Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak? (beszélgetés)
Ezen a fórumon én is kiakadtam, de a Te hozzászólásoddal nem értek egyet.
Azt írod: egy 6 éves gyereknek nem kell tudnia még a számítógépet használni majd használja ha 13 éves lesz eleget
Az én lányom most lesz 8 éves, másodikos és harmadik osztálytól bejön nekik egy új tantárgy: a számítástechnika. És nem válaszott tantárgy, hanem KÖTELEZŐ!! Még magam sem tudom jó -e vagy nem...ráérnének ötödikbe számtechet tanulni.
Egy másik osztály az pedig informatikai osztály, ott pedig már elsőtől van....
5-en vagyunk testcérek és egyikőnknek sem volt játéklaptopja, és mégis felnőttünk és az 5-ből már kettő egyetemre jár
a többi is fog csak legyen annyi idős
szerintem az emberek már nem tudják, hogy mit kezdjenek a pénzükkel, van olyan család ahol még étel sem jut karácsonykok, kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy milyen laptopot vegyenek
gondolo ha már 3 éves korban több tízezres ajándékokkal halmozzuk el akkor felnőttkorában piszkosul fogja a pénzt becsülni
Sok gond van ezzel. Rontja a látását, és nem fejleszti, hanem káros hatással van a személyiség-fejlődésére.
Szomorú, hogy te ezt nem látod.
Ez borzasztó!
Hová süllyed a világ?
Egy baratunk kislanyanak barbie laptopja van, egyszeru keszsegfejleszto jatekok vannak benne, rozsaszin, hozza pink eger, aranyos, csak idegesito a hangja egy ido utan.
Meg kell a gyereket tanitani, hogy kezelni tudja.
Ugye nem engeded meg, hogy megvegyék a laptopot?
Ez nagyon gáz :-(
Az nem drága. Csak olyan 10 körül van.
Bár van már valami interaktív paci, ami 100 körül van. Én mondjuk vágnám ki, mint macskát sz@rni, aki ilyet adna a gyerekemnek, mert kb semmire nem jó.
Kiscsikó?
Elefánt?
Bár ezeket még sosem vettem, de sztem sokkal többe kerülnek, mint egy lapos.
most készítettem egy játékkatalógus 3 éves kislányok részére, vagyis inkább felnőttek részére, hogy tudják mvel játszik a gyerek és mit fejleszt a játék
én ajánlom pl játékkonyha:
eljátszhatják velük a mindennapi élet történéseit, a családi életét. Ennek során fejlődik szervezőképességük, és különböző szerepeket sajátíthatnak el. A szituációs játékokon keresztül, megismerik a társadalmi normákat, értékeket. A gyermekeket szerepvállalásra ösztönzik, játék során fejlődik empatikus képességük, és megtanulják a mindennapi életben használt tárgyak nevét is.
pl szerintem egy bábparaván bábokkal az is klassz
mi szoktunk menni az ovisokkal bábszínházba és nagyon szeretik
és mikor kicsit nagyobb akkor is hasznos, mert bábozással kitudják fejezni félelmeiket, vagy azt ami bántja őket
de annyi minden van még
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok abban tanácsot adni, hogy kék tetőhöz milyen ház-színt válasszak?
- Egy éves kislányomnak milyen tortát csináljak? Amit kinéztem, abban nyers tojás sárgája kell... szerintetek se adjak olyat még?
- Milyen kényelmes ágyat válasszak?
- Milyen autósülést válasszak 10 hónapos lányomnak?
- Vettem a kislányomnak egy új laptopot, nagyon szépen tanul,...
- Milyen laptopot válasszak? Nem értek hozzá egyáltalán. A gép tanuláshoz, internetezéshez kellene leginkább. Max 150-ig