Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Hopsz, akkor mégiscsak minden nap kellene?
Na majd kipróbáljuk így is, úgy is.
Dólamar, nagyon szép a hőd! :) :)
Szerintem is ritkán mutatja ki a 25-ös a nem várt előtt. Nekem a múlt hónapban a 10-es is a nem várt után csak 5 nappal és über halványan mutatta ki. Bár azok netes tesztek voltak, és szerintem azok nem az igaziak...
Mi a múlt hónapban többet voltunk együtt, ovu előtt minden nap, és így sikerült teherbe esnem. Bár ugye nem lett jó vége, de ebben a hónapban is ezt a trükköt alkalmaztuk :)
Azt olvastam egy andrológustól, hogy maguk a spermiumok a mellékherékben folyamatosan fejlődnek, a teljes életképességhez összesen 3 hónapig vannak ott, és aztán jutnak el a startoláshoz. Leírta azt is, hogy tévhit az, hogy az előváladékban nincs életképes sperma (azt írta, hogy ott vannak a legjobb minőségűek), illetve az is tévhit, hogy, ha többször egymás után van szex, akkor együttlétről együttlétre kevesebb sperma termelődik, mert pont, hogy a jó kis friss, életképesek kerülnek elő. Tehát jót tesz a gyakori szex szerinte.
Bocsi a hosszú tanulmányért, csak gondoltam megosztom Veletek. Aztán mindenki eldönti, mit gondol róla. :)
Mi most eszerint élünk :D
Igen, írtam is :D
Majd mondom, hogy fááj a fejem. Furcsa is lesz :)
A 25-ös teszt szerintem csak nagyon ritkán tudja ilyen korán kimutatni!
Hááát, a szexritkítás már nekem is eszembe jutott, meglátjuk majd, mennyire jön össze. Majd ovu előtt próbálom elodázni valahogy.
De május elején hagytam abba a bogyót, utána minden nap (!!!) csináltuk egy hónapig, tényleg, kivétel nélkül és terhes is lettem azonnal.
3 éve csináltak a páromnak spermavizsgálatot (még előttem), akkor rendben volt, de azóta bármi történhetett.
Ha most nem jön össze, megpróbálom rávenni, hogy menjen el újra.
Vagy csak ovu előtt pár napos önmegtartóztatás. :-D
Nehéz lesz...
Akkor biztos jó vastag lehetett a méhnyálkád.
Tudod mi jutott eszembe, hogy lehet a szexet ritkítani kéne, lehet nem bírják a termelést a herék, bár ezt csak spermavizsgálat után lehet így kijelenteni. Csak egyik nap eszembe jutott aztán elfelejtettem.
Én mensi 2. napján vagyok, dől a vér rendesen, 36,3 a hőm, szóval minden okés.
Holnap indulok a bogyóval, már alig várom!
Tényleg alig várom, nagyon szeretnék hinni benne.
Dólamar a tied is szépen fent van, remélem nem szívat meg, és hiába szép, ha az utolsó napon zuhan :(
én is ellőttem a tesztet, de hómező az enyém is. Egyébként nem érzem, hogy most sikerült volna, úgyhogy nem aggaszt ha megjön, sőt, ha kihúzza csütörtökig, még örülök is neki.
Mázlista én nem bírom ki...Ráadásul hajnalban rendesen hányingerem volt, de nem élem bele magam , mert sajna nekem pms tünet is, csak fura volt , hogy tegnap délutántól minden evés után erősödött.
Jaj nagyon szép a hőd!
Sziasztok!
Úgy voltam vele ha marad 36.9 akkor pisilek egy tesztet, mivel felment, naná , de sajna hómező...
Ez jó jel! ;-)
Én is mindig megfogadom, hogy csak a nemvárt napján tesztelek, de még sosem bírtam ki.
Panka gratulálok, nemsoká szívhang is lesz! :)
csajok mi újság? tesztelt valaki?
az enyém ilyen, szerencsére ma se jön meg, legalábbis úgy néz ki. [link]
Sztem is olyan jó izgulni! :) Mintha barátnők, testvérek miatt tenném. :)
Áááá, az én nyugalmam határtalan...ciklus még mindig sehol.
Veletek izgulok csajok!!! Minden nap olvasom a híreket! :)
Drukkolok minden tesztelőnek!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?