Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit főzzek gyorsan? fórum

Mit főzzek gyorsan? (beszélgetős fórum)


2013. aug. 20. 21:54
10 perces fánkot
2012. okt. 20. 12:03

Jaaa, most latom, ez 2008-as kerdes... Akkor azota talan megoldodott a gond :-)

De ha a kerdes meg mindig fenn all, szerintem add ki az egereknek a maradekot, vagy rakd felre Mabel-nek (a "Csengetett My'Lord" - ban jatszott...)

:D

2012. okt. 20. 11:59
Pizza tetejere is jo, nem? Igaz, attol is fugg, milyen sok sajtod van, azt nem irtad.
2010. júl. 8. 21:47
tojasrantottat,
24. badonyimariaeva (válaszként erre: 1. - Kitti1981)
2010. júl. 8. 21:44
Sajtos tésztát.
2010. júl. 8. 20:22
krumplistesztat, lecsot, tejbedarat,
2010. júl. 8. 20:21
mákoslaskát, vagy zöldborsófőzeléket (mirelitből)
2010. ápr. 13. 11:23
Kaporszószt:)
2010. ápr. 13. 11:12
rántott sajt rizi-bizivel!
2009. jan. 25. 11:13
túrós tészta
2009. jan. 4. 11:37
sültkrumpli pipi fasirtal
2008. dec. 14. 09:39
krumplis tésztát
2008. dec. 13. 22:09
CSináltam sajtos tésztát, nagyon fincsi volt, köszi a receptet.
15. Mocori
2008. dec. 10. 21:14
knorr rafinériát.
14. _kleo_
2008. dec. 10. 20:38
Egyébként ezek a receptek is mind fent vannak a hoxán, amit én bemásoltam.
2008. dec. 10. 14:32

Kleonak jo otletei vannak :)

Egyebkent itt a hoxan rengeteg jo recept van, csak be kell irni a keresobe, hogy "konnyu" vagy "gyors". Tobbet mar meg is csinaltam, s a csaladnak mind izlett.

12. szebinora (válaszként erre: 11. - Kitti1981)
2008. dec. 10. 14:03
Azt nem ismerem!
2008. dec. 10. 13:59
Köszi mindenkinek!De ha még van ötlett várom amugy Hóvirág sajtom van!
10. _kleo_
2008. dec. 10. 13:55

Vagy ezt a sajtkrémet, amit én fetából szoktam készíteni, de sima reszelt sajttal is finom.


25 dkg feta

2 dl tejföl

1 közepes vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

2 ek olaj

frissen őrölt bors

bazsalikom


A vöröshagymát kockára vágom, és az olajon lassú tűzön megdínsztelem. Mikor a hagyma már puha és nem csípős az illata, akkor rádobom a felkarikázott fokhagymát, és 1 percig tovább párolom. A fetát felkockázom, vagy belemorzsolom egy mély edénybe, hozzáöntöm a hagymát és a tejfölt is. Megborsozom, majd botmixerrel simára dolgozom. Végén belekeverem a lehetőleg friss bazsalikomot.

2008. dec. 10. 13:54

Esetleg ezt a sonkás tésztasalátát:


50 dkg tészta (orsó, masni, szarvacska, stb.)

1 nagy doboz tejföl

20 dkg füstölt, főtt sonka vagy tarja

25 dkg füstölt sajt durvára reszelve

3-4 nagyobb ecetes uborka vagy 2-3 friss paradicsom

4 ek majonéz

1 ek cukor

1 kk mustár

só, bors

metélőhagyma


A tésztát megfőzitek, amíg fő, minden hozzávalót felvágtok/lereszeltek, sóval, borssal ízesítitek és kész.

8. szebinora (válaszként erre: 5. - Szoszilvi81)
2008. dec. 10. 13:52
A tésztát úgyis megolajozod egy kicsit, és úgysem raksz nagyon kevés tésztát rá!
2008. dec. 10. 13:52

Én egy gyors makarónit ajánlanék


1 csomag makaróni tészta

fél liter tejföl

1 kis doboz főzőtejszín

3 tojás

25 dkg füstölt sonka

25 dkg karaván sajt

1 konzerv kukorica

1 csokor újhagyma

bors

bazsalikom

olaj a tepsi kikenéséhez


A tésztát kifőzöm, míg fő az összes többi hozzávalót apróra vágom/lereszelem és összekeverem egy nagy tálban. Ha a tészta kifőtt azt is hozzákeverem. Alaposan összeforgatom, és beleöntöm az egészet egy közepes méretű, kiolajozott tepsibe. 200 fokon 25 perc alatt kicsit megpiritom a tetejét.

Friss paradicsommal, gombával is lehet gazdagítani.

6. szebinora (válaszként erre: 3. - Veronika27)
2008. dec. 10. 13:51

Hát, lehet, hogy száraz, de nem rossz!

Én sem főzöm minden héten, de ha gyorsan össze kell ütni valamit ez jó lehet!


Ő sajtos receptet kért, ez jutott eszembe!

2008. dec. 10. 13:50

Hű ez nem is rossz recepet ;)

Ki is próbálom :D

Részben nekem is az a kérdésem, hgoy nem lesz száraz, ill. nem kell alá semmi? vaj, olaj, zsír

vagy enged annyit a sajt, hgoy fini? :P

2008. dec. 10. 13:45
szaraz, bocs
3. Veronika27 (válaszként erre: 2. - Szebinora)
2008. dec. 10. 13:45
Ez nem szarz egy kicsit?:-o
2008. dec. 10. 13:43

Reszeld le a sajtot. Főzzél makaróni tésztát. Egy teflonserpenyő aljába tegyél reszelt sajtot, rá tésztát, majd megint reszelt sajtot. Süsdd addig, míg barna nem lesz mindkét oldala!


Mi szeretjük! Ez gyors!

2008. dec. 10. 13:32
Kivettem a fagyoból rántani való sajtott mit csináljak belőle ha nem akkarok rántott sajtott enni? segitsetek adjatok őtletett!:)köszi előre is!:)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook