Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Hát még csak nagyjából felvázolta a dolgokat.
Nem tusom meddig kell majd szednem de azt mondta kell még fél év hogy helyre jöjjön a szervezet, hogy most addig a fél évig vagy csak amíg a gyógyszert szedem kell pihentetni, majd rákérdek mikor ott leszünk. Lehet hogy 6 hónapig kell szednem és azért mondta a 6 hónapot, de lehet csak egy kevés ideig kell szednem de ő úgy gondolja ennyi idő kell még vissza áll a szervezet.
Nem tudom....
Szia, akkor volt egy kis pihid :)
Hogy fogok próbálkozni? Ahogy szoktam összebújással :)
Úgy értettem még ebben a ciklusomban mehet a nem védekezés mert csak jövő hónap elején/közepén kell visszamennem a dokihoz és akkor fogja csak felírni a gyógyszert a ciszták ellen, csak ugye írtam már hogy abban az időszakban védekezni kell majd mert baj lehet ha összejön és fiúcska lenne. Nem tudom még a gyógyszer nevét csak hogy blokkolja a tesztoszteront és ez miatt kell védekezni addig még szedem. Ha jól értettem amit a doki mondott...
Nagyon eltűnt mindenki.
Elmúlt a menzim és ez lesz az utolsó próbálkozós ciklusom, utána meg jön a kezelés a cisztákra. Akkor lesz egy kis szünet.
Hát nekem a cisztákat nem látták. Azt mondták elvileg hasival is lehet látni de nekem nem szúrták ki vele csak hüvelyivel. Szerintem a tüszővel is ez lehet a helyzet, bár ugye a tüsző ovu előtt nagyobb lehet mint egy ciszta.
Szerintem a hüvelyi a tuti.
Ha van a dokinak, akkor igen. Nem minden dokinak van hüvelyi uh-ja.
Engem pl. mindig hüvelyivel néz.
Sziasztok!
Buta kérdésem lesz: a pé-t hüvelyi UH-gal vizsgálják, ugye? Csak, hogy tudjam, hogy időzítsem a kozmetikust.
Na de ez mekkora. Hogy tényleg nem jön a baba még lombikkal sem, aztán hirtelen meg spontán összejön.
Ez lehet tényleg az miatt van hogy ilyenkor feszült az ember, ideges, ha dokikhoz jársz az is kiborító.
Meg a betegségekkel foglalkozol. Aztán meg mikor leteszel róla, relax van meg nem gondolsz ezekre a dolgokra bejön. Sokszor hallani ilyet.
Megnéztem a filmet Csajok!
Annyira széép. :)
Természetesen happy end lett a vége. Mind a 3 nőci teherbe esett. 2 lombikkal, és a 3., akinek 5 sikertelen lombikja volt, utána fél év múlva spontán teherbe esett. :)
Folyamatosan állt a szőr a kezemen. :)
Lányok!!!!
Ez pozitív film! :) Kismamák lesznek a nőcikékből. :) Végülis nem mindegy, hogy hogyan fogan meg? :) Csak legyen babánk, nem igaz??
Igen-igen, én voltam az.
Hát durva...gondoltam valami olyan ami segít megérteni a szervezet működését, az összefüggéseket, stb.
Azért belenézek aztán ha olyan akkor kikapcs.
Tényleg koncentráljunk most a pozitív dolgokra, terheseket nézegessünk, nem kukkolás szinten :))))))
mert az gáz lenne, de hogy arra fordítsuk a figyelmünket amit akarunk és ne arra amit nem akarunk :)
Én nagyon élvezem. :)
Ha kész lesz az ebéd, neki is esek...már alig várom. :):):)
Neeem, semmi durvaságra ne gondolj! :)
Ahogy én belepörgettem, úgy látom, hogy lombikosok.
Természetesen én is úgy vagyok vele, hogy pozitív vagyok, és odáig már nem fogunk eljutni, de ettől függetlenül érdekel a történet. Ez egy magyar dokumentum film. Szerintem nagyon érdekes lehet. :)
Hát ma vagyok a 28. napon, de semmi jelét nem mutatja, hogy meg kívánna jönni. :(
Na nem baj, mert a táncolástól is javulnak az értékeim, mert mozgás ez is, így tuti jó lesz majd minden. :)
Igen, tegnap is itthon voltam. :)
5 napos hosszú hétvége. :)
Én mindjárt megfőzök, most éppen még pakolok, aztán táncikolok, és utána ha minden kész, nekiülök és megnézem. :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?