Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem nagyon irogatok de olvasom a beírásokat.
Azért nem írok mert ez is csak elveszi a kedvem.
Most csak azért írok, hogy megmondjam, hogy nekem a második closti hónap se jött be.
Teljesen pontosan megjött.
Pedig az orvos azt mondta tuti teherbe kell esnem.
Minden klappolt. Lement a prolaktinom. Együtt voltunk többször a kellő időben.
Nem volt stessz. Szóval minden OK volt és mégse.
Én már nem értem. Mit kell még tennem?
Te is! :)
Jó legyél!
Az úgy nagyon nehéz lehet.
Nálunk anyósom a sógornőmnek nagyon sokat segít. Talán nekem is segítene. Anyukám is él, nagynéném is, akinek nincs gyereke, s még a nagymamám is. Szóval Dadák lennének, csak a gólya jönne már, Én azt se bánom, ha egyszerre kettőt hoz.
Mennem kell Viki, lejárt a munkaidőm!
Holnap nem leszek net közelben, hétfőn reggel jövök ujra. Jó hétvégét!
Szia
Azt hiszem úgy tanultam hogy ha a nő családjában női ágon volt iker akkor nagyobb az esély:)
úgyhogy lehet hogy te esélyesebb vagy ikrekre:)
:))
Nekem a nagyim volt iker!
clostyval együtt kaptam, clostyt a ciklus 3-7 napjáig napi 2x1, a merionalt meg 3-4-5-7-9 ciklusnapokon, ez valami hormon, szintén stimulálásra jó, pl a lombikosok a petesejtek leszivása elött kapják,ezzel érlelnek be nekik több petesejtet egyszerre, de ők nem napi egy hanem minimum 5 ampullát kapnak naponta és több napon át nem csak 5, de gondolom nálam is az volt a cél vele hogy be is érjen a petesejt ne csak elkezdjen nőni, csak én egészen kis adagba nehogy valami többes ikerterhesség legyen:)
De az én bajomra biztos ez való, a doki felirta és én nem kérdeztem miért ez kell...
Van egy oldal, Dr. Timmermann Gábor nődoki oldala, Én ott vezetem a hőmet. Beírtam az adatokat, az szerint is az Ovitrell után 2 nappal volt az ovulációm. Ami nagyon jó.
Nekem nincs semmi. tegnap előtt volt hasmenésem, de az mástól is lehetett, meg a 40 fokban fáztam. Amúgy a folyásom nagyon sok, krémes.
Nem tudom sajnos, elvileg az ovitrelle után 2 nappal kellett hogy legyen, akkor neked is ment felfelé a hőd... persze mindenkinél máshogy alakul,biztos előfordult már hogy valakinek kétszer volt tüszőérése egy ciklus alatt..
Más tüneted nincs? Nekem annyi van hogy feszül a hasam, és nem fáj ugyan de érzem a méhemet, mintha picit meg lenne duzzadva, de lehet csak én érzem így, a méhnyakam is kemény és érzékenyebb mint szokott, meg picit a cicim is fájdogál.
itt meg tudod nézni a görbémet, én hagyományos higanyos hőmérővel mérem 10 percig hónaljban, de így is szépen látszik mennyit emelkedett és mikortól, a 13 cn-on kaptam az ovitrelle-t
Merionalt is kaptál vagy csak a clostyt?
Szia Betta!
Én szájban mérem, Omron digitális hőmérővel csipogásig. Ma a hőm 36,9 volt.
Leírom a napokat.
1-2. nap 36,7, ez az alaphőm is. Closti alatt 3. nap 36,4 4-5-6-7 nap 36,7 volt, 8.nap 36,6 9.nap 36,8 10.nap 36,9 (UH.) 11. nap 36,5 12. nap Ovitrelle 36,5 13.nap 36,5
14-15.nap 36,7 16. nap 37,1 17. nap 36,8 18. nap 37,0 19. nap 36,9 20. nap 37,0 21. nap 37,1 22. nap 36,9
Tied?
ja és mennyit mértél ma?
Én 37,1-et mértem, és hónaljban szoktam, bár van aki szerint nem ott kéne
Szia!
Megkérdezhetem te hol méred a hőt?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?