Mit gondoltok a nyitott illetve szexkapcsolatokról? (beszélgetés)
rendben van, ez nem is gond, csak akkor menjen oda, ahol ezt megteheti.
és legyen korrekt, ne kamuzzon, hogy tiszteli, meg egyebek....
ez egyszerűen szólva butaság.
ha csak szexelni akar a pasi, akkor menjen a kifejezetten erre a szakmára szakosodott nőnemű egyedekhez.
egy normális nő ezt nem tűri el.
a férfiak is pont így látják, nyugodj meg, csak nyilván nem mondják mert, akkor nem feküdne le velük senki sem.
Az én véleményem, hogy egy nyílt kapcsolatba soha nem mennék bele, mert ha már van egy párom akkor vele akarok lenni és nem mással.
A szexkapcsolatról pedig azt gondolom, hogy amíg mindkét fél szabad és kedvelik egymást, akkor sok élvezetet hozhat, meg kellemes órákat, de ennyi. Ha az eggyiknél már érzelmi kotodés alakul ki, az már nem fér bele.
Szerintem mielobb hagyd és keress olyat aki igazán és csakis veled akar lenni, nem pedig csak alkalmanként, ha rájon a kettyinthetnék. Tiszteld magad annyira, hogy nem alázod meg magad és nem szenvedsz olyan miatt, ami miatt nem éri meg. puszi
Szia,kedves fórumnyitó!
Nekem majdnem lett egy ilyenem...Volt egy fiú,akibe iszonyúan belezúgtam,és úgy éreztem,mindent megtennék érte...Aztán pár hét után elmondta,hogy van egy másik lány is,és mi lenne,ha néha bevennénk,meg zavarna e engem,ha néha vele is lenne.....Mondanom se kell,hogy azonnal kiábrándultam belőle...természertesen nagyon rosszul esett,hogy én nem vagyok elég neki vagy valami ilyesmit éreztem,de az érdeklődésemet abban a percben elvesztette...Szerintem egy lány nem mehet bele ilyesmibe,ez a kapcsolat nem tehet boldoggá,csak szenvednél...hiába vagy oda a srácért.. :/ magad miatt kell nagyon gyorsan elköszönnöd tőle...Nekem ez a véleményem...Hidd el,találsz jobbat,sokkal jobbat :) Ahogy én is találtam! :):):) Sok sikert!!
egyértelműen nincsen tisztelet, mert akkor nem csak szexet akarna.
csak szexet tudod kitől akarjon egy pasi....
nem akarlak megbántani, ezért csak ennyit írok.
... a szexkapcsolat csupán fizika vagy mifene... mert ugye, ha érzelmek is vannak, akkor már nem csupán boldogság.
Szóval hogy is van.... test a testhez agy és szív nélkül? :)
g.eszt...
nyitott kapcsolatból érdemes kiszállni...erősnek kell lenni...:( fáj de nem élet egy idő után...
a szexkapcsolat viszont ahogy írtam boldogság:))))))
a nyitott kapcsolatról történet:
tesóm nyitott házasságba került a férj kérésére! eredmény: elváltak egy év múlva és itt maradt a 3 gyerekkel, a pasi meg inkább eketén dolgozik, hogy a bíróság által megszabott gyerektartást ne fizesse...
gyerekeit nem látogatja, csak ha épp olyan nőt szed fel aki szereti őket, hogy villoghasson hogy neki van és milyen szépek!
intrenetes portálra az iskolai karácsonyi fotóból szedett le képet a lányáról és tette ki, mintha ő csinálta volna, a közönség soraiból és kommentben büszkeségét fejezte ki a lányára!
a gyerekek a nevelő apjukat hívják apának, és az igazit keresztnevével egybe, vagyis Zoli apa, a másik a nevelő meg sima apa...hiába nagyon 7-8évesek a két nagyobbik és mondta nekik nővérem még az elején hogy nem apa, meg az igazit rendesen mondják, közölték hogy nekik az nem az apjuk mert soha nem jön hozzájuk, nem foglalkozik velük!
szvl így tud tönkre tenni 3 gyereket egy nyitott kapcsolat/házasság
persze tesóm se piskóta, hogy belement nem kell őt se félteni, de ha nem megy bele a háta mögött csalta volna? melyik lett volna jobb?
a szexkapcsolat más:) az boldogít:) míg nincs érzelem a fórumindító oldaláról:S mert ha lesz, vagy már van akkor lesz nehéz:S
Valahogy így: Nem!
Máshogy nem lehet...
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Melyik a “legrosszabb” illetve a “legjobb” horoszkóp? Avagy, mit gondoltok a csillagjegyekről?
- Ha a nőnek jobb az anyagi helyzete. Mit gondoltok erről, illetve mi a tapasztalatotok?
- Belemennétek szexkapcsolatba? Mit gondoltok?
- Ilyenkor az ünnepek közeledtével a szingli emberek nyitottabbak a párkapcsolatokra az érzelmekre, magányosabbak, mint máskor? Mit gondoltok?
- Mit gondoltok, illetve tanácsoltok ebben a szituációban?