Minek kell folyton a magasságom miatt piszkáljanak? Igaz nem vagyok egy magas lány 160cm ... (beszélgetés)
:DDDDDDD
Azzal meg nem tudok mit kezdeni, hogy "aki a kicsit nem becsüli..." :DDDDDD
Vannak esetek, mikor bizony DE ....:))))))))
(Vagyis, számít, naaa ...:)))
Én 164cm vagyok és ez csak 4 cm különbség, de soha senki sem szólt, hogy kicsi lennék. A testvéreim fiúk, 182, 186cm-rel, de nálunk az a természetes, hogy a lányok alacsonyabbak, mint a fiúk:)
A fiam 20 éves és 185cm.
Szerintem a magasságoddal nincs semmi baj:D
Én is 160 cm vagyok, de nem érzem magam egyáltalán alacsonynak. Sőt!
Gyakran úgy érzem, hogy én magasabb vagyok jópár ismerősömnél.
Nem hordok magassarkút, mégis akár egy bő 170 cm magas pasi mellett is azt érzem, hogy én vagyok a magasabb.
Lehet, hogy ekkora az egóm?:P
Szóval, halvány lövésem sincs, hogy mitől lennél alacsony?
Engem sose zavart, és soha nemis piszkáltak a "magasságom" miatt 152 vagyok, söt már majdnem a széltem is annyi, könnebb átugrani mint megkerűlni! :-)
Volt már nemegy 2 méteres barátom, aztmondják pont ideális méret... ;-) 160 cm pont jó!
Egy kolleganőm meg 185cm helyett alacsonyabb szeretne lenni, nehéz pasit találnia...
Én mindig alacsony szerettem volna lenni a 175 centimmel:)
Ilyen az élet:)
Nagymamám kb 145 cm magas, neki mondta mindig egy tanítónője aki közel 200 cm magas volt, hogy szívesen cserélne vele, mert ezzel a magassággal találhat fiút, de ő a közel két méterével nagyon nehezen.
A 160 cm egyébként sem olyan aprócska.
en 159 cm vagyok. A legalacsonyabb baratom 190 centi volt, a legmagasabb 204 cm.
Magassarku cipo segit,meg az hogy elengeded a fuled mellett a megjegyzeseket.
Neha nem konnyu tudom, de tenyleg ne vedd fel a megjegyzeseket!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám a magasságomat növelni? 18 éves vagyok és csak 153 cm, 48kg..
- Mit lehet tenni, hogy egy macska nagy ívbe elkerüljön? Nagyon alegriás vagyok rá és folyton dörgöli magát hozzám! Utálom! Idegesít!
- Mit tegyek? Kellemetlen a magasságom számomra :/
- Tud valaki olyan programot mondani, amibe ha beírod a súlyod és a magasságod, modellezi az alkatod?
- Akármennyit alszok, folyton fáradt vagyok. Miért lehet ez?
- Állandóan éhes vagyok, folyton csak ennék...