Miskolci babavárók (beszélgetés)
sziasztok!
Várok szeretettel mindenkit a klubomba! :)
Legyünk egy helyen, mi, a miskolci kismamák! ;)
Nincs, a Megyeiben szültem. Van viszont babakelengye listám és egy barátnőm árul sok babaholmit és kisfia régi ruháit, ha érdekel. E-mailre tudok képeket is küldeni.
Baba-Expo pedig 14-én lesz.
Szia!
Kisfiunk lesz :)Már nagyon várom, szept 21-re vagyunk kiírva.
Még júniusban voltam szülőszoba látogatáson a várandós barátnőmmel és akkor nagyon tetszett a hely és különösen a nővérek, szülésznők hozzáállása. Remélem jó élmény lesz. :)
Igen feleslegesen nem akarok semmit sem szedni,majd ha kiderül,hogy terhes vagyok, akkor a doki megmondja mit szedjek...
Azért köszönöm a segítségedet!!
Szia!
Gratulálok a babádhoz!! Lehet tudni a nemét, ha szabad kérdeznem?
Nekem egy ismerősöm szült a Semmelweisben és nagyon meg volt vele elégedve. Tiszta,korszerű, a szobák is jók voltak. Ő egy két ágyasba került.
A csecsemős nővérkék is aranyosak voltak. Igaz valamikor adott is nekik pénzt,na de tudjuk,hogy ez így megy manapság!!
Szia!
Neked van tapasztalatod a Semmelweisszel?
Sziasztok!
Van még élet a fórumon? :)
Én 33 hetes kismami vagyok és szeptember közepén szülök a Semmelweissben.
Sziasztok!!!
De jó hogy már ilyen sokan vagyunk!!!:-))
Nézegettem az adatlapokat gratulálok a kis lurkókhoz nagyon édesek!!!
Mi a párommal jövőhét szombattól a férjemmel már január óta próbálkozunk azóta szedem a femibion 800-as vitamint ebben minden benne van plusz folsavat nem is kell szedni én csak E-vitamint szedek mert az erősíti a méhfalat....sajnos 2008-ban elveszítettem egy babát és most nagyon szeretném ha minden rendben lenne!!!
De eddig nem jártunk sikerrel mondjuk 2hónap kimaradt mert a párocskám elég komoly műtéten esett át és akkor nem tudtunk együtt lenni így ha úgy vesszük csak 2hónapot "akcióztunk"élesben ez a harmadik és május 5.körül kiderül hogy sikerült e!!!!!!
Egyébként én nagyon friss Miskolci vagyok mert tavaly október 31.-én költöztünk a Győri kapu városrészbe!!!
Azt olvastam,hogy teherbe esés előtt érdemes folsavat szedni. Ez igaz? Ha igen azt hol kell venni és mennyit kell szedni?
Vagy van még valami ami fontos. Nem igazán tudom még ezeket a dolgokat!!!
Akkor már nagylány!!
Voltatok már a bölcsiben,hogy milyen? Biztos rossz ,hogy már be kell adnod, gondolom a munka miatt!!
sziasztok! köszönöm szépen:)))))
A kiscsajom már 17 hónapos:) kis izgő mozgó, de nagyon jó gyerek:)))
Ő már bölcsibe be van íratva, ősszel megyünk:)
Neked is gartulálok a kisfiadhoz éés a születendő babátokhoz!!!!
Tudjátok már a nemét? Hanyadik hónapban jársz!
Szép napot mindenkinek és bocsi,hogy ha sokat kérdezősködtem!!! :)
Szia!
Nagyon szép és csinos vagy! A kislányod pedig gyönygörű és olyan édes!!
Mennyi idős?
Most olvastam az adatlapodat!
Gratulálok az esküvőhöz!!!!!!!!!!!!!!!
Ti mikor tervezitek a babát? Szedsz már most valamit? Mert azt olvastam,hogy terhesség előtt 3 hónappal már érdemes elkezdeni szedni a folsavat.
Sziasztok!
Nekem még nincs gyermekem, a párommal úgy tervezzük,hogy október körül "belevágunk" a babaprojektbe!
Lányok nektek van gyereketek?
Sziasztok!
Miskolci kismamik vagy leendő kismamik dumcsizzunk!!!