Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mindent a gyerekedért fórum

Mindent a gyerekedért (beszélgetős fórum)


2007. okt. 16. 14:34

Halihó!

Tegnap volt a tárgyalás. Annyi minden történt, hogy ide nem férne be. Ezért mindent leírtam a naplómba. Lehet szemezgetni. De papírzsepit is keressetek, mert szükség lesz rá. Vagy a síráshoz, vagy a nevetéshez.

Beindult a szivatás....

:)

12. 031d5c7fc0 (válaszként erre: 11. - PALINGRID)
2007. aug. 27. 20:36
Sok sikert, írd meg mindig, mi történik, én figyelek, érdekel, és szorítok!
2007. aug. 24. 15:27

Beadtam a bíróságra azt az anyagot, miszerint 4 cég van a nevükön. Innen már az APEH dolga is a történet. Októberben lesz a következő tárgyalás. Áprilisban volt az előző. Arra el sem jött. Most behívják a wietkong asszonyt is. A bírónéni tök rendes volt. Végre sikerült teljes képet adnom neki a beadványomban, amit a tárgyaláson részletesen átbeszéltünk.

A lényeg, hogy októberben le akarja zárni a pert.

Ja, és ez a magam részéről nem a pénzről szól. Ez már presztizs-kérdés nálam.

10. Zsu77 (válaszként erre: 7. - PALINGRID)
2007. aug. 7. 09:34

Tudom milyen érzés mikor hülyének néznek, én most válok és mindennap történik valami ami miatt fortyogok a dühtől. Most nagyon ingerült vagy és egészségesen önző anya, a gyerekemnek én is lehoznám a csillagos eget is. Viszont mi a fontosabb? Pénz vagy a nyugalom? Biztos tapasztaltad te is, hogy aki elhagyja a családját annak több joga van, mint aki a gyerekével marad. Gondolj bele ebbe és igazából mit érsz el: halálra idegesíted magad és ezzel együtt a gyereket, állandó rettegésben kell élnetek (maffia), fizetsz egy csomót az ügyvédnek, stb. Úgyis úgy intézik, hogy még te leszel a hunyó, a sajnálatos honi törvények nem a szenvedők mellett állnak.

Miskolci eset volt 1-2 éve, halálos gázolás (gyerek hunyt el) ittas vezetés miatt. 1 évre elvették a jogsiját és fizetett valamennyi birságot. Ennyivel megúszta.

Mindenesetre nagyon óvatosan puhatolózzál és vigyázzatok magatokra!

9. 031d5c7fc0 (válaszként erre: 7. - PALINGRID)
2007. aug. 7. 08:40
Hát, nem tudom, én sok mindent nem értek, de lehet, hogy én is hagynám inkább, (maffia???) többet érne a nyugalmunk, és a boldogságom, és szerintem tök jó, hogy az anyósod is támogat, mallatted áll, ha jól értettem.
8. eee466847e (válaszként erre: 7. - PALINGRID)
2006. nov. 20. 13:32
Igazad van, ha nem teszed meg akkor a gyermekedtől veszed el az őt megillető javakat. Szorítok neked!!!
7. PALINGRID (válaszként erre: 6. - Eee466847e)
2006. nov. 20. 11:31

meg fogom tenni, de előtte még feltérképezem a gépkocsi állományt, és hogy hol árulgatnak. konkrét adatokkal fogok készülni. no meg az összes ingatlan anyagát. mások már elkeserítettek abban, hogy ezeknek semmi nincs a nevén.

ja, és ügyvédbácsival azonnali apasági vizsgálatot kérünk. nem adom fel. harcolok foggal-körömmel.

6. eee466847e (válaszként erre: 3. - PALINGRID)
2006. nov. 18. 19:32
Én azt tanácsolom neked, hogy nyugodtan jelentsd be őket az APEH-hez. Még, ha nem is találnak semmi szabálytalanságot (amit nem hiszek), akkor is egy kicsit "megdolgozzák" őket. Az ázsiai kereskedők nem szeretnek nálunk adót fizetni. Nekünk meg levonják a fizetésből, ha tetszik, ha nem. Nem hagynám magam a helyedbe!!!
2006. nov. 18. 18:15
Ja,és nagy kalappal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kitartás:)
4. emike (válaszként erre: 3. - PALINGRID)
2006. nov. 18. 18:15
Hát ez nem kicsit bonyolult.Abból amit leírtál,vigyázz nehogy még a végén bajotok essen.Az exedre meg inkább nem mondok semmit.
3. PALINGRID (válaszként erre: 2. - Emike)
2006. nov. 17. 08:56

válás után feleségül vette a vietnámi nőt, hogy annak legyen állampolgársága. a nőt mindig is gyűlölte, és féltékeny volt a gyerekre, aki akkor már 8 éves volt, tehát nem közben született. voltak láthatások. kb. 2 éve a vietkong egy nyári láthatás alkalmával a gyereket kidobta a lakásból, sőt ex-anyósomat is, aki akkor beteg volt, mert elesett, és összetörte magát. anyós akkor 80 éves volt. vietkong mellett az ex soha nem mehetett el egyedül sehova, mindenhova ketten mentek. még a közértbe tejért is. együtt dolgoztak, piacoznak, ruhákkal seftelnek. mindig új autóik voltak. és nem egy. soha nem érdekelt, hogy kinek mennyi pénz van a tárcájában. mindent meg tudok adni a lányomnak. hála istennek. nem szenvedek anyagi gondokkal, ám nem élek nagy lábon.

jelenlegi feleségének van egy lánya, egyetemre jár, lakást vettek neki, angliában bohóckodik éppen, járnak vietnámba évente, ami nem 2 fillér ugyebár. az én gyerekem pedig havi 6 pénzt kap. röhej.

azért indítottam a pert, mert peren kívül nem tudtunk megegyezni, és pontosan a vietkong picsa mondta nekem, hogy menjek bíróságra.

azért NEM HISZEM, hogy ex félrekef---t, mert nem tud a nő közeléből elmenni. a tárgyalásra is úgy jött el, hogy egy másik kocsiban ült 2 pasi, aki követte. természetesen nem magyarok voltak.

véletlenül pont most lett munkanélküli is. egy családi vállalkozásból, közös megegyezéssel felmondtak. vicc. bár a bírónéni bekérte a vállalkozás összes iratát, mérlegét, adóbevallásokat. sőt. lesz környezettanulmány is mindkettőnknél, ám már most tudom, hogy csontra kifilézik a lakásukat, és beraknak két stokit, hogy lássák, ők milyen szegények.

ha tényleg lenne a mostani házasságán kívüli gyereke, a vietkong felesége már kicsinálta volna őt. ez tuti. ismerem a nő habitusát, ezért vagyok ebben olyan biztos. ez a vietnámi társaság egy maffia. ha az anyakönyvi kivonat igaz lenne - ennek utána fogok járni -, akkor sem ő a természetes apa. pénzért tették (vagy vették, vagy eladták magukat), és pert kell indítanom az ex ellen és a gyereke ellen.

ezt most már nem a pénzért teszem. egyszerűen gyűlölöm, ha hülyének néznek.

2. emike (válaszként erre: 1. - PALINGRID)
2006. nov. 16. 18:55
Lehethogy bolondnak tartasz,de én hagynám.Feltéve,hogy nem vagy rászorulva nagyon a pénzre.Ha valaki ilyen gusztustalan módon akar megszabadulni attól hogy támogassa a saját gyerekét(ami ugyanúgy járna neki is)azzal én nem foglalkoznék.De azt sem engedném,hogy lássa a gyereket.Ha a mostani feleségének lenne egy csöpp esze,elgondolkozhatna azon,hogy ezt vele is megteheti alkalomadtán.Hiszen nincs rá garancia hogy örökre együtt maradnak.Ha pedig szükséged van a pénzre,akkor harcolj.Ha egy gyereket tud támogatni,akkor kettőt is.Soha nem értettem azokat a szülőket akik képesek ekkora különbséget tenni a gyerekeik között,mégha nem is egy anyától származnak.Miből gondoljátok,hogy hamis a papír?Mert ha igen,az bizonyíték csalásra,okirathamisításra,és még ki tudja mire.Úgy meg már nyert ügyed lenne.
2006. nov. 16. 16:48

Az ex-férjed közöli a bíróságon, hogy a jelenlegi,mostani házasságán kívül született egy gyereke, aki miatt a te gyerekednek nem akar több tartásdíjat fizetni. A jelenlegi felesége vietnámi. A bemutatott anyakönyvi kivonaton is egy vietnami név szerepel. Te és a volt anyósod is tuti biztosak vagytok abban, hogy megvették az anyakönyvi papírt, pusztán azért, hogy ne fizessen többet, havi 6ezernél.

Mit tennél?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook