Minden, ami puzzle (beszélgetés)
Ó,már nem vészes.Mosolyogni már tudtok egymásra:D
Ügyes vagy,még pár nekifutás és kész is!
Drokkolok:-)
Feltettem a naplómba Mona Lisa-t jelenlegi állapotában.
Remélem mindenkiből sikerül egy kis együttérzést kicsikarnom. :D
Nekem is megvan a módszerem, hasonló a tiedhez.
Szerintem a legnagyobb haszna a puzzle-nak, hogy teljesen kikapcsol, lenyugtatja az idegrendszert. Lehet, hogy csak az én hülyeségem, de amikor már kezd egész jól összeállni, állandóan nézegetem, néha végigsimítok rajta, mint egy gyogyós. Kicsit mindig belezúgok az aktuálisba. Mikor elkészült, akkor is napokig csodálom, hogy jéé, megcsináltam! :)))
Biztosan.Mi mindig a szélével kezdjük,aztán a könnyebb részek,végén a neheze.
Már a legkisebb lányom(5 éves) is próbálkozik a nagyba is.Most kitalálta,hogy neki egy világítós kell:D
Nem örökölt az anyjától,ugye?
Annyiban biztosan fejleszt,hogy már tudom melyik részek a könnyebbek és azokat keresem.Eleinte csak rakosgattuk,ma már van logikai sorrendje.
Oké, ha oda jutok, inkább elküldöm. :)
Egyébként tetszik ám a csaj. Tudott ez a Leonardo valamit. Mintha csak én festettem volna! :DDD
Benne vagyok!Igen,erre pályáztam,hogy rakhassam én is:D
Ha nem adod,legalább igyekezz,na:-o),már olyan kiváncsi vagyok:(),az a pár darab csak nem fog ki rajtad:D
Áááá, meg akarsz vesztegetni, hogy kirakhasd az én szépséges Mona Lisa-mat! Vigyázz, mert elég olcsó vagyok és elfogadom az ajánlatod! :DDD
Késő éjjelig raktam tegnap, és már egész jól alakul a dolog, már csak néhány száz egyforma, fekete darabka maradt. :-o
Meglepnénk téged,szóhoz sem jutnál tőlünk!
Kitaláltam egy jobbat az éjjel!Elküldöd,kirakjuk a fiammal,belerakom képtartóba és visszaküldöm!Na,mit szólsz?Csábító ajánlat?
Tökéletes,de előbb elviszem a gyerekeket az oviba,suliba,csak utána tudok indulni:D
A telefonszámod írd meg ,jó?
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Mondd minden nap, köszönöm!
- Kívánj minden nap SZÉP NAPOT!