"Mindennapjaink témái" 2018. (beszélgetős fórum)
szia ,
szerencsésen megjártad uz utadat,
én is mindid totál elfáradok,de én szeretek menni,és ha megfájdul a bütyköm ,majd meggyógyul,
bár az már inkább soha,
ránéztem a bárban történő eseményekre ,van balhé rendesen,
örülhet a vénember,de én ebből már nem kérek,
Lolitának is elgurult a gyógyszere,hogy igy megsértődött,
na nekem már mindegy is,
szép napot,
Jöttem egy hajnali beköszönésre.
Kellemes időben mentem, szél se fújt, csak a bütyköm kezdett egy idő után égni. A hazafelé tartó busznál nem tudtam, hogy előre kel jegyet venni a pénztárnál- visszamentem a pénztárba, de így meg a busz ment el, közel egy órát vártam a következőre.
Nem volt kellemetlen a Nyugati környéke, habár most belegondolva, tettem volna egy kerülőt, de pont jött a metrópótló busz, felugrottam egy megállóra. (Már elkopott a régi rutin.)
Nem annyir a megállók voltak máshol, hanem a buszok számozása. 9-es busz a Bajcsyn???
Feltűnt a férfi nadrágok fura keverék divatja és a sok kínai fiatal. Láttam fiatalembert, mintha a gyorskorisok ruházatát követte volna a farmere, de ez a fiatalember nem volt annyira izmos, mint a kis magyar Liu testvérek, akik jó migráns módjára hozzásegítettek minket egy téli olimpiai aranyhoz...
Hazafelé a buszon már elnyomott az álom, itthon hamar átöltöztem és be az ágyba. Éjfél körül ébredtem, de most már búvok is vissza. Megcsináltam a fiamnak is a meleg kaját, a négylábúaknak is.
No jut eszembe, még feltöltöm a madáretetőket.
ma mindenki korán kezdi a napot,
én is megyek begyúrom a pogácsát, mire Évi hazaér,megis sül,
hagy örüljön,már régóta rágja a fülem a tepertőspogácsáért,most meg szülinapja lesz,majd jól meglepődik,
azért vasárnap tortát is kap ,mielőtt visszamegy,szép napot mindenkinek,
Sziasztok, jó reggelt! Nahát, mindenki hajnalozik?
Ne aggódj Guruljka, nem sokat változott a világ, amióta nem láttad. Pesten folyton átrakosgatják a buszmegállókat, ez időnként bosszantó.
Jó utat annak aki utazik, és kellemes időtöltést annak, aki otthon marad, mint ahogy én is!
jó utat, vigyázz magadra,
remélem szép idő van,
itt szikrázó napsütés van,de -5fok,
irjál ha hazaértél,
jó reggelt,
hová készülsz hogy ilyen korán már sütöd a halat?
szép napot
Ilyen korán?
Nagyon finom lesz! Hogyan melegíted majd? Mikróban?
Köszönöm szépen a drukkolást!
Készülődöm a pesti útra. Fura lesz kint lenni az utcán, talán novemberben jártam kint utoljára.
A kigondolt öltözékem jó lesz, nincs hideg. :D
Targoncavezetői.
Kb. egy év, remélem, hogy sikerül elvégezni is.
ez jó hir ,majd szoritunk,hogy sikerüljön,
milyen tanfolyamra kell a felvételi?
Én még nem tudom, hogyan fog alakulni a közeljövő. Hétfőn lesz a fiamnak a felvételi a munkaügyi központ által szervezett tanfolyamra. Egy éves lesz kb.
Nagyon remélem, hogy fel is veszik!
Ha igen, akkor naponta kell majd iskolába járnia., akaratlanul is rendszeresebb lesz a hetünk. Egyébként nemigen eszünk másképp a hétvégéken, mivel mindketten itthon vagyunk, illetve voltunk egy éven át.
szia, bezzeg hétközben nem akarnak korán kelni,
gondolom,
Sziasztok, végre péntek, a kedvenc napom.
ilyenkorra a munka is elfogy és szombaton lehet aludni picit tovább. Már ha a gyerekek is így gondolják és nem csasztatnak át kora reggel.
most éppen az eső szemerkél,
de most nem bizom abban ,hogy éjszaka nem fagy,
holnap Mátyás lesz,lehet bekeményit,
Szerintem jól tetted.
Két napja elég hidegecske van napközben is. Talajszinten itt fagyott tegnap este.
:D
Piroska, bármit emlegethetsz! :D
igenis kérem,
megértettem,
a csigaházat szabad emliteni,??
sütök neki tepertőspogácsát,
már régen rágja érte a fülemet,
most majd csinálok neki,
valami torta is lesz,majd eldönti milyet szeretne,
a bárba én sem megyek többet,
maradjon az a vén majom magának,
úgy is elvan mint a befött,