Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mit tehetek, ha anyám bírósággal fenyeget az unokái láthatása miatt? fórum

Mit tehetek, ha anyám bírósággal fenyeget az unokái láthatása miatt? (tudásbázis)

1 2 3 4
70. giga455 (válaszként erre: 68. - Becseiagi)
2010. jún. 15. 12:51

Mennyi idős a lányod?

Van bírói végzés hogy mikor kell láthatásra mennie?

69. becseiagi (válaszként erre: 66. - HUBERTUS 33)
2010. jún. 14. 17:45
Nagyon egyet kell, hogy értsek veled. Mi tavaly március óta szenvedünk a gyámügy és a "szüleim" miatt. :(
2010. jún. 14. 17:11
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Mi van, ha nem engedem el a lányomat a nagyszülői láthatásra? Mondjuk, hogy bemennek a Gyámügyre; ott mi történhet?
67. giga455 (válaszként erre: 66. - HUBERTUS 33)
2010. ápr. 17. 20:54
teljes mértékben megértem a felháborodásod, és egyet értek veled!! Én gyerekként éltem meg ezt, a szenvedő alanya pedig az öcsém volt!!!
2010. ápr. 17. 20:25

A magyar gyámügyi törvények egy rakás xart sem érnek!!! Mi az, hogy kötelező a láthatás? Ha a gyerek nem akar menni akkor nem megy és kész!

Hol itt a gyerekvédelem? Meg ilyet, hogy a kérés ellenére kiadják a gyereket a nagyanyjának..azé ez nagyon durva! A gyámügy egy teljesen felesleges dolog, semmit sem csinálnak a gyerek érdekében, ott a láthatásra jogosultak azok akik azt kérnek amit akarnak, a gyámügy meg rábólint mindenre, figyelmen kívül hagyva a gyerek érdekeit!!! Akkor minek vannak?? De ha a szülő bejelenti, hogy veszélyben van a gyerek a láthatáson, a kisujjukat sem mozdítják, de ha meg mered tenni, hogy nem adod oda a láthatásra akkor fizethetsz 50-100 ezer forintot is. Na és ez a gyámügy!!!! Rajtam múlna simán felszámolnám!!!

Már 6 éve hogy odajárok a gyerek miatt, volt, hogy elfogultsáot jelentettem egy időre átkerült máshoz az anyagunk azán visszakerült minden oda ahonnan elindultunk. Miattuk szenvedünk már 6 éve, amit leírtam ez a személyes tapasztalatom! Sajnos :( Szűnjön meg a gyámhatóság!!

65. syria (válaszként erre: 64. - F8db0709b8)
2010. ápr. 13. 15:48

"Bár tévedjünk ketten:)"

De szép is lenne!

64. f8db0709b8 (válaszként erre: 63. - Syria)
2010. ápr. 13. 15:30

Köszönöm!

Igazad lesz,mert én is ezt érzem:(

Bár tévedjünk ketten:)

63. syria (válaszként erre: 62. - F8db0709b8)
2010. ápr. 13. 15:25

Ügyes vagy! Remélem nyugtotok lesz.

Mindennel együtt sok erőt kívánok.

Nem elkeseríteni akarlak, de valami azt súgja: nem valószínű, hogy az anyukád egykönnyen feladja. Kívánom, hogy ebben ne legyen igazam.

62. f8db0709b8 (válaszként erre: 60. - Cbe267d9cf)
2010. ápr. 13. 13:46

Köszönöm szépen!:)

Igen megnyugodtam és remélem nem próbál meg áskálódni,bár ha rájön hogy nem viheti haza az oviból sehogy sem,tutira megpróbálja!Addig kigondolom mit tehetek.

Ugyanis azt is mondta a vezető,hogy vehet fel jegyzőkönyvet és elküldi a rendőrségnek és a bíróságra,aztán ha ezek ellenére anya próbálkozik fel lehet jelentenem és talán elő is állitják!

Igy van rendjén egyébként!:)

61. badonyimariaeva (válaszként erre: 59. - F8db0709b8)
2010. ápr. 13. 13:43

Remélem minden rendben lesz!

Jó egészséget, sok boldogságot nektek.

60. cbe267d9cf (válaszként erre: 59. - F8db0709b8)
2010. ápr. 13. 13:38

Ezek jó hírek! Jó tudni, hogy a jog azért melletted áll. Megérdemeltek némi nyugalmat.

A legjobbakat nektek!

59. f8db0709b8 (válaszként erre: 56. - Badonyimariaeva)
2010. ápr. 13. 10:40

Szia!

Tegnap voltam bent a gyámügyi hivatalban,csak nem tudtam géphez jönni elég sok dolgom volt.

Azt mondta a vezető(mert hogy hozzá irányitottak),hogy nem szükséges távol tartásit kérnem mivel én vagyok a hivatalos gyámja a lányoknak,én gyakorlom a szülői jogokat,igy megtilthatom,hogy anya találkozzon velük.Sokat számit,hogy nem egy háztartásban lakunk igy külön családnak számitunk!Azt is mondta mehet anya a biróságra láthatásért,de elfogják utasitani kérelmét,mivel nincs korlátozva mikor találkozhat velük igy nem szegek törvényt.Ugyanis ha már lenne arról papir mikor talizhat velük és én nem viszem öket az lenne baj!De mivel ilyen határozata nincs,igy semmit nem tud tenni!Mondtam,hogy párom már a lakásunkból is kitiltotta,azt mondta megtehetjük!Az oviba adtam le papirt ma,két tanúval aláirva hogy a nagymama semmilyen körülmények között nem viheti el.Azért kellett 2 tanu mert igy hivatalos magánokiratnak számit és ha megszegik mehetek az önkormányzathoz bejelenteni és kivizsgálják!Magyarán azt teszek amit akarok!:)

58. syria (válaszként erre: 56. - Badonyimariaeva)
2010. ápr. 12. 17:54
Úúúú, ekkora álszentséget!!!
57. syria (válaszként erre: 55. - Badonyimariaeva)
2010. ápr. 12. 17:53

Mi vagy te papagáj, hogy mindig ugyanazt mondod?

Miért nem válaszolsz: „Mi az, hogy „Itt alulról sem voltál semmi” ???”

Idézz más „aljas” megnyilvánulásomat az állítólagos sok közül, és ne ismételgesd magad!

56. badonyimariaeva (válaszként erre: 49. - F8db0709b8)
2010. ápr. 12. 17:48

Szia filcike!

elnézést kérek tőled, nagyon elkanyarodtunk a Te problémádtól, de ezt nem tudtam már kihagyni.

Mesélj, mit intéztél.

55. badonyimariaeva (válaszként erre: 54. - Syria)
2010. ápr. 12. 17:46

Jó, majd gyakorlom a helyesírást!

17731. syria 2010-01-30 16:33

Rá se ránts! Ez a badonyimariaeva egy buzgómócsing banya. A nyálas képeslapjaival tört az elsőségre a párjával együtt (CILUSKA). Csak meg kell nézni a csöpögős képeslapjaikat, amiket naponta küldözgetnek egymásnak. Tőlük ennyi telik.

(válasz Pacalpörkölt 17730. hozzászólására)

54. syria (válaszként erre: 53. - Badonyimariaeva)
2010. ápr. 12. 16:35

Mi az, hogy „Itt alulról sem voltál semmi” ???

Először: tanulj meg helyesen írni.

Másodszor: nem nyaliztam csak próbáltam vigasztalni, miután rámásztál

Harmadszor: ilyen rengeteg „aljas” hozzászólást találtál, ami tőlem származik?

17730. Pacalpörkölt 2010-01-30 14:36

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Te vagy banya! Ha én úgy néznék ki mint te, én sem reklámoznám magam. Csak az irigység beszél belőled. De nem egyedül vagy ám. Nagyon sokan hálásak fognak lenni nekem, hogy segítek nekik lefogyni. Amúgy, szégyelld te magad. Napi 80-120 levelet kapok, és sokat utazom, fotózások, felvételek meg a család. Ja és 30 éve vállalkozó vagyok, 8 saját üzletem van és 14 kiszállítóm. Naaa édes boszikám ezt csináld utánam és utána lehet affektálni. Napi 2-3 órát alszom. És nem vagyok fáradt, sőt élvezem a pergést. Ebben is nőttem fel mert a szüleim is 40 éves iparosok. Naaa! Ezek után kinek van mit szégyelleni. De azért üdvözöllek

(válasz badonyimariaeva 17714. hozzászólására)

17714. badonyimariaeva 2010-01-29 22:35

Olyan édi vagy!

De mikor reklámoztad magad és mindenhová beírtad, hogy benne leszel a tv-ben csak hogy felfigyeljenek rád, most meg nincs időd a kedvességüket viszonozni??

Szégyelld magad!

(válasz Pacalpörkölt 17713. hozzászólására)

Ezek után van két lehetőséged.

1: felsorolsz az „aljas” beszólásaimból legalább 14-et (ennyi fórumhoz szóltam hozzá, s te írtad, hogy „mindenhol csak aljas beszólásai”m vannak)

2: vagy nyilvánosan bocsánatot kérsz tőlem.

53. badonyimariaeva (válaszként erre: 51. - Syria)
2010. ápr. 12. 16:12

Nyugodtan leírhatod rólam ide is a véleményedet elvégre azért vannak a fórumok!

Nem kel "privizned"!

52. badonyimariaeva (válaszként erre: 51. - Syria)
2010. ápr. 12. 14:05

Itt alulról sem voltál semmi,

De ez tetszett ahogy nyaltál "pacalpörköltnek"!

Ezt írtad neki, de én akkor sem válaszoltam neked.

De most már elég volt!

Én nem bántottalak sohasem, úgy érzem.

A csöpögős képeslapjaimat több százan elküldik, a másik meg, hogy merem vállalni önmagam!

Itt van pont......

17731. syria 2010-01-30 16:33

Rá se ránts! Ez a badonyimariaeva egy buzgómócsing banya. A nyálas képeslapjaival tört az elsőségre a párjával együtt (CILUSKA). Csak meg kell nézni a csöpögős képeslapjaikat, amiket naponta küldözgetnek egymásnak. Tőlük ennyi telik.

(válasz Pacalpörkölt 17730. hozzászólására)

51. syria (válaszként erre: 48. - Badonyimariaeva)
2010. ápr. 12. 07:20
Rágalmazás helyett idézeteket kérek az "aljas" beszólásaimból! De gyorsan és jó sokat!!! Bizonyára bőven találsz, ha mindenhol vannak.
50. badonyimariaeva (válaszként erre: 49. - F8db0709b8)
2010. ápr. 11. 22:41

Annyira sajnálom, elhiszem neked.

Miért nem mondod meg meg neki, ha iszik, akkor a gyerekek közelébe nem engeded, hát ha abba hagyja az ivást.

Ha végképp nem megy, akkor hagyd a csudába az egészet!

Bár én reménykedtem, hogy hát ha megváltozik anyukád és kibékültök .

Tudod egy nagyi mennyi mindenben tudna segíteni?

Itt nem az anyagiakra gondolok!

Hát kedves filcike!

Jó egészséget, sok boldogságot kívánok az egész családodnak!

49. f8db0709b8 (válaszként erre: 47. - Badonyimariaeva)
2010. ápr. 11. 16:36

A jövőképem sem szebb vele kapcsolatban,tudod épp húsvét hétfön ugrasztott össze a párommal és pénteken hozta el engedély nélkül a gyereket az oviból szintén részegen.

Az hogy én változtatok a hozzáállásomon,nem jelenti azt hogy ö seperc alatt leteszi a piát,azt pedig hogy szereti a lányaimat kétlem,mert eléggé érdek ember.Apummal elváltak 2,5 éves koromban,mert akkor is ivott,és nem gondolom hogy egy olyan ember aki mióta az eszemet tudom iszik,megváltozik mert szépen nézek.ALKOHOLISTA,betegség,de nem ismeri el,söt azt is tagadja iszik,hiába eszik rágót meg eszik fogkrémet,mivel én nem iszom egyáltalán,megérzem rajta!Hidd el,nem sirom vissza a gyerekkoromat a multat és a jelent sem,de a jövömet és a családom jövőjét nem fogom ö miatta tönkretenni.

48. badonyimariaeva (válaszként erre: 45. - Syria)
2010. ápr. 11. 16:26

Te meg jobb lett volna, ha meg sem szólalsz!

A beírásaidat figyelve, mindenhol csak aljas beszólásaid vannak.

2010. ápr. 11. 16:16

Kedves mindenki, aki nekem szánta a leírtakat.

Tudom, hogy vannak érdekes és hülye esetek, DE...

Egy kicsi odafigyeléssel talán helyre lehetne hozni, a nagymama hozzáállását.

Ha ennyire ragaszkodik az unokákhoz, biztos nagyon szereti őket.

Neked kedves filcike talán azt mondanám, hogy ne a múltba tekints, hogy akkor mit tett édesanyád, hanem próbálj meg előre nézni, gondolkozni.

Lehet, megvolt édesanyádnak az oka, talán elhanyagolta édesapád,de Te ezt jobban tudod tőlünk és ezért tette amit tett.

Csak egy kicsit gondoljunk bele mások érzéseibe és sokkal egyszerűbb lesz minden!

De azt teszel amit akarsz, csak később nehogy megbánt, mert lehet , hogy akkor már késő lesz és nem tudod visszasírni a kapcsolatod édesanyáddal.

Jó egészséget és kitartást kívánok az egész családodnak!

46. cbe267d9cf (válaszként erre: 41. - Badonyimariaeva)
2010. ápr. 11. 10:36

Próbállak megérteni, de mégsem tudlak...

Te nagymama vagy. Belegondoltál, hogy milyen lenne a kisunokádnak, ha tök részegen lennél vele együtt? Elvinnéd a kocsmába? Otthon hagytad volna a saját gyerekedet úgy, ahogy az anyja (?) Ficikét? Te mint anya, rábíztad volna a gyermekedet egy nagyszülőre, aki iszik, hazudozik, és aki ellen kézzel-lábbal tiltakozik a kisgyereked?

Nagyon jó, hogy Te ilyen aranyos nagymama vagy, de hidd el, léteznek olyan emberek, akik nem méltók sem a szülő, sem a nagyszülő elnevezésre. Sajnos.

45. syria (válaszként erre: 41. - Badonyimariaeva)
2010. ápr. 11. 09:36

Nagy szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról, hogy nem tudod megérteni filcike, meg a többi hasonló cipőben járó anyuka helyzetét!

Attól, hogy szuper nagyinak tartod magad, mások még lehetnek megrögzött alkoholista hazudozók, s azt sem gondolom, hogy bármelyik leánynak örömet okoz, hogy ilyesmiket kell leírnia a tulajdon anyjáról.

Minek kell ahhoz a másik felet meghallgatni, amikor a pici unoka tiltakozik a nagyi ellen???

44. f8db0709b8 (válaszként erre: 41. - Badonyimariaeva)
2010. ápr. 11. 08:20
Még annyit hozzáteszek,meghallgatnád a másik fél véleményét is...mond neked valamit az a szó,hogy megrögzött hazudozó?Nyilvánvaló mit csinál és tagad,egyik szavával üti a másikat,egy történetröl 5 sztorit alkot,tesomék is mindig mást tudnak mit én,kell ennél több?
43. f8db0709b8 (válaszként erre: 40. - Xti_)
2010. ápr. 11. 08:17

Szia xti_!

Tudom szoktak érdekes dolgok történni.Az hogy magányos saját magának köszönheti,mert mindenkit elmart maga mellöl,pont ez a viselkedése miatt.Vannak idők mikor normális,de utána szakad nála a szál és kész.Érthető mikor pszichiátriai kezelés alatt áll.A figyelmemet pedig nem fenyegetéssel kéne felhivnia,hanem végre lehetne normális anyám 31 év után,és a 2 lányomnak rendes nagymamája.Ne kocsmázzon,józanul lássa a lányokat meghasonlók.

42. f8db0709b8 (válaszként erre: 41. - Badonyimariaeva)
2010. ápr. 11. 08:09

Kedves Mária!

Én ugy gondolom,hogy vannak igazán kedves nagymamák,nekem is olyan volt!

Viszont az én anyukám,nem azért csinálja ezt,mert jó nagymama,mikor anyának is csapnivaló.Még kiskorú voltam napokra otthon hagyott kaja nélkül,mert a pasik és a piafontosabb volt neki.

Nekem is 2 gyermekem van,nagyon szeretem őket és nem vagyok hajlandó kitenni őket egy alkoholista felindulásainak!

2010. ápr. 10. 23:41

Próbállak megérteni benneteket, de mégsem tudlak, mert Ti még nem tudjátok, hogy milyen érzés egy, kettő...unoka a nagymama számára.

Nekem két gyermekem van és nagyon szeretem őket,DE az unokákat egyszerűen imádom.

Ezt az érzést nem lehet leírni, elmondani.

Én azért szívesen meghallgatnám a nagyi véleményét is a történtekről.

Kívánom neked kedves fórumindító, hogy legyetek nagyon boldogok a nagymamával együtt!

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook