Milyen varrógépet? (beszélgetés)
Sziasztok,
Kicsit tapasztaltabb emberek tanácsát kérném. Varrógép vásárlás előtt vagyok. Életemben nem varrtam még géppel, most járok tanfolyamra, jövő héten kezdjük a gépi varrást.
Otthoni használatra, hobbi célra keresnék alapgépet, olyan 30-35 ezer Ft körül. Díszpárnák, takarók, nadrágok felhajtására, zipzárcserére, ilyesmire, ruhát nem valószínű, hogy fogok vele varrni.
Két tábor van. Az egyik csak az új gépet ajánlja, merthogy a régi gépet nem tudni milyen célra használták, és amúgy is az új gépek sem tiszta műanyagok már.
A másik tábor csak a régi gépet javasolja, merthogy ott még minden rész fémből van, van hozzá szakértő varrógépszerelő, és alkatrész is.
Kinéztem egy gépet, Necchi 215 típusú. Fogalmam sincs megvegyem-e vagy nem. Mit tegyek?
Milyen gépet ajánlanátok inkább otthoni használatra?
Köszönök minden javaslatot, tanácsot!
További ajánlott fórumok:
- Milyen varrógépet vegyek ha otthon eladásra szeretnék készíteni ágytakarót, női felsőket, szoknyákat ilyesmi?Légyszi adjatok tippeket, tanác
- Milyen varrógépet ajánlanátok?
- Egy abszolút kezdő milyen varrógépet vegyen magának? Milyen szempontokat vegyek figyelembe?
- Javaslatokat, tanácsokat várok, hogy milyen háztartási varrógépet vegyek? Hozzáértők jelentkezzetek!
- Milyen varrógépet vegyek otthonra?
- Milyen varrógépet vegyek?