Mit tegyek? A "férjem" ittasan viszi a Lányunkat láthatásra, autóval! (tudásbázis)
De arra várok! Hogy lehet ilyet kérdezni??
Nem tudom, hogy egyesek mit képzelnek magukról! Azért, mert nem rohanok és jelentem fel, már rossz anya vagyok és a gyermekemnek rosszat kívánok!??????
"Nem szeretném feljelenteni, még!"
Már ne haragudj, de a gyereked életéről, épségéről van szó!Az hogy a férjed iszik a magánügye, addig amíg egyedül van!De ez így egészen más!
Addig lépj valamit amíg nem késő!
Elismerésem a szüleidnek és neked is, hogy így bírjátok! Mert nem kis lemondással jár a családnak ez az élet!
Az én apám is alkoholista. De szeretem őt! Az alkoholizmusból nem lehet kigyógyulni, de nagyon tartja magát és sokat segítünk neki. Ha a férjem is elfogadja a segítségem, akkor nem itt tartanánk!
Ez baj látod. Egyik hülye huzza a másikat maga után, és aztán meg az ártatlan ember issza meg a levét.
Nekem mindkét szülőm ezt csinálja együtt már 12 éve de sose isznak nem hogy munka közben még utána se, a pihenőidőt főzéssel sétával esetleg tv-zéssel töltik, nem ivással.
Amuyg az ilyennek levágnám a kezét, hoyg ne tudja tekergetni a kormányt a nagyvason!
Vannak kifejezetten erre acélra kijelölt találkozóhelyek, ahol felügyelet mellett láthatj a gyerekét.
De mint mondtam a biróságra adj be egy keresetet vagy menj be panasznapra és ott ők megirják neked, a lények, hogy irott formában legyen meg hogy bármikor ha vinni akarja tudj mire hivatkozni!!!
Nem a levegőbe beszélek, ezt tanulom ez lesz a munkám, szeptemberben 4 hétig napi 10-15 ilyen esetet láttam hallgattam végig a biróságon.
Köszönöm!
Erre lettem volna kíváncsi! Mert a lakásomba nem szívesen engedném be,hiszen csak veszekedés lenne a vége! Arra meg nincs senkinek szüksége.
Ebben az esetben vedd fel a kapcsolatot a gyámüggyel, és kérd az ellenőrzött láthatást. Létezik a kapcsolatügyelet, ahol egy harmadik fél is jelen van a láthatás alatt. Ha jól tudom, van arra lehetőség, hogy a agyámügynél legyen. Te viszed a kislányt, apuka odamegy, játszik vele,beszélgetnek, de folyamatos ellenőrzés mellett.
Ennek nézz utána.
Szerencsére nem is nagyon kíváncsi a gyerkőcre! Nem vagyok ellene a láthatásnak, félre ne értsetek, csak nekem sem és a gyereknek meg pláne nincs arra szüksége, hogy butaságokkal tömjék a fejét!
Két havonta viszi csak el, kb négy órára.
Csütörtökön megyek a gyámhivatalba, csak előtte szerettem volna informálódni.
ez szerintem csak akor lehetséges igy ha utánna jársz és jó indokkal szolgálsz, hogy szerinted miért van erre szükség!
ne késlekedj állj neki utánna járni ahova ilyenkor kell menni
Eddig is biztos voltam abban, hogy mit kell tennem! Nagyon szeretem a lányom, mint minden jó érzésű anya!!Bármikor mindenem odaadnám érte!
Csak azt hittem, hogy van valaki ezen a portálon, aki már végigjárta ezt!
És ilyenkor ki is jönnének? Nem csak órák múlva?
Az a baj, hogy ő az a típus, akin csak az látja, hogy ivott, aki ismeri.
Sziasztok!
Mivel tudom, hogy rendszeresen iszik a férjem - ezért válunk - és akkor is, amikor elviszi a lányunkat. Sőt, el is mondja, hogy voltak a kocsmában vagy "apa" mit is ivott. Nem faggatom, magától mesél, hogy mi történt apánál!
Már szóltam neki, hogy amikor elviszi ne igyon, de semmi! Fel volt háborodva.
Nem szeretném feljelenteni, még! De érdekelne, hogy mi lenne a menete, ha mégis megtenném!
Köszönöm! Rita
További ajánlott fórumok:
- Kell-e erőlteni egy 3 éves gyereknek, hogy márpedig menjen láthatásra az apjához?
- Ma hoztuk el először a lányunkat az otthonunkba, akit két...
- Van e joga egy nagymamának a láthatásra hivatalosan?
- Ti odaadnátok az exférj menyasszonyának láthatásra a gyereket úgy, hogy az apuka nincs is otthon?
- Hogy lehetnék jó anya?- láthatásra "küldöm"
- Hány hónapos korától viheti el az apa láthatásra a babát?