyen típusú rákbetegséggel. A daganatos megbetegedések előfordulása folyamatosan emelkedik, részben a társadalmak elöregedése, a modern életmód, valamint a környezeti és genetikai tényezők következtében. A fő kezelési lehetőségek mellett a táplálkozásra való odafigyelés is segítheti a gyógyulást és a megelőzést is.

Ugrás a teljes írásra: Mivel táplálkoznak a rákos sejtek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook