Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Anno a szülő is szedett valami cart, ő vízipolózott, így gondolta neki sem volt semmi baja a gyereknek se lesz :S
Persze nem ez a helyes hozzáállás, de nagyon sokan szedik/adják ész nélkül
Én úgy tudom, hogy az edzőtől és hogy a csapatban mindenki "tápos" volt.
Egyébként igazad van a hormonháztartását keverte meg, mert a mellékveséjén nőtt a daganat csak nem kifele, hanem befele a vese felé, így csak mellékvesével, vesével együtt tudták eltávolítani
Akkor valószinúleg danabol kapott +oxymethonolt.
Mindkettő szemes ,és ezért teszi tönkre a vesét + a májat.Nagyon lelkiismeretlen ember adhatta neki.
nem kell olimpiáig menni a doppingért :S és ez a nagyon durva
párom fiának a veséje bánta a "cuccokat" pedig ő közelében sem volt az olimpiának, "csak" ifi EB-ig jutott
Na,én megyek aludni,túl sok olyat olvastam itt ma,amit nem kellett volna :)
Jó éjt mindenkinek!!
ajjaj
-csak
és "szervezetük"
tessék összerakni! :S napok óta nem iszok kávét, nekem ez a dopping-megvonás látszik is
de és már sokkal lejjebb is, nemcsak az élsportban :S sajnos ez van, nem az emberek lesznek egyre jobbak és azért dőlnek meg rendre a csúcsok, hanem a doppingszerek fejlődnek
Az más hogy kinek mennyi pénze van rá, ki tudja mindig beelőzni a rendszert, ez kb úgy működik, mint a számítógépes vírusok és a vírusírtás; vírusok mindig egy lépéssel előbb vannak. Tehát a doppingellenőrök is mindig eggyel le vannak maradva az újdonságoktól. Na és vannak, akik rendszeresen megbuknak, nem azért mert csak ők doppingolnak csak rendszeresen, hanem az ő szervezetek másképp reagál, nem úgy bontja le, mint azé aki nem bukott meg.
Pedig tényleg nincs olyan élsportoló aki nem doppingol.
Persze tehetségesnek is kell lenni a sportolónak, valamint nagyon sok munkát elvégezniük.
Nekem adhatnának doppingot, attól még nem tudnék elérni kiemelkedő eredményt egyik versenyszámban sem. :-))
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?