Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Köszi a választ. Lassan úgy is kiderül mert ha ma megyek az eredményekért és szerencsém van akkor már holnap bejutok a dokihoz. Meglátom mit mond. Izgulok. Majd megírom az eredményeimet jó?
Drukkolok mindenkinek hogy mihamarabb megbabásodjon :)
Sziasztok!
Holnap megyek uh ra a 13. napon, a harmadik clostis hónapomban.Múlt hónapban volt nagy petém 22mm,de 3mm volt a méhnyálkahártyám.Remélem holnap kapok valamit ami segít a méhnyálkahártya vastagításában.
Valakinek van ebben tapasztalata?
Engem berendelt középidőben. Kaptam tüszőrepesztőt is. Aztán elkezdtem barnázni és mentem is vissza a köv. havi adagért. Azt mondta, hogy nem írja fel vizsgálat nélkül, és milyen jól tette, mert nem repedt meg az egyik tüszőm, így ha rászedem a köv. haviz, ciszta lett volna belőle.
Egyébként én is sok helyen olvastam hogy segít, de azért oda kell rá figyelni.
Ha hiszel a természetes dolgokban, olvass utána az Aviva tornának, hátha segítene beállítani a ciklusodat.
Á kikészítenek minket, na de már az idegeskedésen túl vagyok. Ne tudjátok meg mennyi ideget nyeltem ezekkel a hülye vizsgálatokkal, de mindegy túl vagyok rajta. Nem tudom hogy a palástfű tea használna e vajon, vettem olyat még régen de még nem ittam, viszont nem tudom ha segítene e megnövelni a progimat.
A helyzet hogy a hét közepén van a nemvártam és mindig attól tartok hogy ha volt is fogantatás nem marad meg a hormonjaim miatt.
Most vagy csak ki van az epém vagy van valami, mert már tegnap furán voltam de ma hányingerem van, szúr jobb oldalt a petefészkem. A csuda tudja, nem szoktam már beleélni magam de a remény hal meg utoljára ahogy mondani szokás.
Azt nem tudom.
De sajnos saját tapasztalatból is tudom. Nekem is magas volt az lh és pco-s vagyok. :(
Szia!
A clostyhoz csak egy jó tanács: rendszeresen járj dokihoz uh-os vizsgálatra.
Remélem segíteni fog!!
Legalábbis én így tudom. :)
Nekem így mondták a "nagyok". :)
Hát ez érdekes, ahány doki, annyiféle vizsgálat??
Engem a nőgyógyász csak 3. napi vérvételre küldött el, erre kérdi az endodoki hogy miért nem mentem 21-re is, mert a kettőt együtt kell nézni??! Úgyhogy most kaptam beutalót mind2re. Úgy tudom, hogy a 3.napi Lh-Fsh aránynak 1-1-hez kell lennie. Valamint ha magas az fhs érték, az petefészek működésének elégtelenségét mutatja. Szóval szerintem kell a 3. napi is és a kettőt egy cikluson belül érdemes megcsináltatni.
Nekem viszont azt mondta az endodoki, hogy a barnázgatást is számoljam bele a ciklusba, a nőgyógyász viszont azt mondta hogy ne. Akkor most melyiket kövessem, mert lassan 1 hete barnázgatok (tuti alacsony a progim) de még nem jött meg rendesen?! Ezt mondtam az endokrinológusnak és kiegyeztünk a 2. napban, ezért is nem értem, hogy a tied miért mondta hogy nem menj akkor.
Igen megírom, ma délután megyek érte.
Sajnos Lh és Fsh-t nem írta fel az endokrinológusom.
Peidg több helyen olvastam hogy az is kellene, ráadásul azt mondta bármikor csinálhatom a vérvételt csak ne legyek pont piroson, de én úgy tudom a cilus3-ik és 21-ik napján kell csinálni és a 2-őt kell viszonyítani. Na ehez képset nekem egy vérvételt írt fel de azt legalább én a magam feje után a 21-ik ciklusnapomon csináltattam meg.
MOndjuk nem tudom ha az Lh és FSH-val gond lenne az a többi eredményben nem tünne ki mert hatással van rá? Csak hangosan gondolkodok, lehet hogy ha ezek jók akkor feltételeződik hogy azok is jók?
Nem tudom sajna nem annyira értek ezekhez a dolgokhoz, ezt a hormonsort is azért kértem mert fent vagyok itt egy másik fórumon és ott mondták hogy jó lenne azt megcsináltatni, aztán elmentem endo dokihoz és ezeket írta fel.
Nagyon szépen köszönöm!!
Rendesen csak december óta, és még csak az első kúrán vagyok túl.
Gratulálok!
Mennyi ideje próbálkoztatok?
A fórum témájára a válaszom: csak jó!
Egy hónap kúra után ma a teszt kimutatta, hogy kismama lettem!
Sziasztok!
A mai napon kaptam unokanővéremtől egy 90 szemes gravidát. Megvett 2 dobozzal, de nem kellett már a másodikat beszednie. Szerintetek egyeztessek a nődokival, vagy ez tényleg csak egy szimpla vitamin? Mert ha csak vitamin, be merem szedni, de ha nem, és esetleg befolyásolhatja az endokrin eredményemet akkor hagyom a fenébe, és esetleg majd megemlítem a nődokinak, hogy mit tegyek vele, mivel csak úgy kaptam, és sajnálom kidobni.
De jó egyeseknek!!! :))
Jó pihenést!!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?