Mit tegyek? A férjem 7éve szeretőt tart!! (beszélgetés)
Én már azon fennakadtam, hogy miért ragaszkodsz te egy ilyen gerinctelen férfihoz?
Az érthető, hogy ő miért ragaszkodik hozzád. Az ok a kényelem.
Azt írod, hogy visszament hozzátok, de mégis megmaradt a szerető...
Vajon miért tart melletted szeretőt?
hát igen az ember rögtön azt gondolja, hogy na akkor most EZ vajon igaz?
zűrös ez a sztori, na. :)
"az előző topikban a szerető börében bujtam egy kicsit, kiváncsui voltam a válszokra!"
tudod az embereket csak akkor érdemes manipulálni, ha biztos vagy benne, hogy okosabb vagy náluk. ez egy teljesen anonim fórum, miért nem lehet őszintének lenni? milyen tanácsokat vársz, ha mindenkit hülyére veszel?
Nagyon szivesen, én ezt gondolom!
A lényeg, hogy lépj tovább, mert ez a helyzet megkeseríti és megnehezíti mind a te mind a gyermeked életét! Felnőtt korára pedig egy érzelmileg labilis, döntésképtelen kiszolgáltatott ember lesz!
Remélem ezt te sem akarod!
Ha nem is magad miatt, akkor legalább a gyermeked miatt hagyd ott!
Teljesen mindegy, hogy feleség vagy szerető vagy lépj tovább. Keress olyat, aki tudja értékelni a szerelmedet. Nem csak Te számítasz, hanem a gyermeked is, aki úgy nő fel, hogy azt látja, hogy az édesanyja állandóan szomorkodik. Nyilván nem ilyen életet akarsz neki!?
Ha pedig elfogadsz egy másik tanácsot, újabb fórumot úgy indíts, hogy ne ütközz ellentmondásba. Mert az emberek hamar hülyének nézhetnek és ha kicsit belegondolsz lehet, hogy joggal!
Én se jöttem volna rá :D:D
Mindenesetre nem ítélem el, mert egy szerető bőrébe bújva indított egy topikot... én is kíváncsi lettem volna!
Az én tanácsom, hogy hagyd ott azt a ............ férjedet :)
Nem érdemel meg sem téged sem a gyerekedet, megalázott, és elárult benneteket, mert csatlakozok az előttem szólókhoz, ez nem egy megcsalás, hogy elvesztette a fejét megcsókolt valakit, vagy ne adja isten lefeküdt vele (ez is elítélendő, de talán megbocsátható)!
Ez egy árulás, én nem tudnám elviselni, nem tudnék ránézni.... ez nem egészséges!
Az az igazság, hogy te vagy a biztos pont az életében, a másik nő meg.... ki tudja, szerető akivel ha balhézik akkor hozzád megy, ha meg olyannya van akkor meg a szeretőjéhez!
Miért nem költözik Törökországba és tart háremet... legálisan!
További ajánlott fórumok:
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Mit tegyek? Vonzódom a férjem legjobb barátjához...
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Mit tegyek, ha csal a férjem?