Milyen nőre vágytok ti férfiak (beszélgetés)
Főzni tudok, úgyhogy legyen mindig rib@nc:)
Persze humoros riba@nc!
A nő legyen a gyerekekkel szerető gondos anya, a konyhában szorgos háziasszony, az ágyban meg egy r.banc!
Na jó, néha a konyhában is lehet r.banc, ha a gyerekek nincsenek otthon!
Milyen nore is vagyunk?
Felsorolasszeruen:
-szilikonmellek+mukorom+kiszedett lengobordak+hidrogenezett (majdnem feher) haj
-ribis szereles (ha ez eddig nem lenne eleg)
-legyen drama kiralyno (mondjuk akkor kovetelje a szemet levitelet, amikor eppen filmet nezek)
-minel hisztisebb, annal jobb
-legyen anyagias
-a szeretetet es gyengedseget hirbol se ismerje, de tudja ezt hazudni (erre minden no kepes)
-legyenek "elvei" (peldaul csak fiatal, modellatleta tipusu ferfiakkal kezd kapcsolatot), amelyeket tetszes szerint valtogasson, ha erdekei ugy kivanjak (ha egy kopasz, korosodo Bentley-s pasasnak megtetszik)
-azonnal valjon/elhagyjon, ha nem teljesulnek a kivansagai
-azonnal valjon/elhagyjon, ha az "imadott" ferfi allapotaban valami valtozas (testi fogyatekossag, penzugyi zavar, barmilyen apro problema) all be
-mindig az "igazit" keresse
-tartson tobb vasat a tuzben es lehetoleg mellettem tobb tarskereson is legyen regisztralva
-legyenek hasonszoru baratnoi, akikkel mulathatja az idot
-ne dolgozzon
-legyen hazmeretu egoja
-kovetelje, ha hazaerek munkabol, hogy takaritsak, fozzek es pucoljam a WC-t
(Ha eszembe jut meg valami, majd bovitem a listat...)
Tehat osszefoglalva, legyen "igazi" no!
Ha ebben a felsorolasban magadra ismertel, hozz egy villamosszeket es foglalj helyet...
Volt rá példa, hogy megtettem és nem bánom, hogy így történt.
Elhangzott egy rossz mondat a telefonban - a szokásos gyanúsítgatás - betelt a pohár, megfordultam a kocsival, hazamentem és bepakoltam két "hullazsákba" a ruhámat, aztán kulcs a postaládába és ágyő Texas.
Persze ezt nagyon sok minden megelőzte, beleértve a nő önzőségét és az én piálásomat is.
Ritkaszép történet.:( :(
Sose állítottam,hogy csak a ffiak lépnek le szó nélül-még azt sem,hogy ez szokásuk lenne a ffiaknak általában:nekem van szerencsém több oylan férfit ismerni,akik valószínűleg nem tennének iylet.
Egy korrekt elköszönés mindenkinek JÁR.
Ó, ismertem egy ürgét, a Király utcában lakott...a felesége meleg vacsorával várta és mondta, jó is hogy jött mert nem akarta egyedül hagyni a gyerekeket - gyorsan leugrik cigiért, addig terítsen meg.Pusszi...
16 év múlva futott vele össze véletlenül(?) a győri intercityn...A csajnak a szeme sem rebbent, mondta: Bocs, ez van, így jött ki a lépés...
További ajánlott fórumok:
- Milyen típusú nőt keresnek maguknak a férfiak?
- A skorpió horoszkópú férfiak milyenek szerintetek?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Külsőleg mi a férfi ideálotok és ti milyenek vagytok?
- Milyen jelekből jöttetek rá, hogy csúnyák vagytok?
- Ti milyen viszonyban vagytok az anyóssal?