Mit vonjak még meg magamtól? (beszélgetés)
Ne higgy neki!
Nem tudom az árát, mert mi úgy vettük a lakást.
Nem, ugyan annyi!
Már miért is adnák olcsóbban?
Tudom, hogy miről beszélek. Az előző lakásunkban 12 évig volt előretöltős óránk. Sosem volt olcsóbb, mint azoknak, akiknek rendes órájuk volt!
Mit kapsz pontosan?
2022. január 1-től nincs korlátozva a keresőkorlát, így nyugodtan dolgozhatsz 8 órában sok pénzért is.
A gerincsérvnek a hátizom torna tesz ó, majd utána jöhet a bicaj is.
De az biztos, hogy az nem jó neki, hogy erre hivatkozva nem csinál valaki valamit...
Nem kapsz több áramot!
Ezt nem is tudom, hogy miért írod.
Ugyan úgy 38 Ft/kw vagy 70 Ft/Kw
Nagyon sokan szeretnének ennyire nélkülözni, ahogy te nélkülözöl.
Ne mond már, hogy kezedbe kapsz egy határozatot és nem olvasod el, adott helyzetben mi jár, mit tehetsz.
Ne vagy te annyira elveszett, magad is írtad.
Írsz itt összevissza. :D
Jót kuncoghatsz magadban.
Ne már! Szerinted bármilyen élethelyzetben ez normális anyai hozzáállás?
Nem vagyok sem szent, sem kiváló anyák szobrát nem fognak nekem rittyenteni..de..soha, soha nem hagynám cserben a gyerekemet. Pont
Nekem is csak a szabadnapokon jön meg a kedvem konyhatündérkedni.
És azért valljuk be: a sajt meg a túró nem elengedhetetlen a mindennapi élethez.
Én nem olvastam, hogy dolgozol, lentebb csak azt olvastam, rehab ellátásban vagy, valamint, ha az apa pengeti a zsetont vállalkozást nyitsz.
Nem volt gömbölyű a történet, aki csak rehabot kap, annak nincs kellő ledolgozott munkaviszonya.
Igen,én is így gondolom. No meg nekem energiám sincs a napi munka és a háztartás mellett ilyenhez.
Van egy kisbolt ahol van még növényi alapú sajt 2000 Ft kilóért,túrót pedig 1 hónapban egyszer ha eszünk.
Nem tudom megéri-e. Házi tej, biztos hogy 1000 Ft alatt nincs. 2000 Ft-bol lett 25 dkg túró.
A sajt ugyanígy, bár nem tudom milyen lehet az íze.
Pont a minap sütögettem otthon (kenyér, kifli, kalács) és az árakat tekintve nem érte meg. Jó nem vagyok profi,szóval nyilván nem olyan finom mint a bolti, de a család nem kér többet belőle. Talán kiflit fogok még csinálni, ha lesz kedvem
További ajánlott fórumok:
- Idézetek magamtól...
- Hogyan tartsam magamtól távol addig míg elválunk?
- Hogyan tarthatnám távol magamtól és a kertemtől a kullancsokat?
- Írhatok magamtól is verset vagy csak akkor, ha kihívnak?
- Szerintetek nehéz megtanulni magamtól zongorázni? Igazából egy "script" lenne az amit mindenképpen megtanulnék.. Fontos lenne.
- Nyugdíjas pedagógusként mondom, hogy magamtól választottam...