Milyen mobilt ajánlotok 9 éves lánynak? (tudásbázis)
Nagyon szuper, örülök, hogy jól sikerült a meglepi.
Dencsikné meg majd visszaolvas és nyit egy topikot lerágott csont címmel.
IGAZÁN ÖRÜLÖK, HOGY TETSZETT A KICSILÁNYNAK!
Jó ötlet volt, ez az ajándék az ajándékban :):):):)
Örülök h sikerült neki meglepit szerezni, gondolom most egész nap nyomkodja a telefont :)
Boldog szülinapot neki! ;)
Sziasztok!
Megvolt a buli tegnap! Egy 2000 Ft-ért vásárolt, S.E. készüléket kapott a csajszi,teljesen alaptelefon, "semmit" sem tud...Beletettük egy plüss eper-párnába (ami cipzáras volt), ezt egy edzőtáskába (ami szintén ajándék volt) ezt pedig egy nagy dobozba,amit becsomagoltam :)). Úgyhogy több meglepi is érte, amig eljutott a telefonhoz, és mindegyiknek nagyon örült :))).
Köszönöm az ötleteiteket és a segítségeteket!
„Hogy boldog lehess, 3 kincset keress:
Higgy, remélj, szeress.
Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket mit csak lehet!”
BUÉK MINDENKINEK
Szerintem egy kisgyereknek elég egy olcsó telefon.
Pár ezer forintért már lehet kapni kifutó telcsiket amibe van elég extra a számára.
Addig mig ki van téve annak, hogy elveszik tőle nem érdemes drága készüléket venni.
Bármelyiket is választod remélem a kislányod boldog lesz - mert szerintem ez a legfontosabb :)
Feltétlenül meséld majd el a reakcióját :)
Ajánlok egy készüléket én is, nem túl drága, elég egyszerű és több féle színben is kapható:
NOKIA 1208
A Nokiákat általában egyszerű kezelni, igaz én nem gyereknek, hanem idős nagymamának a kezébe tettem ennek az egyik elődjét, és megtanulta kezelni :D
A gyerekek meg ügyesebbek.
Egy telefonos oldalon találtam:
S.felmérése szerint: "Csináltak is egy felmérést, amiből kiderült, hogy a 8-11 éves gyermekek 63%-ának van saját telefonja, 33%-uk pedig minden nap használja is azt, a 12-15 éves korosztályban a mobilbirtoklás aránya már 92%-ra rúg, s ezen gyerekek 70%-a használja a készüléket minden nap."
További ajánlott fórumok:
- Milyen diétát érdemes kipróbálnia egy 13 éves lánynak, akin 3 kg van?
- Szőke hajú 22 éves lánynak mit ajánlotok farsangra jelmezként?
- 10 éves kislánynak milyen frizurát ajánlanátok?
- 3 külföldi 20-25 éves lánynak milyen (lehetőleg magyaros) ajándékot vigyünk?
- Milyen újságot/ magazint ajánlanál egy 20-25 éves lánynak?
- Milyen ajándékot vinnétek egy 14 éves lánynak a ballagására? (Öten megyünk)