Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Milyen gerincegyenesítő gyakorlatokat tudtok, vagy bármit ami ezzel kapcsolatos? fórum

Milyen gerincegyenesítő gyakorlatokat tudtok, vagy bármit ami ezzel kapcsolatos? (beszélgetős fórum)


7. dbc526ea53 (válaszként erre: 1. - László5)
2010. márc. 8. 07:09

Erről,jót tapasztalatot hallottam.


Ez több száz ezer forintba kerül,DE.-

LÉTEZIK EBBŐL,OLYAN AMIT NEKED KÉZI ERŐVEL KELL FELTEKERNI A FÜGGŐLEGES ÁLLAPOTBA,AZ OLCSÓBB,KB.30-40.000FT. Olyan ismerős használja akinek már nagy fájdalmai vannak,már csökkentek,visszaállítja a test eredeti magasságát

és közben a fájdalom is elmúlik,nekem nagyon tetszik,csak még így sem kevés az ára.


[link]2008-02-22 15:25:45

A kreativitás és gyógyulni akarás csodákra képes

Egy kedves betegem találmányát szeretném közreadni a történetével együtt.

Tanulság: A kreativitás és gyógyulni akarás csodákra képes.

A berendezés megtekinthető a Dr. Fit Központban (Bejelentkezés:0613025556)


Kórtörténet

2007. január 8.-án deréktáji panasszal szakorvoshoz fordultam.

Sajnos az állapotom rohamosan romlott. A fájdalom ágyhoz kötött. Április 18.-án a CT vizsgálat az L/4 csigolyánál centrálisan és a bal oldali recessust is kitöltő 7mm-es, az L/5 csigolyánál 2mm-es körkörös protrusiot mutatott ki. Fájdalmamat gyógyszer nélkül nem tudtam elviselni.

Dr. Erbszt András Főorvos Úr a műtét kilátásba helyezésekor együtt érző poénnak szánta talán, hogy: „A legjobb lenne fejjel lefelé lógnia, de hát ezt ebben az állapotában sajnos lehetetlen megoldani.” ettől a mondattól remény és elhatározás költözött belém. Két héttel később fejjel lefelé lógtam a saját „Denevér ágyamon”.

A szerkezet funkcionálisan tökéletesen működött. Fájdalmam az első napon jelentősen, míg a harmadikon teljesen megszűnt. Fájdalomcsillapító gyógyszerekre azóta nem volt szükségem.

Mivel az óvatosan végzett alapvető mozgások nem provokáltak fájdalmat, a Főorvos Úr által javasolt módon megkezdtem az együttműködést Bene Máté Zoltán gyógytornásszal. A torna és a kezelőpad együttes hatásának eredményeként régi önmagam lettem. Ismételt CT vizsgálati eredményem egy hónap alatt a protrusio egy mm-es visszahúzódását mutatta. A kezelőpadot azóta is minden nap kb. 20-25 percet használom. Panaszaim megszűntek, időjárási frontokra sem vagyok érzékeny.


Denevér ágy

A szerkezet kiválóan alkalmas: a gerinc nyújtására és az izomfeszültség csökkentésére. Jótékony hatással van a gerincsérv műtét nélküli vagy műtét utáni kezelésére (- a porckorongok degenerációjának célirányos nyújtási terápiája során az alapvetően kétféle anyagú porckorong külső szilárdabb, rostos gyűrűjében és a belső kocsonyás magban a széthúzás miatt vákuum keletkezik, ami az eredeti egészséges állapot felé mozdítja azt vissza -). Alkalmas gerinctájéki sérülések rehabilitációjára, deréktáji fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére, visszeres panaszok enyhítésére. A belső szervek keringését javítja. Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket megelőzve stroke kialakulását.

A készülék igénybevétele előtt tanácsos orvos véleményét kérni. A használatot kizárhatja néhány betegség, pl.: csontritkulás.


A piacon fellelhető készülékek sport célokat szolgálnak, ennek megfelelően jó kondíciójú felhasználói kört céloznak. Pl.: Probust Deluxe; Kettler Apollo – gravitációs állványa.

A Swingring Kft. – aktív széke alkalmas ugyan sérült vagy idős emberek fejjel lefelé mozdítására, de csak segítő személy fizikai erejének bevonásával, ami a használat teljes időtartama alatt szükséges, ugyanakkor a kíméletes használata nem garantálható. Ez a az optimális átlagosan napi 3x10 perces alkalmazását körülményessé teszi. Az alátámasztás hiányában abszolút függőleges lógásnál a gerincoszlop ívei egyenesedni kényszerülnek, ami nem kívánatos.


Az általam konstruált „ Denevér ágy ” elsősorban gyógyászati segédeszköz.

Használata: a fordítandó személy többnyire háton a vízszintes alaphelyzetben lévő „ Denevér ágy ”- ra fekszik. Lábait rögzíti ( erre a célra a kereskedelemben kapható gravitációs csizma vagy a függeszkedő bokapánt egyaránt alkalmas ) Izmait ellazítja. Irányváltó segítségével az ágyat gépi erővel függőleges irány felé billenti. E közben a fej mindinkább lefelé, a láb pedig felfelé mozdul. A berendezés bármely a végállások közötti fordítási szögben megállítható és újra indítható le és fel irányban egyaránt. A fordított személy testének alátámasztása a hatásos nyújtás érdekében és a letapadást megakadályozóan csúszós, kemény, egyenes, sík felületen történik. Rosszullét esetén a készülék automatikusan alaphelyzetbe áll vissza és hangjelzést ad. Az áram kimaradást tartalék áramforrás hidalja át.

Bujdák Attila

Nagyréde, Kossuth út 56.


Dr. Erbszt András

ortopéd szakorvos, gerincspecialista

Igazgató

Doctorfit Életmód Központ

Központi Rendelő

1134 Budapest, Hegedűs Gyula u. 16.


Budapesti Honvéd Sportegyesület Orvosi Rendelő

1134 Budapest, Dózsa Gy. út 53.

Kérdezzen: info@doctorfit.hu

www.doctorfit.hu

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]


ˆ Civertan Stúdió Budapest (Társblog: www.civertan.blogter.hu)

Írta: gerincsebész

Hozzászólások: 11 Hozzászólás RSS

Címkék: ágyék, ambulancia, betegség, biorezonancia, budapest, derek, doctorfit, egészség, életmód, fájdalomcsillapítás, gerinc, gerincferdülés, gerincspecialista, lökéshullám

2009. szept. 6. 14:12
Na nem tudom, hogy mennyire hatásos, de nagymamám azt mesélte régebb, hogy akinek baj volt a gerincével, vagy meggörnyedve járt, az egy seprüt vett a vállai közé, úgy, hogy a hátához szorította és úgy sétált. :))
2009. szept. 5. 15:50
ez a kettő együtt biztos siker:)
2009. szept. 5. 15:46
.és az ÚSZÁS.....
2009. szept. 5. 15:46
Ez kinek kellene? Saját részre?
2009. szept. 5. 15:46

Szia!


Pilates tornát tudom ajánlani... anyukámnak volt gerincműtéte, mert sajnos nem tudott erről a tornáról

de ez a módszer nagyon hatékony:) próbáld ki:)

2009. szept. 5. 15:44
Írjatok!

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook