Mit csinálsz, ha jön a BKV-ellenőr? (beszélgetés)
Semmit, ha épp nincs jegyem vagy elküldöm vagy nem figyelek rá, de kevés járattal utazom, amin meg szoktam ott nem nagyon vannak :)
de ahogy látom csak én vagyok ilyen "lógós" néha... :)
Én összevesztem eggyel. Jöttünk haza melóból, és azon a részen csak mi szállunk föl mindig ezt a bkv is tudja. Csak úgy engednek fel, ha bemutatom a bérletet. Sajnos nem készítettem elő ezért rám vártak sokan ameddig megmutattam mert addig nem negedett fől a soför. Beértünk a busz a belsejébe ahol ezt látta 3 ellenőr is akik ültek a buszon.
4 megállóval későnn az utolsó kanyarnál amikot állt meg a busz, előtte jeleztem. szálltunk volna le ekkor felpattantak az ellenőrök és kérték a menetgyejet bérletet tőlünk. Megmutattam, de nem hagytam szó nélkül.
Miért kell packázni az emberrek. Látta amikor fellszálltunk, volt 4 megálló amikor kérhette volna, de nekik akkor kell amikor le akarunk szállni. Elmondtam azt is hogy szerintem ez alatt a 4 megálló alatt bíztos nem járt még le az érvényessége.
Láttam, hogy nem tetszett a mondandóm nekik, de nekünk akik reggel héttől melóztunk, és fáradtan kissé kókadozva a melegtől mentünk haza, nekünk sem tetszett az egész.
ha van még időm, lyukasztok jegyet :-P
ha nincs időm, kénytelen vagyok leszállni
3500-ért vettem a múlt héten a heti jegyet, még szép, hogy az orruk alá dugtam minden metróbejáratnál, ahol ácsingóztak.
És ami bosszantó, nem is nagyon érdekelte őket, annyira becsületes az ábrázatom, hogy már az ellenőröknek sem kellek!?
a megállóban nem kérheti.
végülis ott még nem veszed igénybe a szolgáltatásaikat. lehet, hogy csak vársz valakit, nem? arra meg minek jegy.
(meg a buszmegállóban még jegykezelő gép sincs, ahol lyukasztani lehetne)
Hogy legyen színvonalasabb a pesti közlekesés, ha cseszünk jegyet venni.
?
Piszkosul meglepődnék,.........................
22 éve nem ültem tömegközlekedési járművön .
...legtöbször semmit!!
:))
Nagyon meglepődnék,Ő is 2-szer csenget,mint a
POSTÁS ?
(20 éve nem tömegközlekedek,agorafóbiám miatt.)