Mit tennétek, ha őrülten belezugnátok a neten egy nős pasiba?férj mellett!!! (tudásbázis)
Mindenki változik...már te sem az vagy,akibe ő beleszeretett,ha jobban belegondolsz...nem?
Mint ahogy én sem,és mások sem...
Mert akkor ezt a házasságot helyre lehet (és kell!) hozni!De ez csak rajtatok múlik....
Szia!!
Én is fejbe csapnálak, de jó nagyon, hogy észhez térj!!!!!
"nyilt ember vagyok,már számtalanszor elmondtam neki,mire vágyom.szeretetért cserébe...én eddig csak a férjemnek és a gyereknek éltem.még barátnőm sincs,nemhogy pasim.se nyaralás,se kirándulás,se séta.ő bejárja országot,világot,s nem tudja,mi az a magányosság."
Ez itt a probláma! Mert mikor odaülsz a net elé, akkor ugyérzed mind ez megvan, a szabadságoddal együtt!
Tudod mennyire idegennek éreznéd, ha ott álna melleted? Ismered a hangját, talán az érzéseit, de akkor is egy vad idegen lenne, ha ott álna Veled szemben!
Jártam már igy, el is váltam. Igaz nem ezmiatt, én is ugy menekültem a chet felé, de rájöttem, ott semmi, de semmi nem igaz! Csak olyan jó hallani! És húzza magával az embert! Mióta rendbejött az életem, chet felé nem is jártam, nem is akarok, nem is hiányzik! Az életedet kell rendbe hozni, de a valóságban!! És az nem a gép előtt van! Hidd el!
Szia!!
Én is fejbe csapnálak, de jó nagyon, hogy észhez térj!!!!!
"nyilt ember vagyok,már számtalanszor elmondtam neki,mire vágyom.szeretetért cserébe...én eddig csak a férjemnek és a gyereknek éltem.még barátnőm sincs,nemhogy pasim.se nyaralás,se kirándulás,se séta.ő bejárja országot,világot,s nem tudja,mi az a magányosság."
Ez itt a probláma! Mert mikor odaülsz a net elé, akkor ugyérzed mind ez megvan, a szabadságoddal együtt!
Tudod mennyire idegennek éreznéd, ha ott álna melleted? Ismered a hangját, talán az érzéseit, de akkor is egy vad idegen lenne, ha ott álna Veled szemben!
Jártam már igy, el is váltam. Igaz nem ezmiatt, én is ugy menekültem a chet felé, de rájöttem, ott semmi, de semmi nem igaz! Csak olyan jó hallani! És húzza magával az embert! Mióta rendbejött az életem, chet felé nem is jártam, nem is akarok, nem is hiányzik! Az életedet kell rendbe hozni, de a valóságban!! És az nem a gép előtt van! Hidd el!
Ha szeretitek még egymást,mindketten,vagyis a szikra még megvan,fel kellene lobbantani valamivel...
Ha pedig nem,akkor csak a gyerekek miatt nem kell mellette leélni az életed,megszokásból...
Akkor viszont valóban keress mást, de ne ilyen méltatlan álomban éldegélj.
Megégeted magadat....
Közben már kiderült.
De ettől függetlenül ha nem vagy boldog vele, akkor lépj, ne éld le az életed a megszokásban.
Akkor tegyél fel magadnak kérdéseket:
-Ha beteg lennél, ki sietne a segítségedre?
-Mennyire vagy biztos abban, hogy a másik tetszene neked a valóságban is...a hangja, a mozdulatai, az illata?
-El fog válni a feleségétől? csak a kedvedért?
-Hova tudjátok fokozni a kapcsolatot, találkoztok? Titokban?
-Nem lehet, hogy csak a szerelembe vagy szerelmes?
Nekem ne válaszold meg....csak magadnak
Szerintem nagyon sok pasi nem bizonygatja ezt,és attól még szeret!És lehet,hogy az,aki 400 km-re van tőled,ő sem mond a feleségének ilyen szépeket...
Ha nem szeretne,biztos nem lenne veled...
Hidd el, könnyű szép szavakat írni, de más valakivel együtt élni, nap mint nap. Bár azt sem értem, hogy lehet valaki szerelmes valakibe, akit még életében nem látott, csak képen. Ha nem tudnám, hogy férjnél vagy esküszöm, azt hinném, hogy ezt valami tizenéves írja. De így?
Az meg hogy megírod neki, hogy fejezzétek be, és várod a választ, az kicsit ellentmondásos nekem. Ha Te sem akarod befejezni,ezt valószínűleg ő is megérzi az írásodból. a 400 km, meg a hab a tortán. Mit vársz ettől?
Kommunikáció. Ez a dolog nyitja.
Beszélj arról, mit szeretnél...és járj jó példával előtte. Szeretetért kaphatsz csak cserébe szeretetet, kedvességet.
Olyan ez, mint a drog, megkapod, és vágysz rá.
Hagyd abba a flörtölést, mert nem fogsz tudni leszokni róla!!!!
Én éltem egy olyan pasival, aki a hátam mögött nőket szédített a neten. Hosszú hónapokig "játszott" flörtölt, míg egyszer lebukott. Csúnya-nem csúnya, én is felregisztráltam ugyanoda,más nőnek adva ki magam, hogy kiugrasszam a bokorból, és flörtöltem vele egy kicsit. Hááááát, soha nem gondoltam volna róla, hogy ilyesmire képes. Képes volt szép szavakra.... Azonnal repült. Végleg.
Nagyon veszélyes játékot játszol. Szép szavak? Tudod, én nő vagyok, de ha pasiként reegisztrálnám magam, én is tudnék Neked szépeket írni. De ez nem a valóság! A valóság otthon van. A férjed személyében, aki nap mint nap bizonyítja Neked a hűségét, a szeretetét...lehet, hogy csendben, szavak nélkül, de IGAZIBÓL! Nem csak játszásiból...
Szerintem már fejbevágtunk! :)
Csak az a baj,hogy nem érzed :(
Sőt,ismertem is ilyen embereket,akik ezzel szórakoztak,és hülyítették a csajokat...direktbe...
De te tudod...
További ajánlott fórumok:
- Két magánhangzó egymás mellett ABC-ben
- 3 mássalhangzó egymás mellett
- Miért csajozik valaki folyamatosan a párja mellett?
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- 10 ok a három gyermek vállalása mellett
- Vállalnád az alibi-feleség szerepet egy orvos mellett?