Milyen tapasztalat van ELO-val kapcsolatban? (beszélgetés)
Általában a gyakorlati rész náluk olyan drága, hogy akár rendes tanfolyamra is lehetne menni...
Én is elkezdtem náluk egy tanfolyamot, de felmondtam, az anyagot se találtam jónak, és a tanár is egy kissé tirpi volt.
Úgyhogy én biztos nem tanulok náluk többé...
A húgom OKJ.Üzletevezetőit végzett.El is helyezkedett vele....másik ismerősöm szintén OKJ bizonyítványt szerzett náluk.Nem hiszem,hogy bármi gond is lenne,mert régóta "Működik".
Tanulási fegyelmezettség kérdése az egész..
És persze,amihez kell alapképzés(érettségi)nem kell elhallgatni,különben nem lehet menni OKJ vizsgára.Rossz,ha a végén ezen áll-vagy bukik egy lehetőség.Ekkor hiába a befektetett pénz,idő.
Drága?Relatív.Máskor van utiköltség...közben eszel-iszol vmit míg "ott vagy"...
Mérlegelni kell!
Hobby képzés...oké értem. Nagyon régen tanultam németet náluk. Azért is vagyok bent a rendszerükben. Egyébként nekem nehezen ment, lehet nem voltam elég kitartó.
De elég életképtelennek gondolom, könyvből, pl. hajvágási technikákat elsajátítani. Na ahhoz aztán irdatlan nagy türelem és önfegyelem kell.
Nekem ilyenkor bizonyíték kell, hogy így valaki tud szakmát tanulni. De sz.tem ez így képtelenség... SZERINTEM.
Szóval(nem reklámozni akarom..sőt), mindig kapok emailt, de általában rögtön törlöm. Ma belenéztem...jesszus!!!
Levelezőn hogy lehet valaki pl. fodrász, kozmetikus,stb.?? És GITÁRKÉPZÉS? Szabás-varrás??? Átverésnek gondolom...ezért érdekel. Van itt valaki, aki ilyen módszerrel (SIKERESEN) elsajátított egy szakmát?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kinek és milyen tapasztalata van a SCIENNET-tel kapcsolatban?
- Kinek milyen tapasztalatai vannak a folyékony mosószerekkel kapcsolatosan?
- Villámolvasással kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
- Kinek, milyen tapasztalatai vannak a lepkeorchidea gondozásával kapcsolatban?
- Voltál már kezdeményező fél egy kapcsolat indításakor? Ha igen milyen tapasztalataid vannak?