Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Igen, pont azért futkosok mindig.
Este még a szexet is bevállaltam, hogy jöjjön, ha jönnie kell ... Hihetetlenül önfeláldozó vagyok, ugye? :D
Ma le kell foglalnom magam valamivel délután, sütök 5 ezer palacsintát, vagy valami hasonló.
Jaj csajok, 10 percenként szaladgálok a klotyóra, mindig úgy érzem, hogy jön a baaaarna.
Nem akarom.
Hasmenésem is van.
Ki kell bírnom valahogy csütörtökig.
Nekem 12 éve 5,6,10 cm-es cisztáim lettek a dokim meg a szonográfus azt mondta ezek tartották fent a terhességet , mert ugyanúgy progit termelnek. A terhesség előrehaladtával az 5-6cm-esek felszívódtak a 10cm-es kidurrant, na ott azt hittem meghalok annyira fájt.
Sok sikert!
Sziasztok!
Nálunk a kötelező pulyka sült, elmaradhatatlan!!! :-)
Viszont, addig még egy inszemináció előtt állok, ami holnap fog megtörténni. Ez zsinórban a 3., és mindhárom hónapban szedtem clostilbegyt-et. Eddig nem volt bajom vele, most viszont egy 6 cm-es cisztám nőtt a bal oldali petefészkemben, mellette szerencsésre van egy 22 mm-es tüsző is.
Nyugtassatok már meg légyszi, hogy a ciszta fel fog szívódni, volt valakinek hasonlója...? Ettől még lehet sikeres ez a hónap?
Sziasztok! Az én görbém katasztrófa, 25.cn és még nem volt ovu, valószínűleg ebből megint Norcolut lesz, s utána Merional. ☹
Esztella, nem gond, hogy a korábbi terhességnél nem volt görbéd, mert felesleges összehasonlítani. Nekem Lucával 37,1-ig felment a hőm, ezért júniusban, mikor 36,7-36,8 között mozgott, nem is reménykedtem, mégis várandós voltam. Ugyan azt a babát sajnos elveszítettük, de nem progihiány miatt.
Karácsony. Nálunk vajon párolt lazac lesz szenteste és halászlé, meg persze megfőzöm az elmaradhatatlan töltött káposztát.
Húúú imádom Jamiet , de ezt majd telóról nézem , mert az legalább le is fordítja egyből :-)
De nagyon jól néz ki!
Nálunk a nagyobbik iszonyatosan válogatós Ő is rántott hús sült hússal meg saláta azokat szerencsére szereti, mert mi egész nyáron grillezünk és hozzá a köret mindig valamilyen saláta.
A kicsi ugye most próbál beszélni , de az első szavai közt szerepelt a bulgur, szóval ha kérdezem mit szeretne ebédre vagy bármire akár karácsonyra akkor bulgur a válasz :-))))
Anyósom halászlét csinál , anyuék töltött káposzta , rántott hal és ugye mindegyik csomagol , szóval ezek kilőve. Pulyka még nálunk is toppon van, csirkét én nem szeretem.
Most találtam egy libamájas tatár receptet, jól néz ki.
Aztán ha mindenki válogat, kiállítom az uramat az udvarra aztán lesz bográcsos pacal. :-DDDDD
Már én is lesem a webshopokat kinek, mit , mire?
Nálunk is hétvégén kacsa volt , hát nem esett jól így elgondolkodtam , hogy karácsonykor is kacsa szokott lenni és neeeeem akarom.
Süti az kinderpingui lesz , citromkorong meg majd valami diétás , hogy én se üljek csak az asztalnál.
Ananászos szarvas tokány volt az egyik opció , mert szarvas hús van is a fagyóba, de a párom furán nézett...Pedig szereti az ilyen gyümi-hús kombót.
Én vettem egy halom karácsonyi, adventi újságot, majd abból nézek valami jó kis menüt!
Én imádom a kacsát!!!
Picilányka hátha a 3x1 már változtat valamit! Muszáj bízni, és értem az érzéseidet is, csak segíteni akartam, más szemszögből megvilágítani.
Most meg legalább a karácsony is lekötheti a gondolatainkat ;)
Dólamar nálunk most volt kacsamell, egy jó ideig nem fogom újra megkívánni. Gyerkőcnek és kis unokatesónak már érkezik a legokészletek sora a kínai oldalról, úgyhogy a télapó is tud hozni valamit :)
Én magánszorgalomból kezdtem el most az utrót, mert ugye júniusban volt egy öthetesen vetéléssel végződött (biokémiai?) terhességem és folyton barnáztam mensi után előtt, jó sokáig. A doki nem akarta megelőzésként felírni, így szereztem magamnak.
Amikor mentem a tüszőérést csekkoló UH-ra, akkor rákérdeztem, hogy szedjek-e utrót, ő meg azt mondta, ha van, akkor szedjem csak, ártani nem árt.
Én 2 x fél clostival indítok, ha ..
Azért még nem váltom ám ki! :)
Az a gond, hogy amikor terhes lettem, még nem mértem hőt, így nincs viszonyítási alapom.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?