Mit gondolhat rólam ez a férfi? (plátói szerelem) (beszélgetés)
Jó, de te ne csapd, állj le. Te vagy a NŐ!! Csapják neked.
Érted?
Én nem is gondoltam, hogy csúnya vagy. :)
Ez is igaz, de hidd el nem arról van szó, hogy egy szuper pasinak egy ronda nő csapja a szelet. Mindketten jó bőrnek számítunk, ez oda-vissza működött.
Mindenki szeret tetszeni (nemtől függetlenül), és mindenkinek jólesik, ha szeretik.
Csak Rajtad múlik hogy kiderül e...
Szívesen :)
Minden kapcsolat így kezdődik. Milyen más vonzalom lehet férfi és nő között? Ha szexuálisan nem vonzódnak egymáshoz, mi buzdítaná őket arra, hogy közelebbről is megismerjék egymást?
Mindenesetre az álláspontja nem derült ki...
De a többi értelmes hozzászólást köszönöm! :)
Kígyónő is érti...csak kötekedni akar egy kicsit 😃
Ugyan! Olyan unalmasak vagytok. :(
Én értem hogy értette. Úgy, hogy nyilvánvalóan tetszett az illetőnek, hogy legyezgettem a hiúságát.
Szerintem a leírás alapján a " jó viszony" nem jó kifejezés...
Játékszer, miért? Mert jó viszonyban voltak? :))
Szerintem ez "csak" szexuális vonzalom. Ha összejönne, lehet h.csalódás lenne és nem azt kapnád, mint amire számtottál. A vonzalom pillanatok alatt köddé válna.
Semmi jót nem várhatsz ettől a "kapcsolattól", mert nem független a férfi és szándékában sincs változtatni, ahogyan eddig sem tette. Ő jól szórakozik, otthon pedig meg van a betevője, hiszen nem kapott az alkalmon.
Nem feltétlenül kell egy másik partner ahhoz, hogy egy rossz kapcsolatból valaki kilépjen, ha akar.
Ezt a jelzőt már mondták rá. :) De úgy gondolom, abból, amit mesélt a kapcsolatáról, hogy sok vesztenivalója van.
Ha igazából nem szereted a jelenlegi fickót, akkor minek vagy vele?!
Így látatlanban azt mondanám, hogy simán balfax.
Ahol vibrál a levegő, ott történnie kell valaminek :) Szégyenlősek vagytok?
És igen...a házinyúlas szabály, kár volt. Egy munkahelyen is simán lehet legalább az egyiknek rábaszás.
Az biztos hogy nem közömbös irántam. Azt mondják róla benn, akik ismerik a sztorit, hogy össze van zavarodva, de látják, hogy van vmi. Sztem az sem tett jót, hogy korán elmondtam neki az érzéseimet, sztem neki ez gyors volt.
Házinyúlra nem lövünk.Akár vibrál a levegő,akár nem.Főleg,ha még nője is van.
Könyörgöm!Nő létedre legyen már benned tartás!
Az utóbbit javaslom, kezdeményezzen, nyisson ő...kvázi "dögöljön meg érted" - mondanám ezt alapból, de sajna, ha eddig nem tette, elnézi, hogy neked van másik férfi az életedben, hovatovább nem akarja elhagyni a párját...vajnyi kevés esélyed van.
Világos :D, akkor kerüljem, titkoljam magam?
És gondolja, hogy majd megint kezdeményezek...?
További ajánlott fórumok: