Milyen vibrátort vegyek? (beszélgetés)
melyik jobb a klitorisz izgatós vagy a sima?
Síkosító mindegyik fajtához kell?
Hát csajok, jól eltértetek a vibrátortól:-)
A miénk nem merül le. Én nem tudom milyen ellem van ebbe, de már 3 éve használjuk heti rendszerességgel és még mindig jó. :)))))
Csak ne merülne le olyan hamar!:DDDD
Pedig ez nagyon jó dolog!:))
Én meg erről nem hallottam,mármint a rezgő gyűrűről.Majd utána nézünk.Ez a vendégesdi izgi lehet,de a miénk vezetékes,hülyén nézne ki :D
Valamelyik csatornán volt hogy egy ilyen rezgő tojás.. ha távirányítós és ezzel mentek vendégségbe, vagy étterembe, a párod pedig a leg váratlanabb pillanatban indítgatja be, nálad odabent, nagyon mulatságos és izgalmas lehet :-)))
Én maradok a rezgő gyürűnél, amit a férfi húz fel... :-)
Párom mondta,hogy ha lenne szexcucc üzletünk,akkor most nagyot kaszálnánk:-)!Valóban nem nagy a tojás,nekem zsinóros van,egyáltalán nem zavar.Először én is óriási szemekkel meredtem apára,amikor ezt kitalálta,de bejött.
mit írtál be a keresőbe? mi a pontos neve?
Vateráról van ott egy csomó ilyen sex cucc.
Na én rendeltem egye ilyen tojást. Remélem jó lesz.:)
Csak ne hagyd benne az elemeket, ha nem haszálod, mert baromi gyorsan leszippantja. Amúgy is költségesebb a "fenntartása", egy marék gombelem kell bele. Van rajta zsinór, amivel meg lehet fogni, meg azért nem egy fekete lyukba tesszük :) úgyhogy nem lehet elveszteni.
Nekem azért tetszik jobban a távirányítós a másikhoz képest, mert eleve finomabban rezeg, tökéletes szigetelése van, finom borítása van, és nem kelt olyan hideg érzetet, mint a másik. Csak költségesebb, meg amúgy is drága volt (10-15e), de jobb. Ha most vennék, akkor inkább ceruzaelemeset vennék olyan minőségben, mint a távirányítósóm.
A távirányítós jobb lehet merthogy nincs zavaró zsinor. Viszont azt hogy lehet kivenni nem marad bent?
Van olyan, emi akkora, mint egy Kinder tojás belső, van olyan ami keskenyebb, és hosszúkásabb.
Nekem a zsinóroson egy tekerőkapcsoló van. Lehet bekapcsolástól erősebbre is állítani, bár én soha nem szoktam, mert alapjáraton elég erősen ráz. A másik meg távirányítós, és azt hiszem, egy gomb van, 7 "programmal".
Hááát nemtudom nem merném úgy.
mekkora ez a tojás? Hogy állítod az erősséget?
Hát csak óvatosan és persze nem tövig,bár attól függ mekkora.A tojás nem igazi tojás méretű,csak az alakja olyan.
Szerintem hosszában. Vagy a tojást nem be, csak hozzá... szorosan.
Igen,óvatosan,felejthetetlen élmény!
Mármint a tojás után még "apa" is be....???
További ajánlott fórumok: