Mitől fájhat egy 4 éves gyermek feje? (tudásbázis)
Lehet hogy csak egyszerűen migrénes mint én. Persze a helyedben én is elvinném mindenféle orvosi vizsgálatokra, amiet az előttem szólók is írtak, de ne zárd ki azt se hogy a gyerek is lehet migrénes. nekem is gyerekkoromba kezdődött, azóta is tart. Azt mondták a dokik meg kell vele tanulni együtt élni. De azért vizsgáltasd ki, ne hogy valami más szervi baj legyen és azért fáj.
A fejfájásnak is vannak különböző típusai, az se mindegy hogy a fej melyik részén fáj, tompán, élesen szúr-e, vagy fény, zaj érzékeny-e olyankor a gyerek amikor fája feje. Próbáld meg figyeln iz időjárást is nem-e front érzékeny. És még sorolhatnám.
Szia!
Nálam, kislány koromban a láz okozta a fejfájást, de ha nem voltam voltam beteg, akkor a MAGAS VÉRNYOMÁS!
NEM VICC, MÁR KICSI GYEREKNEK IS LEHETNEK PROBLÉMÁI A VÉRNYOMÁSSAL!
szia!
Látni fog,csak homályosan,és fényérzékeny lesz egy ideig.
Szerintem vidd el minél előbb dokihoz, mert a fejfájást tényleg sokminden okozhatja. A folyadékfogyasztás nagyon fontos - szerintem ilyenkor szinte mindegy, hogy mit, csak igyon!
Mielőbbi javulást kívánok!
szia!
Vidd el szemészetre.Nálunk a rosszul látás okozta a fejfájást.
Szia!
Mióta és milyen rendszerességgel fáj a feje? Lehet, hogy megfázott, de okozhatja kiszáradás is, ill. még egy csomó dolog...
:(
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor raktatok kispárnát/párnát a gyermeketek feje alá?Milyen idős kortól lehet?
- Mitől fájhat valaki feje, ha megevett egy tányér húslevest?
- Mitől fájhat a fejem mostanában sokat?
- Mitől fájhat a fejem?
- Mitől fájhat hátul a fejem?
- 5 éves lányomnak fáj a homloka. Gyermekorvos szerint fájhat az orrmanduláról a homlok. Volt már valaki így?