Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? fórum

Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)

6833. csilike82
2013. jún. 10. 16:29
Sziasztok!több helyen is olvastam,h a gyógyszertől ikreik lettek és ugye a tájékoztatón is rajta van. kb. mennyi az esélye,h pl nekem ikrek legyenek. lehet nem számít de a párom is ikrek meg anyukámnak is voltak csak az egyik elhalt még magzat korába. ha hülye a kérdés bocs de én amúgy is ikreket szeretnék. két rosszcsont fiút utána meg egy kicsilányt :)
6832. Márta82
2013. jún. 10. 14:12

Jaj csajok, nem jó hírek. De le a kalappal, mert jó a hozzáállásotok :)

Remélem hogy hamarosan mindőnknek sikerül. De jó lenne akkor majd egy hoxa találkozó :) Mindőnk pocakosan, csak ugye a távolság....

6831. kismacskák (válaszként erre: 6830. - SunFlower01)
2013. jún. 10. 12:23

Helyes, így kell hozzáállni! Ott majd szépen megmondják,hogy mit s hogyan kell, aztán úgyis jön a babuci!:)

Én még nem tudok semmit a polip műtétről, majd felhívom a dokit, tudod akit Neked is ajánlottam, hogy jövő hónapban meg tudja-e csinálni.

Annyit tudok csak róla, hogy a ciklus elején kell, és 1-2 napig kell bent lenni a kórházba, meg hogy altatással csinálják. De hogy utána mennyit kell várni, hát remélem nem sokat:)

6830. SunFlower01 (válaszként erre: 6829. - Kismacskák)
2013. jún. 10. 12:20

Hát persze hogy maradok veletek! :)

Mindig megírom mi a helyzet majd!

Most már csak azon drukkolok, hogy a férjemnél minden oké legyen legalább! 2 éve sajnos elkapta a gyermekünktől a bárányhimlőt, utána doki azt mondta legalább fél évig ne próbálkozzunk, majd utána elhatároztuk és már a 14.hónapja próbálkozunk. Remélem neki legalább nincs semmi baja.

Én egyébként ilyen vagyok! Ha nem kapom meg azonnal ami kiterveltem, rápörgök és addig hajszolom amíg csak lehet. Lehet kicsit megszállott vagyok. :)

De most lenyugodtam. Lassan tudom, hol a hiba, és min kell javítaniuk az orvosoknak. A Kaáliban még csinálnak egy csomó más vizsgálatot is, meg a férjemet is megvizsgálják.

Csupa pozitívum! :) Haladok előre és nem totyorgok egyhelyben mint eddig! Ez most megnyugvást ad! :)

S neked a műtét? Ezt hogy csinálják? Utána mennyi ideig nem lehet próbálkoznotok?

6829. kismacskák (válaszként erre: 6827. - SunFlower01)
2013. jún. 10. 12:09
De attól hogy már Te sem vagy clostis, remélem maradsz velünk a fórumon!:) Kíváncsi vagyok Rád, és szorítok majd mindig nagyon!:)
6828. kismacskák (válaszként erre: 6827. - SunFlower01)
2013. jún. 10. 12:03
Jó lesz az, ne aggódj, majd a Kaáliba helyre tesznek, addig meg Te is próbálj másra gondolni. Úgyse tudunk mit tenni, amíg nem oké minden. Stresszelni is felesleges, mert az csak rontja az esélyeket. Amúgy én is már 33 leszek a nyáron, de hidd el sikerülni fog Nekünk is!!!:)
6827. SunFlower01 (válaszként erre: 6825. - Kismacskák)
2013. jún. 10. 11:59

Köszi!

Hát az alányokkal nem voltam tisztában. Ez azért nem túl jó így... ?:(

érzem én, hogy nem lesz jó a második vérvétel sem. Tuti hogy a progeszteronom sem jó, mert most megint 1 hétig barnáztam a menzesz előtt. :(

A PCO gyanút meg már egy leletemre rá is írták, így elég hihető hogy az lesz.

Örülök hogy nem csüggedsz! Bulizzál nagyokat! :) Lehet hogy helyre rak az is ha ezt most félre tudod tenni egy kicsit.

Én nem tudok tovább várni! Nincs is mire. 34 éves vagyok, s minél többet várok, annál kevesebb és rosszabb minőségű petéim lesznek. :( ezt is nehéz elfogadni.

Persze a lombikra sincs semmi garancia, de még mindig jobb, megpróbálni, mint a sült galambot várni. Így is mire rendbe teszik majd a hormonjaimat azt ott is meg kell várni.

Aztán ha a gyogyók közben mégis sikerülne spontán, akkor örülünk, ha nem akkor legalább tudjuk, hogy van esélyünk a lombikkal valamennyi.

Kaáliba megyünk 06.24-én.

6826. kismacskák (válaszként erre: 6824. - SunFlower01)
2013. jún. 10. 11:50
Nincs rossz kedvem, fel voltam erre is készülve. És hiszem azt,hogy nálam csak ez a biba:) Csak még várnom kell egy pár hónapot, szóval inkább a türelmetlenség bosszant:) De eldöntöttem, hogy végig fogom akkor bulizni a nyarat:))
6825. kismacskák (válaszként erre: 6822. - SunFlower01)
2013. jún. 10. 11:31
Szia, az LH FSH arányod nem jó sajnos. Az LH-nak kisebbnek kéne lenni mint az FSH. Nálam pont fordítva volt, amire azt mondták hogy jó. Ha az LH nagyobb az PCO gyanú lehet. Mikor mész dokihoz a leletekkel? SHBG-d is alacsony, ez a hormon nálam 67,8 nmol/L volt, az alacsony azt jelenti, hogy több a férfi hormonod, valószínű a petesejtek minősége nem túl jó, nehezebben tud beágyazódni. De amúgy ha lombik mellett döntöttetek,úgyis előtte helyre fogják rakni a hormonjaidat. De szerintem ha helyre raknák, akkor Nálad is jönne a baba. És akkor mész valamelyik intézetbe? Mikor?
6824. SunFlower01 (válaszként erre: 6823. - Kismacskák)
2013. jún. 10. 11:26

kismacskák! sajnálom a rossz hírt! :(

azért remélem megmaradt a pozitív hozzáállásod!!!

Ha megműtöttek és a TSH-d is helyreáll, szerintem sikerülni fog!!!

2013. jún. 10. 11:21
Sziasztok Lányok! Megjöttem az uh-ról. Hát hiába volt a nagy pozitív hozzáállásom, sajnos mostmár tény,hogy polipom van. Ami állítólag igen nagy befolyásoló tényező, ami miatt nem tud megfoganni a baba. Szóval most rám egy műtét vár.:( De csak a köv. ciklus elején tudják elvégezni. Voltam vérvételen is tsh miatt, annak ma vagy holnap lesz eredménye. Remélem az legalább jó lesz:)
2013. jún. 10. 09:36

Sziasztok!

a 3.napi vv.eredményem:

LH 14,5 U/L

FSH 7,49 U/L

Tesztoszteron 1,3 nmol/L

Free tesztoszteron 6,5 %

SHBG 20 nmol/L

D-vitamin még nincs kész.

Mi a véleményetek?

2013. jún. 8. 16:28

Sziasztok!

Kismacskák! Nem, nem untam meg a fórumot!! :-)

Kicsit muszáj volt internet mentesen gondolkodnom, internet behatások nélkül.

Leginkább azon mit akarok, és meddig húzom az időt....

Jelentés pedig: 30.napra megjött spontán a nem várt ismét .... :(

Így megvolt tegnap az első vérvételem. Az eredményről majd hétfőn tudok beszámolni.

A második vérvételkor lesz a cukorterheléses móka is.

Közben úgy döntöttem nincs mire várnunk, s a férjemmel mi is a lombik-program mellett döntöttük, belevágunk.

6820. zuzu7698 (válaszként erre: 6808. - Madreblu)
2013. jún. 8. 15:09
igen 76-os vagyok. Nem jött össze a baba, nőgyógyászom clostit írt, ha nemhasznál vizsgálják a párom, hát nem használt, nem lettem állapotos, így a párom ment vizsgálatra. Tapolcát ajánlották, menjünk oda, ott egyszerre engem is vizsgáltak, hormonvérvételek, és ez lett az eredmény.jó hogy elmentünk így tudom, hogy nem sok időm van az amh miatt.
6819. Meise (válaszként erre: 6818. - Kismacskák)
2013. jún. 7. 14:37

Így lesz! Jövő hónapra keresek egy olyan dokit, aki vizsgál is, nem csak bogyókat ír...

Köszi!:)

6818. kismacskák (válaszként erre: 6817. - Meise)
2013. jún. 7. 14:23
Szia,hát lehet hogy nagyobb adag kellene. De inkább keress fel egy másik orvost aki kellőképpen kivizsgál, szerintem!
6817. Meise (válaszként erre: 6816. - Kismacskák)
2013. jún. 7. 14:05

Sajnos kifogtunk egy nem túl jó dokit, nincs hormonképem, csak uh-val néznek minden hónapban hogy hány petesejt ért be, aztán kapok tüszőrepesztőt, majd 14 nap progeszteron pótlást (Ultrogestant). Endometriózisom van, műtöttek is, szóval ezért nem működik rendesen magától. Tudom hogy nem csodagyógyszer a closti sem, csak előző két hónapba működött, ezért nem értem, most miért nem?

Lehet megszokta a szervezetem? Vagy már nem elég a dózis? Előző hónapba kettő is volt, lehet emiatt? "Elfáradt" a petefészkem? Eddig amikor nézték mindig csak a jobb oldaliba volt, nem felváltva dolgoznak(a bal lehet megsérült még a műtétemkor, nem tudom.)

6816. kismacskák (válaszként erre: 6815. - Meise)
2013. jún. 7. 13:44
Szia, hát a closti se minden esetben segít! Milyen hormonértékekre kaptad? Lehet máshol kell keresni a bibit, és ha azt megtalálják, akkor már magától is lesz peteérésed.
6815. Meise
2013. jún. 7. 12:05

Sziasztok!

Rengeteg bejegyzés van itt, nem tudom visszaolvasni mind, szóval bocsi, ha olyat kérdezek ami már volt, de nem hagy nyugodni a dolog.

Próbálom röviden, szóval a kérdésem az lenne, hogy mi lehet annak az oka hogy 5 napos closti kúra ellenére nincs tüszőm (9.nap)?

Ez már a 3. hónap, mindig 3cn-tól 7cn-ig szedem. Első hónapba egy tüszőm volt, másodikba kettő, és most a harmadikba egysem... mi lehet a gond? (Minden hónapban 9 és 11-12 nap volt UH)

Az orvosunk nem válaszolt a kérdésre, lerázott, ezért fordulok hozzátok. Másik orvost keresünk, de addigis minden tipp,tapasztalat érdekelne... Nagyon köszönöm előre is!

6814. kismacskák (válaszként erre: 6813. - Márta82)
2013. jún. 7. 11:34
Olyan jó lenne ha Nálad is baba lenne a dologba, meg nekem is ebbe a hónapba, és egyikünknek se kéne elkezdeni a kezeléseket:) Most mindketten reménykedünk mert jelez a testünk, plusz mindketten egy újabb orvosi kezelés adta remény előtt állunk, szóval egy cipőben:))
6813. Márta82 (válaszként erre: 6811. - Kismacskák)
2013. jún. 7. 11:08

Én is izgulok, mert ebben a ciklusban erős szurkát éreztem, mondtam is ha ez nem tüszőrepi akkor fogalmam nincs hogy mi. Nem is tudom éreztem e még ilyen erősen. Ami érdekes hogy hamar volt, mármint menzi elmúlt és rá pár napra.

Ha azt veszem akkor már nemvárt körül lehetek, de most annyira nem tudom mikor volt, meg mikor kell megjöjjön, most nem igazán számoltam.

Annyi minden történt velem ebben a hónapban hogy nem is tudtam erre figyelni, azon kattogtam hogy azzal a gyógyszerrel mi legyen amit fel akarnak írni.

2 napja volt kis barnás folyásom, azt hittem hogy na akkor tényleg most hamarabb fog megjönni, mert normálisan még volna 1 hetem nemvártig. Hát tettem is be egy tisztasági betétet de nem volt időm foglalkozni vele. De azóta már 2 nap is eltelt de semmi.

Lehet megint hiú ábránd csak hogy akár beágyazódás is lehet, főleg ha tényleg volt peteérés most rendesen és olyan hamar.

De persze lehet hogy semmi jelentősége nincs annak a kis folyásnak, de a remény hal meg utoljára. Hátha most bejött.

Ha nem akkor hó végén irány Debrecen és remélem segítenek nekem és hamarosan teherbe esem :)

6812. Nadáné (válaszként erre: 6810. - Kismacskák)
2013. jún. 7. 08:59

Szia!

Gyere a naplómba. ;) Vagy van egy zárt klubunk. Szívesen látlak, és ott mesélek, ha érdekel :)

6811. kismacskák (válaszként erre: 6809. - Márta82)
2013. jún. 7. 08:51
Persze-persze mostmár csak jó dolgok fognak velünk történni:) Akkor július Nálad is jól fog indulni:) Én remélem akkor nekem már nem fog megjönni, ha meg megjön akkor indul a closti kúra júli elején:)
2013. jún. 7. 08:50
Szia Nadáné! Veled mi újság?
6809. Márta82 (válaszként erre: 6804. - Kismacskák)
2013. jún. 7. 07:40

Valószínű a hónap utolsó hetében. Akkor kell menjen az ismerősöm és akkor megyek vele én is.

Elég sok szar dolog történt velem az utóbbi időben, most már elég volt, nem kell több, csak jó dolgok :)

6808. Madreblu (válaszként erre: 6805. - Zuzu7698)
2013. jún. 7. 01:06

Szia!

És mi alapján mentél amh vizsgálatra? Milyen eredmények indokolták, illetve mi adott okot a gyanúra, hogy ez lehet a baj? Jól gondolom, hogy 76-os vagy? Nálam is felmerült az amh vizsgálat, de még nem jutottam odáig, hogy elmenjek. Nem tudom, hogy tudni akarom-e...

6807. zuzu7698 (válaszként erre: 6806. - Kismacskák)
2013. jún. 6. 18:27
suprefact a szuri, és lombik egyből. doki szerint nem érdemes mással próbálkozni
6806. kismacskák (válaszként erre: 6805. - Zuzu7698)
2013. jún. 6. 16:45
Szia, milyen szurit kell adnod magadnak? És egyből beültetést azt hogy érted? Inszem vagy lombik?
6805. zuzu7698
2013. jún. 6. 15:58
sziasztok, gyors helyzetjelentés, hétfőn voltunk konzultáción, az eredmény amh hormon 0,5 1-től lenne jó, ez az jelenti ürül ki a petefészek, doki szerint nincs sok időnk, és mesterséges megtermékenyítést javasol. hétfőtől adom magamnak a szurit. elvileg bármikor spontán is összejöhetne, mert van peteérés, tüszőrepedés, de mivel eddig nem sikerült spontán, lehet nem is fog. ugyhogy 1x megpróbálom a beültetést.
6804. kismacskák (válaszként erre: 6803. - Márta82)
2013. jún. 6. 11:12

Na tök jó, kíváncsi vagyok, hogy majd ott mit mondanak. És mikor mész?

A többiek vajon megunták a fórumot? Úgy eltűntek, nem?:(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook