Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Milyen tényezők befolyásolnak egy mobiltelefon megvásárlásánál? fórum

Milyen tényezők befolyásolnak egy mobiltelefon megvásárlásánál? (beszélgetős fórum)

16. rere73
2010. szept. 4. 18:27

NOKIA legyen,felső-kategóriás,jó fogású,inkább fém legyen,karcsú és gyönyörű hangja legyen.


37 éves Nő

15. egypt (válaszként erre: 4. - Egypt)
2010. szept. 3. 14:44
Ja és vagy összecsukható legyen, vagy szétcsúsztatható. Színben én a rózsaszínt imádom!
2010. szept. 3. 13:44
Semmi,mindig ajándékba kapom őket:)
13. Veronika27 (válaszként erre: 12. - Veronika27)
2010. szept. 3. 12:37
Jajj lemaradt, 30 leszek és nő vagyok:)
12. Veronika27 (válaszként erre: 1. - Eclat88)
2010. szept. 3. 12:34

Nem vagyok márkafüggő. Elsőre megnézem, hogy milyen a külseje, mert jobban szeretem a nőies formákat (szín, alak...), aztán pedig megnézem a memóriáját, hogy mekkora, majd a kamerának a felbontását, hisz pl. mostani telefonom 5 megapixeles, tehát egy igen jó fényképezőgépnek is megfelel.

A többi dolog mondhatni nem érdekel, hisz hívni tudok vele, sms-t írni is, a többi már nem számít, mert nem wapozok (netezek) és mms-t sem küldök.

11. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 8. - 3f5c70e7b8)
2010. szept. 3. 11:26

Még valami, nem tudom, kell-e ilyen adat is: a mostani szolgáltatómtól a szerzödésünk lejáratakor úgy megszabadulok, hogy csak na! :D

Nem a telefon vagy az árak miatt, hanem, mert nem vagyok megelégedve az ügyfélpolitikájukkal.

Szóval egy telefon választásakor ez is számít nekem, már amennyiben nem független készülék.

2010. szept. 3. 11:25
38 éves, nő vagyok. Ami nekem fontos egy telefonnál a márka, (Nokia, vagy SE), minimum 2mp kamera, bővíthető memória, zenelejátszó. Ja, és persze a kinézet sem mindegy, nőies legyen. Érintőképernyőset biztos nem vennék, mert a családban van pár db, de senki sem szereti. Asszem ennyi. :)
2010. szept. 3. 11:20
34 éves nő vagyok, finn-mániás :-), ebből adódan nálam a legfontosabb, hogy a telefon Nokia legyen. (Az is tény, hogy sosem csalódtam még a finnek eme márkájában.) A funkciók nem igazán érdekelnek, tudjak vele telefonálni és sms-t írni, ez a fontos. Előny, de nem követelmény a hangfelvevő funkció és a számológép, bár azt hiszem, ezek már minden telefonban vannak. A kinézet fontosabb: az egyszerű, letisztult formát részesítem előnyben, fekete vagy sötét színben.
8. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 1. - Eclat88)
2010. szept. 3. 11:20

A kinézet nem nagyon számít nekem, mert az új modellek dizájnja mindig hasonlít egymásra, ha kb. ugyan azt tudják. A szín legyen semleges, a rózsaszín telefonoktól falra mászom.


A márka számít annyiban, hogy csak olyat veszek, ami már bevált. Nem ragaszkodom egyhez, de van, amit soha többet nem veszek, akkor sem, ha az értékelések az egekig magasztalják. Ha egy márka egyszer cserbenhagy, többet nem veszek olyat. :)


A legfontosabb nálam az ár/érték arány (beleértve a késöbbi szolgáltatás árát/értékét is).


Illetve soha nem veszek olyat, amire nincs szükségem, csak azért, mert trendi. :) (Értsd: zenehallgatásra, fotózásra sokkal jobb minöségü eszközeim vannak, mint amit a jelenlegi telefonok tudnak - ezért ez nem szempont. Mint ahogy okostelefonra sincs szükségem, bármennyire tetszenek.)


Fontos viszont a kezelhetöség: a jó menü, a kijelzö mérete stb.


31 leszek, nö

2010. szept. 3. 11:17

nő 38 éves

én még nem választottam magamnak telefon, hanem mindig ajándékba kaptam a férjemtől.

számomra az alapfunkciókon kívül a fényképezés nagyon fontos. a többi funkció csak másodlagos, de mindet használom. praktikus legyen a naptár rendszer. használom az időzítőt, risztást és netezni is szoktam rajta. mind fontos!

ezek meg is vannak a mostani és az előző készülékemen is.

a férjem ezeket mind figyelembe vette és így választott nekem. a sony ericson ra esett a választás. kikötésem annyi volt, hogy ne legen kinyitható, mert annak nincs billentyűzárja és a gyerek játszik vele tudtom nélkül.

2010. szept. 3. 11:09

Szia!

Nő vagyok és 32 éves. Régen fontos volt a márka, csak Nokiát vettem. Most van egy Sony Ericsson-om is, de a Nokia a sláger még mindig. A következő tuti, hogy Nokia lesz majd. Nem a márkához ragaszkodom, hanem a logikájához a menürendszerben. Az nem nagyon érdekel, mit tud, mert nem játékszert keresek, csak egy telefont. A fényképező mondjuk fontos, mert kéznél van és kisgyerek mellett jó dolog, ha a hirtelen jó pillanatokat meg lehet örökíteni bármikor. Az ár sem utolsó dolog. Régen drágább telefonokat vettem, most az olcsó a jó, mert a drágát is épp úgy leejti a gyerek, összenyálazza, tönkremegy. Hát nálam kb. ennyi. Ja, a kinézete azért ha lehet, ne legyen túl "öreges", férfias, de azért nem rózsaszín telefont veszek sosem. :)

2010. szept. 3. 11:06

23 nő, 4 hónapos kislány édesanyja.

Vállalkozó voltam és kellett a komoly telefon. Egyébként nem vettem volna meg, de így utólag abszolút nem bántam meg, mert imádom.

2010. szept. 3. 11:06

Tudom, hogy hülyeség, de nálam a kinézet, szín az egyik legfontosabb. És nagyon fontos a márka is, amivel rossz tapasztalatom volt, olyat többet nem veszek. Épp ma készülök venni, lehetőleg Nokiát, mert a Nokiák nálunk sosem romlottak el, még most is lehet használni mindet.

A funkciók nekem annyira nem fontosak, nem fényképezőgépet, rádiót vagy egyebet akarok venni, hanem telefont, amivel beszélni lehet. Bluetooth viszont legyen benne.

2010. szept. 3. 11:05
Nekem Sony Ericsson X1 Igo-m van. NAvigációs rendszer, jó minőségű kép, videó, windows mobil, bővíthető memória, könnyű kezelhetőség, ne legyen hozzá magyar nyelv (így az unokatesóim nem merik piszkálni), ha érintőképernyős, akkor ceruza hozzá. Meg ilyenek. Jah és előfizetéses legyen. 1000 éve nem volt feltöltősöm. Meg sem bírnám szokni. Így is a havi számlám nem haladja meg az ötezret.
2. Eclat88 (válaszként erre: 1. - Eclat88)
2010. szept. 3. 11:03
Jajj igen és aki válaszol, annyit írjon már oda, hogy férfi-e vagy nő és, ha nem túl nagy kérés a korát is! Köszönöm!!!
2010. szept. 3. 11:02

Sziasztok! A szakdolgozatot írok, ahhoz kellene segítség. Köszönöm mindenkinek, aki hozzászól! :)

Tehát mi alapján választassz magadnak telefont? mennyire számítanak a különböző márkák?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook